Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamayı anlasa nasıl hesaplanıyor adet zamanı bilgi verir misin

Eger hersey duzenliyse genelde yumurtlamadan 14 gun sonra regl geliyor.
Yani benim once akintim geliyor 2 gune yumurtlama oluyor agrisindan anliyorum.Tam 14 sonrada regl gelmis oluyor.
Yani ornegin ayin 8inde akintim gelmisse 10unda yumurtlama oluyor 25 regl olmus oluyorum.

Doktorunun istedigini soyle canim.Birsey derse de fiyatindan sebep oldugunu tedavinin yarim kalmasini istemedigini soyle.Sende cok sivrilme mesela tersmis gibi dusunme,vazgecme yani hemen

Hoşgeldiiin :) Cok bekletmeden gelir bebisin insallah :) Ilaclarinda sifa versin baska seyler cikmasin umarim❤

Gozunaydiiinnn :) hep iyi haberlerini al insallah❤

Haydi hayırlı işler bol güneşler sen güzel haberler ver, biz de senin izinden gelelim

İnşallah canım❤Hala çok varr

Kizlar benim mjs arada kaynadi herhalde bi bakin ya tsh hormonu yuksek cikti dr dan geliyorum

Kızlar acil yardım hayatımda ilk defa ovulasyon testi aldım pakettin içinden sadece testin ici çıktı kaset test gibi yani gebelik testi gibi ambalajı yok hani idrarı damlatcan yer yok ben bunu nasıl damlatcan damlaligida yok ya siz yapıyorsunuz

Şimdi canım kasım 24 de kürtaj oldum aralık 25 de adet gördüm hiç korunmadim ve 28gunde bir oluyom 25 aralik da hesapliyom 1 gün geçti çıkıyor acaba 25 ocağa kadar beklesem mi

Ona gore 32.gun olmussun.
Bence de 25ini bekle canim istersen.
1 ayla degisip degismedigini anlamak zor olur eski duzeninin.

Çalışma yapacak hal kalmadı hsg de hiç çekilmedim ya ben. Acaba tüplerim mi tıkanık

Haydaaa :) Öyle dusunmee
Zaten normal olarak daha zamanin var
Belki de Vosvosun dedigi gb bunu yakalayacaksin
Hani gecikmelerden sonra genelde hamilelik oluyor ya belki oyle olacaktir

Başkan atla gel İzmir'e diyorum. O paradan yol paran çıkar, burdaki harçlık çıkar, testler de hallolur.. muayene ücreti 25 TL + hormon başına 10 TL.. yap sen hesabını artık

Bilemediiimminsallah bi sikinti cikmazz

Başkan atla gel İzmir'e diyorum. O paradan yol paran çıkar, burdaki harçlık çıkar, testler de hallolur.. muayene ücreti 25 TL + hormon başına 10 TL.. yap sen hesabını artık

Aaaa neresiymiş o ayol gelicem zaten az kaldııı Gözünü sevdiğimin memleketi yaa İstanbulda en uygun bulduğum test 40 lira

Pico olduğu için hep gecikir zaten. Ama soğan suyuyla gününde olurdum. Bu ay o da tutmadı. Enfeksiyon olsa ağrı kaşıntı ve yanma da olurdu sanırım. Nette yoksa bunlar normal diyordu. Ay ama koskoca şehirdeki de bütün bozuk testler de beni bulmuş

Atasehir kadin dogum dr ayhan bey var o kadar iyiki her dedigin testi yapiyor hic demene bile gerek yok bana asama asama yaptirdi testleri en son hsg onerdi ve simdi durum ortada canim kakin olsan git oraya derdim.

Geçmiş olsun canım. İlaçlarını aksatmadan kullanırsan değerlerine faydası olur çok hamiş kalmanın önüne geçmez bence 4 ay yeni sayılır sağlıklı çiftlerin 1 yılını geçirmesini bekliyor doktorlar ama biz sabırsızız işte inşallah en kısa sürede mucizemiz gelir.

Hoşgeldin aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…