Çok teşekkürler kızlar 5 haftalık bizimki 15 gün sonra kalp etışlarını dinlicez folik asit verdi o kadar yazabilirsin listeye :))
Ben üç ay kadar önce sorduğumda 35 TL dediler..yazıklar olsun ya günah 25 lira ne demek
Kızlar burayı çook özlemişimSimayinannesi iyi ki dürtmüş beni.Ayrı bir sinerji enerji var burda egosuz samimi maşallah diyelim
Şunu bilin ki hepp ama hepp dua’larımdasınız canı gönülden sizden gelen bebiş habelerini bekliyorum ve inanıyorum ki patır patır gelicek o habeler Rabbimin izni ile..
Eminim ki ediyorsunuzdur ama daha çok daha çok en içten şekilde dua edin n’olur özellikle secdede..olmayacak diye bir şey yok bizzat kendimden biliyorum doktorun hemen hamile kalamayabilirsin dediğinde hamileymişim meğer,ümidinizi hiç kaybetmeyin emi..Olacak
Yemin ederim kendimden bahsederken içim burkuluyor içlenen olur diye birilerinin kalbini sızlatırım diye..Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yapmışsamda affola..
Bir an evvel hamiş patlaması yaşansın burada da rahat rahat nazlanalım herkes şikayetlensin mızmızlansın sevincini paylaşsın cinsiyet tahminleri yapalım:)
Çoook istiyorum bunu.
Öpüldünüz hayırlı geceler
Amin cnm amin inş. Dört gözle kalp atışını bekliyorum vallahi :))Canımm çok şükür gözün aydın sağlıklı gelişsin inşallah
Amin cnm amin inş. Dört gözle kalp atışını bekliyorum vallahi :))
vıyyy 15 liraya aldık biz en ucuz bu herhaldeBen üç ay kadar önce sorduğumda 35 TL dediler..
Amin canım ya tek isteğim rabbim sağlıkla almamı nasip etsin inş cümlemizinkini senin varmış çocuk :)Ayyy en güzeli de o inşallah daha güzel zamanlarını da görün kuzumm
Geldi kesin yani. Ne diyeyim belirsizlikte ortadan kalkmış oldu. Bu bile insani rahatlatiyor.Bu durumda benim bat değişti başkan.. düzeltme yapabilir misinseymaka tahmini yeni bat 20 Şubat
Masallah canim icini ferah tut insallah kalp atışlarını da duyarsinnAmin cnm amin inş. Dört gözle kalp atışını bekliyorum vallahi :))
İdrar testinde pozitif çıkmışmıydı hayrlı oldunMasallah canim
İnş. Canım çok stres yapmıyorum zaten normalim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin :)Masallah canim icini ferah tut insallah kalp atışlarını da duyarsinn
Amin canım ya tek isteğim rabbim sağlıkla almamı nasip etsin inş cümlemizinkini senin varmış çocuk :)
Allah söyletti belki canısıı
Anam miniminnacik bir bebişKızlar sonucum 10 çıktı
en kısa Zamanda nasip etsin inl her zaman söylüyorum size çok ısındım her zaman dualarım hepinizle inşallah en kısa zamanda hepiniz çift çizgileri görürsünüz vardır her şeyde bir hayır benim 1 yıl olması pskolojimi bozdum kendimi artık kısır olarak görüyordum yemin ederim dedim yeter kendine gel dilan o ay hamile kalmışım işteYok kuzum çabalıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?