- 13 Ocak 2018
- 117
- 118
- 18
Tamam bakıcam bu kafamızı karıştırdıBenim bildiğim bir hafta ara vere vere devam etmek şeklinde ama ben uygulamadığım için bilmiyorum açıkçası kuzumbenim eşim hayatta içmez bunu kendide söyledi zaten, pekmezi bile çocuk gibi peşinde koştura koştura veriyorum köşelerde sıkıştırıyorum adamı.
Sen youtubedan izle bence saraçoğlu orda bayağı detaylı anlatıyor canım
canım soğan suyunu tarif etmiş zaten arkadaşlar.. faydasını görürsün umarım.ay bende adeti bekliyorum sogan suyuna baslicam nasil yapiyosun ben yumurtlamiyorum heralde hic hissetmiyorm
Inşallah şifa olur canım. Düzenli yap bırakmaha tamam cnm saolasin baslicam
Ben genemde stresli ya da uykusuz olduğunda oluyor.mide bulantısı beraberinde hiç çekilmiyor ama son aylarda pek olmadı. Baslar başlamaz ilaç alırsam cabuk toparliyorum.Hamile olunca geciyorsa gercekten 9 ay rahat ederiz insallah. Oyle siddetli ki benim agrilarim hamilelik ise yariyorsa surekli hamile kalayim, bir suru cocugum olsun :) Senin durumun nasil?
evet canım maalesef ilacı dayıyorlar.Pico olduğu için ben de net diyemiyorum ama. Tahmini yumurtlama günümde kahverengi bir akıntı oldu baya koyu ama. O zaman yumurtladım dedim. Belki geç çatladı o dollendi bilemem. Göğüslerim de inseydi derdim. Adet olmayacam diye hala ara ara sizi geliyor ve göğüslerim büyük. Hayırlısı bakalım. Olmazsa aslan pençesini içer adet olurum. Doktorlar hep doğum kontrol hapı veriyor ne yazık ki
Domatese karsı alerjisi hiç yok benimkinin çok sever domatesiEvet canım her gün taze olarak sık, 1 su bardağıdomates suyu daha da etkiliymiş 7 hafta tüketmek lazımmış ama alerjisi vs. Varsa ağır gelebilir herkes domatesi tüketemiyor çünkü
doktora randevum cok var cnm y:disinda oldugum icin beklicem ama sogan suyu yan etkisi yoktur die denemek istiyorum ovulasyon testini pek yapasim yok acikcasi ben duzenli takip edemem muhtemelen adetim malesef asiri duzensizcanım soğan suyunu tarif etmiş zaten arkadaşlar.. faydasını görürsün umarım.
ama yumurtlamanda sorun olduğunu düşünüyorsan önce bir yumurta takibi yaptırmanı öneririm.
yeterli büyüklüğe geliyor mu, kendi kendine çatlıyor mu onu öğrenmiş olursun. bir sorun yoksa da birçok kişinin yaptığı gibi ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin.
adetin düzenliyse battan 14 gün öncesi oluyor ortalama..
Kesin olmadığına emin olur olmaz testere dişli aslan pençesini yapacam canım :)evet canım maalesef ilacı dayıyorlar.
benim bahsettiğim olayda doktor çok eminsen söktürücü al ama hamileysen karışmam, bebek kızsa ileride hormon problemleri yaşar demiştiyine de kesin olmadığına emin olduğunda söktürücülere yönelmeni öneririm, nacizane.
anladım canım. bence de dene öyleyse. doktor bende pcodan şüphelenmişti, uzun süre adet görmediğim oluyordu.doktora randevum cok var cnm y:disinda oldugum icin beklicem ama sogan suyu yan etkisi yoktur die denemek istiyorum ovulasyon testini pek yapasim yok acikcasi ben duzenli takip edemem muhtemelen adetim malesef asiri duzensiz
insallah cnmInşallah şifa olur canım. Düzenli yap bırakma
Beni unutma canımSağolun sizi de etiketlicem
Inşallah ben de o kişiler arasında olurumanladım canım. bence de dene öyleyse. doktor bende pcodan şüphelenmişti, uzun süre adet görmediğim oluyordu.
hamilelik düşününce düzene sokan ilaçları bıraktım. Soğan suyu içtim, şu an adetlerim 28-34 gün arası oluyor, gene çok düzenli değil ama en azından ilaca ihtiyacım kalmadı. Pco varsa ona iyi gelir, artı içip hamile kalan da pek çok kişi var. hayırlısı olsun =)
Unutmam telefonumun mesaj kısmından kendime mesaj attım :)Beni unutma canım
ay insallah darisi basimiza diyelim saolasin cnmanladım canım. bence de dene öyleyse. doktor bende pcodan şüphelenmişti, uzun süre adet görmediğim oluyordu.
hamilelik düşününce düzene sokan ilaçları bıraktım. Soğan suyu içtim, şu an adetlerim 28-34 gün arası oluyor, gene çok düzenli değil ama en azından ilaca ihtiyacım kalmadı. Pco varsa ona iyi gelir, artı içip hamile kalan da pek çok kişi var. hayırlısı olsun =)
A AsyaaAyazz3-09-12, 10:09
Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur. 41 gün boyunca hergün bir kere okunması gerekiyor sonrada tilavet secdesi yapılıyor ve bildiğim kadarıyla 41tane hurma alıyor okunacak kişi okuyacak kişilere veriyor onlar okuyor hurmaları sahibine veriyor sahibide o hurmaları yiyor ama biz burdan yaparsak onu yapmayacağız sadece meryem süresini okuyup secdesini yapıcaz Allah kabul etsin niyet onemli
Bende diyorum canısı nerde megerse sogan kokuyor diye gelememisP u d i n g . Şaka kiz sen testere disli aslan pençesini ic bakim hangisi daha guzel
Hem zaman acisindan insallah hemde tadi acisindanTestere dişli aslan pençesiismi bile çekici daha sıra ona gelmedi bundan sonra testere dişli aslan pençesinde sıra inşallah o günleri göremeden bebiş gelir
senin adindan dolayimidir nedir gidip puding yaptim geldim:)Testere dişli aslan pençesiismi bile çekici daha sıra ona gelmedi bundan sonra testere dişli aslan pençesinde sıra inşallah o günleri göremeden bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?