Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bakıcam bu kafamızı karıştırdı

ay bende adeti bekliyorum sogan suyuna baslicam nasil yapiyosun ben yumurtlamiyorum heralde hic hissetmiyorm
canım soğan suyunu tarif etmiş zaten arkadaşlar.. faydasını görürsün umarım.
ama yumurtlamanda sorun olduğunu düşünüyorsan önce bir yumurta takibi yaptırmanı öneririm.
yeterli büyüklüğe geliyor mu, kendi kendine çatlıyor mu onu öğrenmiş olursun. bir sorun yoksa da birçok kişinin yaptığı gibi ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin.
adetin düzenliyse battan 14 gün öncesi oluyor ortalama..

Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
Ben genemde stresli ya da uykusuz olduğunda oluyor.mide bulantısı beraberinde hiç çekilmiyor ama son aylarda pek olmadı. Baslar başlamaz ilaç alırsam cabuk toparliyorum.

evet canım maalesef ilacı dayıyorlar.
benim bahsettiğim olayda doktor çok eminsen söktürücü al ama hamileysen karışmam, bebek kızsa ileride hormon problemleri yaşar demişti yine de kesin olmadığına emin olduğunda söktürücülere yönelmeni öneririm, nacizane.

doktora randevum cok var cnm y:disinda oldugum icin beklicem ama sogan suyu yan etkisi yoktur die denemek istiyorum ovulasyon testini pek yapasim yok acikcasi ben duzenli takip edemem muhtemelen adetim malesef asiri duzensiz

Kesin olmadığına emin olur olmaz testere dişli aslan pençesini yapacam canım :)

doktora randevum cok var cnm y:disinda oldugum icin beklicem ama sogan suyu yan etkisi yoktur die denemek istiyorum ovulasyon testini pek yapasim yok acikcasi ben duzenli takip edemem muhtemelen adetim malesef asiri duzensiz
anladım canım. bence de dene öyleyse. doktor bende pcodan şüphelenmişti, uzun süre adet görmediğim oluyordu.
hamilelik düşününce düzene sokan ilaçları bıraktım. Soğan suyu içtim, şu an adetlerim 28-34 gün arası oluyor, gene çok düzenli değil ama en azından ilaca ihtiyacım kalmadı. Pco varsa ona iyi gelir, artı içip hamile kalan da pek çok kişi var. hayırlısı olsun =)

Inşallah ben de o kişiler arasında olurum

ay insallah darisi basimiza diyelim saolasin cnm

A AsyaaAyazz seymaka E elsin1 @Vayneymis kızlar görün diye etiketledim sizi

Bende diyorum canısı nerde megerse sogan kokuyor diye gelememis P u d i n g . Şaka kiz sen testere disli aslan pençesini ic bakim hangisi daha guzel

Bende diyorum canısı nerde megerse sogan kokuyor diye gelememis P u d i n g . Şaka kiz sen testere disli aslan pençesini ic bakim hangisi daha guzel

Testere dişli aslan pençesi ismi bile çekici daha sıra ona gelmedi bundan sonra testere dişli aslan pençesinde sıra inşallah o günleri göremeden bebiş gelir

Testerenin dislerini aslanin pencesini kaynatip icsen daha mi leziz olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…