- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
Adetin geçmişmiydi cnmKızlar sonucum 10 çıktı
Inşallah ben de derim kendine gel diye :)) güya bu ay basında dedim. Bata 8 gün kala heyecan stres bastırdı tekrar :) inşallah minigini sağlıkla alırsın kucağına. Darısı tüm isteyenlere olsun. Rabbim bize de nasip etsin o duyguyu. Daha garanti değilken bile muhteşem şeyler hissettim. Ufacık da olsa tattım. Gerçekten olsa nasıl bir şey hissederim tahmin bile edemiyorumRabbim
en kısa Zamanda nasip etsin inl her zaman söylüyorum size çok ısındım her zaman dualarım hepinizle inşallah en kısa zamanda hepiniz çift çizgileri görürsünüz vardır her şeyde bir hayır benim 1 yıl olması pskolojimi bozdum kendimi artık kısır olarak görüyordum yemin ederim dedim yeter kendine gel dilan o ay hamile kalmışım işte
Yok canım 2 gün vardıAdetin geçmişmiydi cnm
günaydın kızçeler ^^ bat tarihi gelen geçen bebişi olanseymaka 1 ocak
[*]@kubra5505 1 ocak
[*]@compeng 2 ocak
[*]@tugken 2 ocak
[*]@Esmer65 2 ocak
[*]@Bearhug 6 ocak
[*]gizemlii123 6 ocak
[*]@poga 6 ocak
[*]@Aysmit 9 ocak
[*]@Sibelak85 10 ocak
[*]@Elya35 10 ocak
[*]@juliet55 11 ocak
[*]@meyraacnl 14 ocak
[*]@ela basak 16 ocak
[*]@Yukakita 16 ocak
[*]@Nilay korkmaz 17 ocak
[*]@annesinineseri 18 ocak
[*] A AsyaaAyazz 18 ocak
[*]@efrahesila 18 ocak
[*]@P u d i n g 18 ocak
[*]@mushi2317 19 ocak
[*]@Sanderling 22 ocak
[*]@glycl06 23 ocak
[/LIST]
[/USER]
2 gün sonra değerin 2 ye katlar inş hayrlı olsnn cnmYok canım 2 gün vardı
Valla kız gorsen sankı parıste yasıyoz hahahahyazıklar olsun ya günah 25 lira ne demek
Sağol canım benim inşallah2 gün sonra değerin 2 ye katlar inş hayrlı olsnn cnm
Evet canım dünyanın en güzel duygusu dizinde olacak inş ben inanıyorum stres yapmamak lazım zor ama belli bir zaman sonra insan kendi kendine yeter diyor herşeyde bir hayır vardır ben her adet olışumda böyle dedim ağladım zorladım nasip değilmiş dyip hayatıma devam ettim bu ay çok umutlu değildim ufacık umut vardı kendimi kaptırmadım biliyorsun zaten sen canım testi bile kardeşimin zoruyla yaptım eşine aç karnına sarımsak yuttur iyi gelir bu arada sen adet olmadın inşallah canım benimInşallah ben de derim kendine gel diye :)) güya bu ay basında dedim. Bata 8 gün kala heyecan stres bastırdı tekrar :) inşallah minigini sağlıkla alırsın kucağına. Darısı tüm isteyenlere olsun. Rabbim bize de nasip etsin o duyguyu. Daha garanti değilken bile muhteşem şeyler hissettim. Ufacık da olsa tattım. Gerçekten olsa nasıl bir şey hissederim tahmin bile edemiyorum
Daha cok yeni oldugu icin bence normal guzel seyler hissediyorun denistin hislerin bosa cikmadi masallahKızlar 10 düşük demi gebelik kesin değil
Vallahi o nedir öyle alma sakın alma hastaneye git daha şerefli o parayla ilaçlarını alırsınValla kız gorsen sankı parıste yasıyoz hahahah
Kızlar sonucum 10 çıktı
Acaba erkn adetmı olcam arada bel kasık cok azda olsa agrım oluyo yantabı cnm vermem ben 10 tlye alıyorumVallahi o nedir öyle alma sakın alma hastaneye git daha şerefli o parayla ilaçlarını alırsın
Vallahi o nedir öyle alma sakın alma hastaneye git daha şerefli o parayla ilaçlarını alırsın
Allah razı olsun canımmOyy maşallah ❤ Allah sağlikla tamamina erdirsinnnn
Yaaaa❤❤❤ dusuk fln degil canim degerin
Regl oncesi bile cikmis oyle dusun
Gununde gecsin hayirlisiyla insallah
Olumsuz hicbirsey dusunme stres yapma,dua et sadece lütfeeen❤
Sen surprizi duaun baska bisy dusunmee
Besiye çekelim yumoşlarıGeldi kesin yani. Ne diyeyim belirsizlikte ortadan kalkmış oldu. Bu bile insani rahatlatiyor.
Testere dişli, aslan pençeli yumoşlarin olsun bu ay. Sipocanlari kapsınlar hemen
Çok şükür canım bakalım doktor ne diyecekkkDaha cok yeni oldugu icin bence normal guzel seyler hissediyorun denistin hislerin bosa cikmadi masallah
Canım ben evde yaptım hastanede bana kan tahlili falan yapmadı ultrosonla baktı 15 gün sonra sana testleri yapcam dedi şuan çok küçük olduğu için bir şey yapmadı ilaç bile vermedi bebek gelmişsin diye folik asit verdi o kadarDlnOrhn cnm hyrlı olsn sen idrar tes yapmışmıydın kanda değetin kaç çıktı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yap bakalım bir canım gösterir belkiAcaba erkn adetmı olcam arada bel kasık cok azda olsa agrım oluyo yantabı cnm vermem ben 10 tlye alıyorum
Evde yaptğn testte pozitif çıkmuşmuydı bnm de 4gün oldu geçiyor idrar testinde negatif hep ondan sordumCanım ben evde yaptım hastanede bana kan tahlili falan yapmadı ultrosonla baktı 15 gün sonra sana testleri yapcam dedi şuan çok küçük olduğu için bir şey yapmadı ilaç bile vermedi bebek gelmişsin diye folik asit verdi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?