- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Aynen nette ki yazılara göre ben erken menopoza girdim resmen. Okumayacm okudukça moral gidiyor. Yarın doktora gidecem göstercem sonuclari. Bir de yumurta takibi yapıp bana güzel şeyler söylerse tamamdir :) olmazsa başka doktorlara da gidecem jnsaallah. :) çok teşekkür ederimmOzellikle boyle zamanlarsa internete bakma canim.Yoksa hepimiz kanseriz :)
En sagliklisi doktorunun soyledikleri,belki ek olarakta baska bi doktorun fikirlerini alabilirsin
Normal testlerde cıkmıyp kuzum ya normal testlerde 12 14 gunde cıkıyoCanım 10 gün ne demek maşallah test yap test çok heycanlııı
MantıklıDuvar takvimi varsa çarpı ata ata git gülüm, her gün baş çarpıyı, at kahkahayıböyle böyle geçecek
Şey al 15 liralık testler var ya ondan alNormal testlerde cıkmıyp kuzum ya normal testlerde 12 14 gunde cıkıyo
Orda minnacık bir kese varmış bak sen :)) sağlıkla büyüyüp koşsun annesine inşallah
Amin canım amin rabbim sizlere de nsip etsin inş. Tez vakitte :))Orda minnacık bir kese varmış bak sen :)) sağlıkla büyüyüp koşsun annesine inşallah
10 gün adetin mi gecikti kesinlikle en dandik testte bile çıkarNormal testlerde cıkmıyp kuzum ya normal testlerde 12 14 gunde cıkıyo
içimi rahatlattın biraz canım inşallah öyledir :) merakla kan sonuclarımı bekliyorumm
Yok kuzum yumurtlamadan 10 gectı adetım persembe10 gün adetin mi gecikti kesinlikle en dandik testte bile çıkar
Aldım cnm buaksam eve goderken kargodan alıcam 10 gun ama erken gebelık testınde cıkarmıkıŞey al 15 liralık testler var ya ondan al
Amin amin inşallah canım sabah ilk defa içtim. İnşallah faydasını görürümEkledim kuzum hayırlısı olur inşallah
Soğan küründe vesile olur umarım düzenli iç bari ihmal etme çok faydalı cidden azcık zorluyor ama olsun
Evet çıkar inş.. Cnm eczane yokmuş orda ne kargosuAldım cnm buaksam eve goderken kargodan alıcam 10 gun ama erken gebelık testınde cıkarmıkı
Hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım 10 gün ne demek maşallah test yap test çok heycanlııı
Öyle yapacam canımOzaman adet olmazsan birhaftaya falan gidip tekrar kan vermelisin testlere güvenme
Aynen canım. Sonu hayırlı olur inşallahBir tane dr arkadasin adeti bir hafta geçtikten sonra çıkmıştı gebeliği. İnşallah öyledir ama suan bekle bence.
Evet çıkar inş.. Cnm eczane yokmuş orda ne kargosu
Hayaller hayatlar35 e kadar normal diyor doktorlar yani sen gecikme desen bu gecikme değilki der eğer yarını da geçersin gelsin göbecikler halaylaaar
Yok kız ınternetten aldm daha ucuz ahahaha bızım burda 25 tlden asa yok zaten bugun yapmıcam bıkacgun beklıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?