Bana göre taze minik yepyeni bir gebelik. Sağlıkla artsın inşallahKızlar 10 düşük demi gebelik kesin değil
Çok çok tşk ederim canım benim rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarada hemencecik hayırlısıyla bebeişler nasip etsin..Oyy maşallah ❤ Allah sağlikla tamamina erdirsinnnn
Yaaaa❤❤❤ dusuk fln degil canim degerin
Regl oncesi bile cikmis oyle dusun
Gununde gecsin hayirlisiyla insallah
Olumsuz hicbirsey dusunme stres yapma,dua et sadece lütfeeen❤
Sen surprizi duaun baska bisy dusunmee
Evet canım anında çıktıEvde yaptğn testte pozitif çıkmuşmuydı bnm de 4gün oldu geçiyor idrar testinde negatif hep ondan sordum
Bana göre taze minik yepyeni bir gebelik. Sağlıkla artsın inşallah[/QUOTE inşallah canım
Besiye çekelim yumoşlarıevet canım bu sabah söküldü patır patır.. sıkıntı yok tempoya devam biz de Şubat'ta aşk başkadır filmini çekeriz
Maalesef canım adet olmadım. Randevu bulamadım. Bitki kürü de yapmıyorum kafama göre. Haftaya pazartesi tekrar kan verecem. Belki 0 küsür çıktı sonuç. Kız sıfır dedi. Bu kadar bozuk test de hep beni buldu. Çok kötü oldum bu ay ben. Erken gebelik testi nedense umut verdi. Belki daha 3-4 günlük dedim kendi kendime. Haftaya da 0 çıkarsa zaten küre devam :) bat falan da kalmadı artık bu belirsizlikten dolayıEvet canım dünyanın en güzel duygusu dizinde olacak inş ben inanıyorum stres yapmamak lazım zor ama belli bir zaman sonra insan kendi kendine yeter diyor herşeyde bir hayır vardır ben her adet olışumda böyle dedim ağladım zorladım nasip değilmiş dyip hayatıma devam ettim bu ay çok umutlu değildim ufacık umut vardı kendimi kaptırmadım biliyorsun zaten sen canım testi bile kardeşimin zoruyla yaptım eşine aç karnına sarımsak yuttur iyi gelir bu arada sen adet olmadın inşallah canım benim
Belkı aksam belkı yarın yaparım cnm cıkmazsa dıye korkuyorumYap bakalım bir canım gösterir belki
Hayırlısı neyse olsun çıkmazsada önümüzdeki maçlara bakarız Allah'ın izniyle olur canım korkma bende korkuyodum ama sonu mutluluk olduBelkı aksam belkı yarın yaparım cnm cıkmazsa dıye korkuyorum
Dur bakalım ya bekleyelim canım kandada çıkmama ihtimali olabilir yani neden olmasın adet olmadın sonuçta daha senMaalesef canım adet olmadım. Randevu bulamadım. Bitki kürü de yapmıyorum kafama göre. Haftaya pazartesi tekrar kan verecem. Belki 0 küsür çıktı sonuç. Kız sıfır dedi. Bu kadar bozuk test de hep beni buldu. Çok kötü oldum bu ay ben. Erken gebelik testi nedense umut verdi. Belki daha 3-4 günlük dedim kendi kendime. Haftaya da 0 çıkarsa zaten küre devam :) bat falan da kalmadı artık bu belirsizlikten dolayı
Hayırlısı neyse olsun çıkmazsada önümüzdeki maçlara bakarız Allah'ın izniyle olur canım korkma bende korkuyodum ama sonu mutluluk oldu
Bakalım. Hayırlısı olsunDur bakalım ya bekleyelim canım kandada çıkmama ihtimali olabilir yani neden olmasın adet olmadın sonuçta daha sen
günaydın kızçeler ^^ bat tarihi gelen geçen bebişi olanseymaka yı etiketleyip yenileyin tarihleri arada en meraklı benim sanırım güzel güzel haberler duymak istiyorum
- @Sessizgemi86 1 ocak
- @kubra5505 1 ocak
- @compeng 2 ocak
- @tugken 2 ocak
- @Esmer65 2 ocak
- @Bearhug 6 ocak
- @gizemlii123 6 ocak
- @poga 6 ocak
- @Aysmit 9 ocak
- @Sibelak85 10 ocak
- @Elya35 10 ocak
- @juliet55 11 ocak
- @meyraacnl 14 ocak
- @ela basak 16 ocak
- @Yukakita 16 ocak
- @Nilay korkmaz 17 ocak
- @annesinineseri 18 ocak
- A AsyaaAyazz 18 ocak
efrahuzeyfe 18 ocak - @P u d i n g 18 ocak
- @mushi2317 19 ocak
- @Sanderling 22 ocak
- @glycl06 23 ocak
Kuzum benim de adet günümden 4 gün önce 8,53 çıkmıştı 5’in üstü pozitif kabul ediliyor sanırım. Bebeğin var inşallah 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşirKızlar sonucum 10 çıktı
Tesekkür ederim canım doktor da hamilesin dedi 2 gün sonra testi tekrarlayacak inşallah yükselir güzelceeKuzum benim de adet günümden 4 gün önce 8,53 çıkmıştı 5’in üstü pozitif kabul ediliyor sanırım. Bebeğin var inşallah 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşirhayırlı olsun inşallah
Ben antalyadayım buradada 25 tl bu yüzden bende int aldım 2 adet 22 tlW
vıyyy 15 liraya aldık biz en ucuz bu herhalde
Var ama çok yeni hayırlj olsunKızlar sonucum 10 çıktı
BEnim geçen ay 15 gün geçti kist vardı ondan gecikti sende bi muayene ol cnmYa kızlar acaba enfeksiyon adeti geciktirir mi? Sarımsı kremsi bir akıntı geliyor ara ara ama bazen de normal beyaz oluyor. Idrar yaparken yanma falan da yok
Sağol canım darısı tüm isteyenlere inşallahVar ama çok yeni hayırlj olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?