Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
seymaka beni yine güldürdün :)))) testereyi yapmadım. Zaten bu ay hangi kur uygulasam diye dusunuyordum:) adet biyer bitmez mi baslayim ona. Bir de hayıt tohumu da iyi gelir mi ona onu yapim valla bütün herseyi yapim:))

Gerek kalmadı gülüm, beklenen adet bu sabah söküldü şimdi yeni ayda yeni çalışmalar, kaldığımız yerden devam.. testere dişli aslan pençesi favorim
Hayirlisi olsun ne diyelim bekledik o kadar..
Ben iciyorum biraz aksattim firsat bulamıyorum ama insan icince bi rahatlama geliyor sanki

Çok teşekkür ederim canım sağol oğlum 3 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle oldu
Çok zor cidden her ay hayal kırıklığı yaşamak

Kesinlikle öyle. Heray ümitle bekleyip sonuç alamayınca “uğraşmıcam artık tamam yeter” dediğin zamanlar oluyor sonra adet bitince umutlar yeniden yeşeriyor çünkü canı gönülden istiyoruz vazgeçemiyoruz ki dönemiyoruz bu yoldan. Allah sağlık uzun ömür versin çocuğuna, annesinin kıymetini bilsin inşallah. Bu yola girince sabretmeyi de öğreniyosun annenin kıymetinide. İnşallah kısa sürede kardeşi olur :)

Oo dedigin gibi biraz gec olmus gelmesi ama olsun bugünde cikmasi lazım
hamis olursan onları elden çıkarmak kolay

Bu ayda olmadı yeni bat 8 şubat Allahın izni ile

Kizlar yine sorcam ben:) nette biraz baktım da fsh yaşla birlikte de artabilir erken menopoz diye yazılar vardı. Yaşım 29 oldu. Böyle böyle yükselir mj ? Bir de artij düşmesi mümkün deilmis çünkü yaşla birlikte kaliteli yumurta da azaliyormus

Yaşın daha çok genç canım sakın kendini üzme bunlarla. Bir yazı okudum çok hoşuma gitti: 'gebeliğin önündeki en büyük engel, çocuk sahibi olamayacağını düşünmektir'. Sakın negatif düşüncelere kapılma, hep pozitif olmaya çalış. Kürleri yapıp Allah'a bırakıyoruz gerisini.. ve hep güzel hayaller kuruyoruz hadi göreyim seni

Kubra icin yazmistim kizlar gidisat iyi degil demisti hatta o zaman gecmis olsun cok,Sahra vardi hatta o da dusmesini bekliyordu degerlerinin.Heralde canları sıkkın diye girmiyorlar artik

N Nurr05 Canim gebelik baslangicinda da rahim kalinlasmasi gorulur ilk.Adet gelmez iste sonra.1 hafta kadar sonra da rahim duvarina gomulen yerlesmenin meyvesi artik kontrollerde gorulur.
Yani suan normal bir durumdasın

Amin canım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Beybine uzun ömür versin. Sende kısa sürede yeniden evlat sahibi olursun inşallah
Çok teşekkürler kızlar 5 haftalık bizimki 15 gün sonra kalp etışlarını dinlicez folik asit verdi o kadar yazabilirsin listeye :))

Ozellikle boyle zamanlarsa internete bakma canim.Yoksa hepimiz kanseriz :)
En sagliklisi doktorunun soyledikleri,belki ek olarakta baska bi doktorun fikirlerini alabilirsin

Doğru ama belirtiler de sanki uyunca içimden ağlamak geldi o derece. Ama dedigin gibi ben yine Allah a tevekkül edip bekleyim. Korkularimi atmam lazım. InşaAllah her şey güzel olacak :)çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…