- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Randevu bulunmuyor ki ofBEnim geçen ay 15 gün geçti kist vardı ondan gecikti sende bi muayene ol cnm
Kızlar 25 aralik regel günüm 28 günde bir oluyom şimdi uygulama indirdim oraya bakarak 1 gün gecikmiş oluyor benim kafa karışık 25 ocaktan itibarenmi saydam yoksa mi regel baslangincindan itibaren 29 gün oluyor
Sayiyom 29 gün oluyor bigun gecikmiş oluyor25 Aralıktan itibaren sayacaksin herseyini canım
Yaptin mi test❤
Adetin geçmişmiydi cnm??Kuzum benim de adet günümden 4 gün önce 8,53 çıkmıştı 5’in üstü pozitif kabul ediliyor sanırım. Bebeğin var inşallah 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşirhayırlı olsun inşallah
Sayiyom 29 gün oluyor bigun gecikmiş oluyor
Insallah canimBir haftadan fazladır göğüs ağrm var batmavar 5 gün kala bi iki damla pembemsi bi akıntı oldu grçti şimdi adet günm olmadm ama ağrm var perşembe günü belli olcak kimin duası kabul olur bilinmez dua edin nolur
yumurtlamayı anlasa nasıl hesaplanıyor adet zamanı bilgi verir misinKürtaj sonrası ilkti ama değil mi canım?
Oncesinde hep 28 miydi?
Yumirtladigini anladiysan ondan da hesaplayabilirsin tahminen.
Ya da bilemedim en saglami kan vermen olur
ben sabah uyanır uyanmaz bı tatlı kasıgı aksam yatarken bı tatlı kasıgı yedım ama yumurtlamam gec mı oldu bılemıorm o kadarını 13 gun doktora yumurta takıbıne gıdınce guzel gelısmıs bugun yarın catlayacak bu yumurta demıstıİnşallah kuzum bebiş ordam göz kırpar. Dualarımız seninle güzel haberlerle geleceksin ki adını hamiş listesine yazıcam daha
Fsh hafiften bir tıkçık yüksek gibi ama sınırı çok az geçmiş. Daha önce yapmadıysan sende bu ay testeredişli aslan pençesi kürüne başla istersen kuzum fsh hormonu için on numara bir dengeleyici hormonları hizaya getiriyorayrıca 14 şubat bayağı kanlı geçecek belliki herkesn 14 Şubat romantizm yerlerde
Boşa gitmez kuzum öyle düşünme bence güzel yumurtan illaki 20 mm olacak diye birşey yok. Günde bir kez mi içtin klomen ? İğneyi ne zaman için verdi ? Birde hsg yi doktor mu istedi sen kendin mi gittin çekildin ? Hsg sonrası hamiş kalan çoook bilemiyorum yaaaaaniii
Bende bal tarçın yaptım ama ov. Testim çift çizgi çıkmıyor yaa deliricemmm geç mi yumurtlamıştın sende canım. Birde ben çay kaşığı ndan azcık fazla yedim sabah akşam acaba bi işe yaramadı mı ya. Doğru düzgün akıntımda yok pıfff
Haydaaa niyeki yaa off Allahım sabır versin. @kubra5505 canım iyi misin ?
Canım adetim gelmeden önce idrar testinde gördüm. Adetime 4 gün kala resimdeki gibi çıktı kan verdim hcg 8,53 çıktıAdetin geçmişmiydi cnm??
Rabbim
en kısa Zamanda nasip etsin inl her zaman söylüyorum size çok ısındım her zaman dualarım hepinizle inşallah en kısa zamanda hepiniz çift çizgileri görürsünüz vardır her şeyde bir hayır benim 1 yıl olması pskolojimi bozdum kendimi artık kısır olarak görüyordum yemin ederim dedim yeter kendine gel dilan o ay hamile kalmışım işte
doktorum ıstıyor dıyınce ozelden onceden yapıyordu devlet hastanelerı ama suan yapmıo cogu o zmn gıdın orda yaptırın dıolar veya ıstek kagıdı ıstıolar ıstanbulda ısen devlet hastanesınde ısın zorKızlar ben şimdi kadın hastalıklarına randevu aldım bu progesteron testi için arada amh ta yaptırayım diyorum ama biliyorum kıllık yapacaklar. Ben gittiğimde desem ki “ doktorum bu testleri istedi sizden rica etsem “ gibi birşeyler söylesem yaparlar mı ? Çünlü hangi doktora şu şu şu testleri yaptırmam lazım desem, “ nedenki “ “ kim söledi “ “ gerek yok” falan diyorlar ama bunu halletmem lazım kesin
Kızlar sonucum 10 çıktı
doktorum ıstıyor dıyınce ozelden onceden yapıyordu devlet hastanelerı ama suan yapmıo cogu o zmn gıdın orda yaptırın dıolar veya ıstek kagıdı ıstıolar ıstanbulda ısen devlet hastanesınde ısın zor
Ne kusuru canım sen burda herkesin derdini dinliyosun yardımcı olmaya çalışıyosun inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür kuzumAyyyy gözün aydın kuzuum demekki adetten değil beybidenmişş Allahım şükürler olsun
Beybiden rahim kalınlaşır desem boşa umut veriyo olabilirim diye düşünüyorum adetten desem üzecekmiyim diye korkuyorum kusura bakma nolur yüzünü düşürdüysem. Allah yüzünü güldürmüş ya şimdi sevinme zamanııııı
Sağlıkla tutunsun minik inşallah
Ne kusuru canım sen burda herkesin derdini dinliyosun yardımcı olmaya çalışıyosun inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür kuzum
İmkanın varsa özele git vakit kaybetme cnm en azından bilir ona göre davranırsınRandevu bulunmuyor ki ofsabah da tıklım tıklım oluyor millet uyumuyor erkenden gidiyor resmen. Kalabalığa da gelemiyorum sıkıntı basıyor beni. Bayılacak gibi oluyorum. Her gün sistemden kontrol ediyorum. Maalesef bütün hastaneleri birleştirdiler burda. Berbat bir sistem oldu
ne testlerı yaptıracaksın ben bu genetık teslerı ıcın ozelde 1000 lıra ıstedıler ben cerahpasanın genetık bolumune randewu aldım hepsını orda yaptırdım doktorun ıstek kagıdı ıle beraber gıdıpteOf ya okadar sorun yaşıyorum ki şu testlerde. Dışarıda yaptırmak istediğimde 700 lira fiyat çıktı en son nasıl vereyim onu aynısını devlette yaptırmak varken. Lanet ediyorum artık devlet hastanelerine özellikle İstanbulda. Nasıl halledicem bilmiyorum ya kafayı yicem
Maalesef canım adet olmadım. Randevu bulamadım. Bitki kürü de yapmıyorum kafama göre. Haftaya pazartesi tekrar kan verecem. Belki 0 küsür çıktı sonuç. Kız sıfır dedi. Bu kadar bozuk test de hep beni buldu. Çok kötü oldum bu ay ben. Erken gebelik testi nedense umut verdi. Belki daha 3-4 günlük dedim kendi kendime. Haftaya da 0 çıkarsa zaten küre devam :) bat falan da kalmadı artık bu belirsizlikten dolayı
Tesekkür ederim canım doktor da hamilesin dedi 2 gün sonra testi tekrarlayacak inşallah yükselir güzelcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?