Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok tşk ederim canım benim rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada hemencecik hayırlısıyla bebeişler nasip etsin..

Maalesef canım adet olmadım. Randevu bulamadım. Bitki kürü de yapmıyorum kafama göre. Haftaya pazartesi tekrar kan verecem. Belki 0 küsür çıktı sonuç. Kız sıfır dedi. Bu kadar bozuk test de hep beni buldu. Çok kötü oldum bu ay ben. Erken gebelik testi nedense umut verdi. Belki daha 3-4 günlük dedim kendi kendime. Haftaya da 0 çıkarsa zaten küre devam :) bat falan da kalmadı artık bu belirsizlikten dolayı

Dur bakalım ya bekleyelim canım kandada çıkmama ihtimali olabilir yani neden olmasın adet olmadın sonuçta daha sen

18 şubat a kaldim

Kızlar 25 aralik regel günüm 28 günde bir oluyom şimdi uygulama indirdim oraya bakarak 1 gün gecikmiş oluyor benim kafa karışık 25 ocaktan itibarenmi saydam yoksa mi regel baslangincindan itibaren 29 gün oluyor

Kuzum benim de adet günümden 4 gün önce 8,53 çıkmıştı 5’in üstü pozitif kabul ediliyor sanırım. Bebeğin var inşallah 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşir hayırlı olsun inşallah
Tesekkür ederim canım doktor da hamilesin dedi 2 gün sonra testi tekrarlayacak inşallah yükselir güzelcee

Ya kızlar acaba enfeksiyon adeti geciktirir mi? Sarımsı kremsi bir akıntı geliyor ara ara ama bazen de normal beyaz oluyor. Idrar yaparken yanma falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…