Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozellikle boyle zamanlarsa internete bakma canim.Yoksa hepimiz kanseriz :)
En sagliklisi doktorunun soyledikleri,belki ek olarakta baska bi doktorun fikirlerini alabilirsin
Aynen nette ki yazılara göre ben erken menopoza girdim resmen. Okumayacm okudukça moral gidiyor. Yarın doktora gidecem göstercem sonuclari. Bir de yumurta takibi yapıp bana güzel şeyler söylerse tamamdir :) olmazsa başka doktorlara da gidecem jnsaallah. :) çok teşekkür ederimm

İçi
N Nurr05 Canim gebelik baslangicinda da rahim kalinlasmasi gorulur ilk.Adet gelmez iste sonra.1 hafta kadar sonra da rahim duvarina gomulen yerlesmenin meyvesi artik kontrollerde gorulur.
Yani suan normal bir durumdasın
içimi rahatlattın biraz canım inşallah öyledir :) merakla kan sonuclarımı bekliyorumm

35 e kadar normal diyor doktorlar yani sen gecikme desen bu gecikme değilki der eğer yarını da geçersin gelsin göbecikler halaylaaar
Hayaller hayatlar ah keşke sürpriz olsa. Ne olur ne olmaz diye bir şey de yapamıyorum. Haftaya tekrar kan verecem bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…