- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Çok teşekkür ederim canım sağol oğlum 3 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle olduAmin canım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Beybine uzun ömür versin. Sende kısa sürede yeniden evlat sahibi olursun inşallah
Hayirlisi olsun ne diyelim bekledik o kadar..Gerek kalmadı gülüm, beklenen adet bu sabah söküldüşimdi yeni ayda yeni çalışmalar, kaldığımız yerden devam.. testere dişli aslan pençesi favorim
Asi hormonlar dize gelecek, bu bebeler buraya gelecekHeyyytt sıradaki aslanpençesi kürümüz nazlı bebelere gelsin ozamaaan
Çok teşekkür ederim canım sağol oğlum 3 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle oldu
Çok zor cidden her ay hayal kırıklığı yaşamak
Asi hormonlar dize gelecek, bu bebeler buraya gelecek
Oo dedigin gibi biraz gec olmus gelmesi ama olsun bugünde cikmasi lazımAy canım benim cokkk tsk ederim bakalım öğleden sonra getirirler bekliyorum bende hemen yapicam benim yumurta erken çatladığı için boşuna almışım gibi geliyo.takvimde dün yumurtlama günüydü. Bizde hiç eş geçmedik 2 gündür bakalım bugün ne çıkacak
Bu ayda olmadıgünaydın kızçeler ^^ bat tarihi gelen geçen bebişi olanseymaka yı etiketleyip yenileyin tarihleri arada en meraklı benim sanırım güzel güzel haberler duymak istiyorum
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- K Karabiberim123 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @annesinineseri 18 ocak
- @AsyaaAyazz 18 ocak
- @efrahesila 18 ocak
- @P u d i n g 18 ocak
- @mushi2317 19 ocak
- @Sanderling 22 ocak
- @glycl06 23 ocak
Duvar takvimi varsa çarpı ata ata git gülüm, her gün baş çarpıyı, at kahkahayıErken gebelik testi aldım 2 adet 22 tlbata da çokkk var nasıl geçecek zaman
Bu ayda olmadıyeni bat 8 şubat Allahın izni ile
Yaşın daha çok genç canım sakın kendini üzme bunlarla. Bir yazı okudum çok hoşuma gitti: 'gebeliğin önündeki en büyük engel, çocuk sahibi olamayacağını düşünmektir'. Sakın negatif düşüncelere kapılma, hep pozitif olmaya çalış. Kürleri yapıp Allah'a bırakıyoruz gerisini.. ve hep güzel hayaller kuruyoruz hadi göreyim seniKizlar yine sorcam ben:) nette biraz baktım da fsh yaşla birlikte de artabilir erken menopoz diye yazılar vardı. Yaşım 29 oldu. Böyle böyle yükselir mj ? Bir de artij düşmesi mümkün deilmis çünkü yaşla birlikte kaliteli yumurta da azaliyormus
Çok teşekkürler kızlar 5 haftalık bizimki 15 gün sonra kalp etışlarını dinlicez folik asit verdi o kadar yazabilirsin listeye :))Amin canım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim. Beybine uzun ömür versin. Sende kısa sürede yeniden evlat sahibi olursun inşallah
Kizlar yine sorcam ben:) nette biraz baktım da fsh yaşla birlikte de artabilir erken menopoz diye yazılar vardı. Yaşım 29 oldu. Böyle böyle yükselir mj ? Bir de artij düşmesi mümkün deilmis çünkü yaşla birlikte kaliteli yumurta da azaliyormus
Bugun 10 cnm
Doğru ama belirtiler de sanki uyunca içimden ağlamak geldi o derece. Ama dedigin gibi ben yine Allah a tevekkül edip bekleyim. Korkularimi atmam lazım. InşaAllah her şey güzel olacak :)çok teşekkür ederimYaşın daha çok genç canım sakın kendini üzme bunlarla. Bir yazı okudum çok hoşuma gitti: 'gebeliğin önündeki en büyük engel, çocuk sahibi olamayacağını düşünmektir'. Sakın negatif düşüncelere kapılma, hep pozitif olmaya çalış. Kürleri yapıp Allah'a bırakıyoruz gerisini.. ve hep güzel hayaller kuruyoruz hadi göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?