Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEnim geçen ay 15 gün geçti kist vardı ondan gecikti sende bi muayene ol cnm
Randevu bulunmuyor ki of sabah da tıklım tıklım oluyor millet uyumuyor erkenden gidiyor resmen. Kalabalığa da gelemiyorum sıkıntı basıyor beni. Bayılacak gibi oluyorum. Her gün sistemden kontrol ediyorum. Maalesef bütün hastaneleri birleştirdiler burda. Berbat bir sistem oldu

Kızlar 25 aralik regel günüm 28 günde bir oluyom şimdi uygulama indirdim oraya bakarak 1 gün gecikmiş oluyor benim kafa karışık 25 ocaktan itibarenmi saydam yoksa mi regel baslangincindan itibaren 29 gün oluyor

25 Aralıktan itibaren sayacaksin herseyini canım
Yaptin mi test❤

Insallah canim

ben sabah uyanır uyanmaz bı tatlı kasıgı aksam yatarken bı tatlı kasıgı yedım ama yumurtlamam gec mı oldu bılemıorm o kadarını 13 gun doktora yumurta takıbıne gıdınce guzel gelısmıs bugun yarın catlayacak bu yumurta demıstı

İnşallah canım benim. Burası da çok motive ediyor alıştırıyor insanı. İnsan yılıyor bazen “yeter tamam üstüne düşmücem” diyorsun ama kendinde eksiklik gördükçe üstüne gidiyorsun işte her ay bir umut. Allah sonunda mucizeni verdi sana kuzum sağlıkla yaşasın inşallah

Kızlar ben şimdi kadın hastalıklarına randevu aldım bu progesteron testi için arada amh ta yaptırayım diyorum ama biliyorum kıllık yapacaklar. Ben gittiğimde desem ki “ doktorum bu testleri istedi sizden rica etsem “ gibi birşeyler söylesem yaparlar mı ? Çünlü hangi doktora şu şu şu testleri yaptırmam lazım desem, “ nedenki “ “ kim söledi “ “ gerek yok” falan diyorlar ama bunu halletmem lazım kesin

doktorum ıstıyor dıyınce ozelden onceden yapıyordu devlet hastanelerı ama suan yapmıo cogu o zmn gıdın orda yaptırın dıolar veya ıstek kagıdı ıstıolar ıstanbulda ısen devlet hastanesınde ısın zor

Kızlar sonucum 10 çıktı

Ayyyy gözün aydın kuzuum demekki adetten değil beybidenmişş Allahım şükürler olsun

Beybiden rahim kalınlaşır desem boşa umut veriyo olabilirim diye düşünüyorum adetten desem üzecekmiyim diye korkuyorum kusura bakma nolur yüzünü düşürdüysem. Allah yüzünü güldürmüş ya şimdi sevinme zamanııııı

Sağlıkla tutunsun minik inşallah

Of ya okadar sorun yaşıyorum ki şu testlerde. Dışarıda yaptırmak istediğimde 700 lira fiyat çıktı en son nasıl vereyim onu aynısını devlette yaptırmak varken. Lanet ediyorum artık devlet hastanelerine özellikle İstanbulda. Nasıl halledicem bilmiyorum ya kafayı yicem

Ne kusuru canım sen burda herkesin derdini dinliyosun yardımcı olmaya çalışıyosun inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür kuzum

Çok şükür canım güzel sonuç almışsın. Hsg arttırıyor şansı diyorlar inşallah faydalı olur sanada artık strese girme herşeyin güzel çıktıysa kafan rahat olsun gerisi gelir Allahın izniyle. Doktor kendisi mi istedi hsg yi sen kendin mi gidip çektirdin canım

Ne kusuru canım sen burda herkesin derdini dinliyosun yardımcı olmaya çalışıyosun inşallah en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürür kuzum

Ne demek kuzum bildiğimiz kadar yardımcı olabiliyosak ne güzel burda hepimiz birbirimizin yoldaşı olduk buradaki desteklerin hepsi bize yeterde artar bak nasılda çoğalıyoruz gebişler olarak gün geçtikçe

İnşallah bize de nasip olur Allah razı olsun canım benim

İmkanın varsa özele git vakit kaybetme cnm en azından bilir ona göre davranırsın

ne testlerı yaptıracaksın ben bu genetık teslerı ıcın ozelde 1000 lıra ıstedıler ben cerahpasanın genetık bolumune randewu aldım hepsını orda yaptırdım doktorun ıstek kagıdı ıle beraber gıdıpte

Seninde şu adetin tam bir yılan hikayesi oldu be canım uzadıda uzadı dolandıda dolandı yani valla çatlatıcak insanı. Sen kür yapmamakla iyi yapıyosun bu işler belli olmaz daha önce böyle bir gecikmen olmadıysa hayra çıkacak gibi duruyor inşallah. Utangaç bir bebe olabilir

Tesekkür ederim canım doktor da hamilesin dedi 2 gün sonra testi tekrarlayacak inşallah yükselir güzelcee

İnşallah yükselir canım en sağlıklı şekilde 2 gün sonra hamiş listesine alıyorum seni inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…