Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ben de derim kendine gel diye :)) güya bu ay basında dedim. Bata 8 gün kala heyecan stres bastırdı tekrar :) inşallah minigini sağlıkla alırsın kucağına. Darısı tüm isteyenlere olsun. Rabbim bize de nasip etsin o duyguyu. Daha garanti değilken bile muhteşem şeyler hissettim. Ufacık da olsa tattım. Gerçekten olsa nasıl bir şey hissederim tahmin bile edemiyorum

seymaka

Evet canım dünyanın en güzel duygusu dizinde olacak inş ben inanıyorum stres yapmamak lazım zor ama belli bir zaman sonra insan kendi kendine yeter diyor herşeyde bir hayır vardır ben her adet olışumda böyle dedim ağladım zorladım nasip değilmiş dyip hayatıma devam ettim bu ay çok umutlu değildim ufacık umut vardı kendimi kaptırmadım biliyorsun zaten sen canım testi bile kardeşimin zoruyla yaptım eşine aç karnına sarımsak yuttur iyi gelir bu arada sen adet olmadın inşallah canım benim

Allah razı olsun canımm

Geldi kesin yani. Ne diyeyim belirsizlikte ortadan kalkmış oldu. Bu bile insani rahatlatiyor.
Testere dişli, aslan pençeli yumoşlarin olsun bu ay. Sipocanlari kapsınlar hemen
Besiye çekelim yumoşları evet canım bu sabah söküldü patır patır.. sıkıntı yok tempoya devam biz de Şubat'ta aşk başkadır filmini çekeriz

DlnOrhn cnm hyrlı olsn sen idrar tes yapmışmıydın kanda değetin kaç çıktı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım ben evde yaptım hastanede bana kan tahlili falan yapmadı ultrosonla baktı 15 gün sonra sana testleri yapcam dedi şuan çok küçük olduğu için bir şey yapmadı ilaç bile vermedi bebek gelmişsin diye folik asit verdi o kadar

Evde yaptğn testte pozitif çıkmuşmuydı bnm de 4gün oldu geçiyor idrar testinde negatif hep ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…