yumurtlamayı anlasa nasıl hesaplanıyor adet zamanı bilgi verir misin
Kızlar ben şimdi kadın hastalıklarına randevu aldım bu progesteron testi için arada amh ta yaptırayım diyorum ama biliyorum kıllık yapacaklar. Ben gittiğimde desem ki “ doktorum bu testleri istedi sizden rica etsem “ gibi birşeyler söylesem yaparlar mı ? Çünlü hangi doktora şu şu şu testleri yaptırmam lazım desem, “ nedenki “ “ kim söledi “ “ gerek yok” falan diyorlar ama bunu halletmem lazım kesin
Merhaba kızlar. Uzun süredir topici sessiz takip ediyordum :)
birbirinize verdiğiniz desteğe bayılıyorum. ben de hem sorularınıza elimden geldiğince cevap vereyim, hem de kendi dertlerimi sizinle paylaşayım istedim.
önce kendimi tanıtayım, ben 29 yaşında, 2 yıllık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz ancak henüz bir gelişme kaydedemedik.
new life folic asit kullanıyorum. d vit eksikliği nedeniyle de devit kullanıyorum, her gün 10 damla.
aynı zamanda hashimoto olduğum için her gün klasik eathryox :)
hepinize tekrar merhaba kızlar!
Slm kızlar cumartesi 55 olan değerim dun 175 çıktı şükür :))dr progestan başlattı düşük önleyici 20 gün sonrada gel bebeğe bakalım dedi dua edin inşallah hepiniziniz güzel haberlerini alırız inşallah tek tek
Haydi hayırlı işler bol güneşlersen güzel haberler ver, biz de senin izinden gelelim
Kuzum sen kesin ikinci yumurtayı büyüttün :) daha önce Elya35 öyle olmuştu. Adeti de ikinci yumurtaya göre geldi. Bu akıntı çatlayan yumurtadan da olabilir. Çalışmalar devam ediyor mu?
Ben değilim canımCanim devlete yapacaksan ozele gittim pahali geldi bende devlette yapmak istiyorum tedavimi dersin yaptirirsin.
Çocuk istiyoruz de cnm belki yaparlar
Kızlar acil yardım hayatımda ilk defa ovulasyon testi aldım pakettin içinden sadece testin ici çıktı kaset test gibi yani gebelik testi gibi ambalajı yok hani idrarı damlatcan yer yok ben bunu nasıl damlatcan damlaligida yok ya siz yapıyorsunuz
Şimdi canım kasım 24 de kürtaj oldum aralık 25 de adet gördüm hiç korunmadim ve 28gunde bir oluyom 25 aralik da hesapliyom 1 gün geçti çıkıyor acaba 25 ocağa kadar beklesem mi
Çalışma yapacak hal kalmadıhsg de hiç çekilmedim ya ben. Acaba tüplerim mi tıkanık
Başkan atla gel İzmir'e diyorum. O paradan yol paran çıkar, burdaki harçlık çıkar, testler de hallolur.. muayene ücreti 25 TL + hormon başına 10 TL.. yap sen hesabını artıkOf ya okadar sorun yaşıyorum ki şu testlerde. Dışarıda yaptırmak istediğimde 700 lira fiyat çıktı en son nasıl vereyim onu aynısını devlette yaptırmak varken. Lanet ediyorum artık devlet hastanelerine özellikle İstanbulda. Nasıl halledicem bilmiyorum ya kafayı yicem
Nerde oturuyorsunseymaka
Aşırı derecede akıntım var neden olabilir sizce kızlar? Af edersiniz ama wc kağıdıyla siliyorum ve kağıt komple akıntı oluyor sanki idrar yapmışım ve silmişim gibikusura bakmayın biraz iğrenç oldu nasıl tarif edeceğimi bilemedim
Başkan atla gel İzmir'e diyorum. O paradan yol paran çıkar, burdaki harçlık çıkar, testler de hallolur.. muayene ücreti 25 TL + hormon başına 10 TL.. yap sen hesabını artık
Pico olduğu için hep gecikir zaten. Ama soğan suyuyla gününde olurdum. Bu ay o da tutmadı. Enfeksiyon olsa ağrı kaşıntı ve yanma da olurdu sanırım. Nette yoksa bunlar normal diyordu. Ay ama koskoca şehirdeki de bütün bozuk testler de beni bulmuşOna gore 32.gun olmussun.
Bence de 25ini bekle canim istersen.
1 ayla degisip degismedigini anlamak zor olur eski duzeninin.
Haydaaa :) Öyle dusunmee
Zaten normal olarak daha zamanin var
Belki de Vosvosun dedigi gb bunu yakalayacaksin
Hani gecikmelerden sonra genelde hamilelik oluyor ya belki oyle olacaktir
Atasehir kadin dogum dr ayhan bey var o kadar iyiki her dedigin testi yapiyor hic demene bile gerek yok bana asama asama yaptirdi testleri en son hsg onerdi ve simdi durum ortada canim kakin olsan git oraya derdim.Avcılarda :/
doktorum ıstedı cocuk dusunuyorum dersen belkı yardımcı olurlar avrupa yakasında mısın asya da mı?
Merhaba kızlar. Uzun süredir topici sessiz takip ediyordum :)
birbirinize verdiğiniz desteğe bayılıyorum. ben de hem sorularınıza elimden geldiğince cevap vereyim, hem de kendi dertlerimi sizinle paylaşayım istedim.
önce kendimi tanıtayım, ben 29 yaşında, 2 yıllık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz ancak henüz bir gelişme kaydedemedik.
new life folic asit kullanıyorum. d vit eksikliği nedeniyle de devit kullanıyorum, her gün 10 damla.
aynı zamanda hashimoto olduğum için her gün klasik eathryox :)
hepinize tekrar merhaba kızlar!
belirtin falan varmiydi cnm peki ve bu hassas test heralde demiCanım adetim gelmeden önce idrar testinde gördüm. Adetime 4 gün kala resimdeki gibi çıktı kan verdim hcg 8,53 çıktı
Canım korkma bende ilk öğrendiğimde 11 di değerim yat dinlen Yen'i yerleşiyor bebeğin şuanda 2-3 günde bi bakarsın yukselmiş mi diyeKızlar sonucum 10 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?