Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İşte şu anda gittiğim doktorum yok hiç. Bir kaç ay önce gittim ozamanda ultrason vs sürdü muayenelerim. Ben şu anda progesteron ve AMH testi yaptırıcam birde D vitamini olabilir. Adetin 3. Günü de hormon testlerimi yeniden yaptırayım dedim haziranda yaptırmışım en son çünkü ama keşke dinleselerde yapsalar

doktorum ıstedı cocuk dusunuyorum dersen belkı yardımcı olurlar avrupa yakasında mısın asya da mı?

Merhaba kızlar. Uzun süredir topici sessiz takip ediyordum :)
birbirinize verdiğiniz desteğe bayılıyorum. ben de hem sorularınıza elimden geldiğince cevap vereyim, hem de kendi dertlerimi sizinle paylaşayım istedim.

önce kendimi tanıtayım, ben 29 yaşında, 2 yıllık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz ancak henüz bir gelişme kaydedemedik.
new life folic asit kullanıyorum. d vit eksikliği nedeniyle de devit kullanıyorum, her gün 10 damla.
aynı zamanda hashimoto olduğum için her gün klasik eathryox :)

hepinize tekrar merhaba kızlar!

kızlar ben bısey sormak ıstıorm adetım yenı bıttı ama kasıklarımda adet olacakmısım gıbı bır agrı var nedenını bılen varmı? klomen kullanıorm yumurtalarım gelıstıgı ıcın olabılır mı acaba?

klomen yumurta gelişimini sağladığı için yumurtlama döneminde ağrı olması normal. ama bu erken dönemdeki ağrının sebebini bilemedim canım.

Kizlar tsh hormonum 5.18 yuksek cikti dr dahilye ye gonderdi ve ilac yazdi 3 hafta sonra kontrol tekrar tahlil yapacaklarmis boyle bi sorunla larsilasan oldumu kizlarrrr

Kürtaj sonrası ilkti ama değil mi canım?
Oncesinde hep 28 miydi?
Yumirtladigini anladiysan ondan da hesaplayabilirsin tahminen.
Ya da bilemedim en saglami kan vermen olur
Kurt andan sonra bu canim ilk adeti oldum ben 25 aralik eğer olmazsam 25 ocakta 2 ay olacak

Şimdi canım kasım 24 de kürtaj oldum aralık 25 de adet gördüm hiç korunmadim ve 28gunde bir oluyom 25 aralik da hesapliyom 1 gün geçti çıkıyor acaba 25 ocağa kadar beklesem mi

Ya kızlar acaba enfeksiyon adeti geciktirir mi? Sarımsı kremsi bir akıntı geliyor ara ara ama bazen de normal beyaz oluyor. Idrar yaparken yanma falan da yok
Kuzum sen kesin ikinci yumurtayı büyüttün :) daha önce Elya35 öyle olmuştu. Adeti de ikinci yumurtaya göre geldi. Bu akıntı çatlayan yumurtadan da olabilir. Çalışmalar devam ediyor mu?

Kuzum sen kesin ikinci yumurtayı büyüttün :) daha önce Elya35 öyle olmuştu. Adeti de ikinci yumurtaya göre geldi. Bu akıntı çatlayan yumurtadan da olabilir. Çalışmalar devam ediyor mu?
Çalışma yapacak hal kalmadı hsg de hiç çekilmedim ya ben. Acaba tüplerim mi tıkanık

Elbet sanada vericek bir gün canım sabır biraz ...

Çocuk istiyoruz de cnm belki yaparlar

Aşırı derecede akıntım var neden olabilir sizce kızlar? Af edersiniz ama wc kağıdıyla siliyorum ve kağıt komple akıntı oluyor sanki idrar yapmışım ve silmişim gibi kusura bakmayın biraz iğrenç oldu nasıl tarif edeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…