ne testlerı yaptıracaksın ben bu genetık teslerı ıcın ozelde 1000 lıra ıstedıler ben cerahpasanın genetık bolumune randewu aldım hepsını orda yaptırdım doktorun ıstek kagıdı ıle beraber gıdıpte
doktorum ıstedı cocuk dusunuyorum dersen belkı yardımcı olurlar avrupa yakasında mısın asya da mı?İşte şu anda gittiğim doktorum yok hiç. Bir kaç ay önce gittim ozamanda ultrason vs sürdü muayenelerim. Ben şu anda progesteron ve AMH testi yaptırıcam birde D vitamini olabilir. Adetin 3. Günü de hormon testlerimi yeniden yaptırayım dedim haziranda yaptırmışım en son çünkü ama keşke dinleselerde yapsalar
Öyle yapacam canım artık. Bir iki gün daha toplayim kendimi gidecemİmkanın varsa özele git vakit kaybetme cnm en azından bilir ona göre davranırsın
Seninde şu adetin tam bir yılan hikayesi oldu be canım uzadıda uzadı dolandıda dolandı yani valla çatlatıcak insanı. Sen kür yapmamakla iyi yapıyosun bu işler belli olmaz daha önce böyle bir gecikmen olmadıysa hayra çıkacak gibi duruyor inşallah. Utangaç bir bebe olabilir
Pico olduğu için düzensiz oluyordum ama soğan suyu ile oluyordum adet. Bu ay da yaptım soğan suyu olmadı. Hatta tam yumurtlama günümde koyu kahverengi akintim oldu ertesi gun gecti. Dedim herhalde yumurtladım. Neyin nesi bilemedim artık
İnşallah yükselir canım en sağlıklı şekilde2 gün sonra hamiş listesine alıyorum seni inşallah
spermdir canimKızlar bısı sorcam dün aksam ilişki oldu bu sabah kalktgmda vajınadan su geldi su gibi bişiy sizce nedir
klomen yumurta gelişimini sağladığı için yumurtlama döneminde ağrı olması normal. ama bu erken dönemdeki ağrının sebebini bilemedim canım.kızlar ben bısey sormak ıstıorm adetım yenı bıttı ama kasıklarımda adet olacakmısım gıbı bır agrı var nedenını bılen varmı? klomen kullanıorm yumurtalarım gelıstıgı ıcın olabılır mı acaba?
bu 5. kullanısım ama ılk defa boyle agrı var tesekkurler cevabın ıcınklomen yumurta gelişimini sağladığı için yumurtlama döneminde ağrı olması normal. ama bu erken dönemdeki ağrının sebebini bilemedim canım.
Haydi hayırlı işler bol güneşlerBu güzel enerjiylee başlasın inşallah Subattttt❤
Kurt andan sonra bu canim ilk adeti oldum ben 25 aralik eğer olmazsam 25 ocakta 2 ay olacakKürtaj sonrası ilkti ama değil mi canım?
Oncesinde hep 28 miydi?
Yumirtladigini anladiysan ondan da hesaplayabilirsin tahminen.
Ya da bilemedim en saglami kan vermen olur
Kuzum sen kesin ikinci yumurtayı büyüttün :) daha önce Elya35 öyle olmuştu. Adeti de ikinci yumurtaya göre geldi. Bu akıntı çatlayan yumurtadan da olabilir. Çalışmalar devam ediyor mu?Ya kızlar acaba enfeksiyon adeti geciktirir mi? Sarımsı kremsi bir akıntı geliyor ara ara ama bazen de normal beyaz oluyor. Idrar yaparken yanma falan da yok
Çalışma yapacak hal kalmadıKuzum sen kesin ikinci yumurtayı büyüttün :) daha önce Elya35 öyle olmuştu. Adeti de ikinci yumurtaya göre geldi. Bu akıntı çatlayan yumurtadan da olabilir. Çalışmalar devam ediyor mu?
Elbet sanada vericek bir gün canım sabır biraz ...İnşallah canım benim. Burası da çok motive ediyor alıştırıyor insanı. İnsan yılıyor bazen “yeter tamam üstüne düşmücem” diyorsun ama kendinde eksiklik gördükçe üstüne gidiyorsun işte her ay bir umut. Allah sonunda mucizeni verdi sana kuzum sağlıkla yaşasın inşallah
Çocuk istiyoruz de cnm belki yaparlarKızlar ben şimdi kadın hastalıklarına randevu aldım bu progesteron testi için arada amh ta yaptırayım diyorum ama biliyorum kıllık yapacaklar. Ben gittiğimde desem ki “ doktorum bu testleri istedi sizden rica etsem “ gibi birşeyler söylesem yaparlar mı ? Çünlü hangi doktora şu şu şu testleri yaptırmam lazım desem, “ nedenki “ “ kim söledi “ “ gerek yok” falan diyorlar ama bunu halletmem lazım kesin
Canim devlete yapacaksan ozele gittim pahali geldi bende devlette yapmak istiyorum tedavimi dersin yaptirirsin.Çocuk istiyoruz de cnm belki yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?