- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
senin adindan dolayimidir nedir gidip puding yaptim geldim:)
Hem zaman acisindan insallah hemde tadi acisindan
Oo p u d in g severimsenin adindan dolayimidir nedir gidip puding yaptim geldim:)
bayada tatli olmus yaptigim ay hamileler okumasin belki canlari ister gerci kolay tatli:)Hihien kolay en güzel tatlıdır kendisi bende hastalık dönemlerimde çeşit çeşit yaparım
Canim silik bu suda var yaptigin saat ve sivi alimi yarin ilk idrarla yapma sivi az tuket yal bakalim tekrar dun catladiysa boyle cikmasi cok normalEki Görüntüle 2099482 kızlar bu ovulasyon testi çatladiktan sonrakimi hali çatlamadan oncekimi.dun akintim çoktu ama ne yazıkki kargo bugün gelebildi dün yapma sandım yoktu siz böyle bakınca anlayabiliyor musunuz önceki halimi sonraki halimi diye bugün gece 10da yaptim
yani öncesi de olabilir sonrası da. o belli olmaz sanırım hiç duymadımEki Görüntüle 2099482 kızlar bu ovulasyon testi çatladiktan sonrakimi hali çatlamadan oncekimi.dun akintim çoktu ama ne yazıkki kargo bugün gelebildi dün yapma sandım yoktu siz böyle bakınca anlayabiliyor musunuz önceki halimi sonraki halimi diye bugün gece 10da yaptim
Aynen ya benim normalde modemi bulandiran seyler hassas zamanlarimda yolculuk vs aklima gelince cok kotu olurum bunlara hamisken ne tepki veririm bilmemNeler çekiyoruz.. hamile kaldığımızda bütün bunları acısı çıkıcak öğğ diye diye hallere gircez
Tamam canım yarın kalktıktan sonra ikinci idrarı bida deneyeyim .birşey sorcam yarın bu bundan koyu çıkarda yumurtlicamimi gösterecek silik çıkarsa çatlamışmi gösterecekCanim silik bu suda var yaptigin saat ve sivi alimi yarin ilk idrarla yapma sivi az tuket yal bakalim tekrar dun catladiysa boyle cikmasi cok normal
Canim bide onlara sor eminim telas icindeler uykusuzlar insan ozeniyor yine de bize de nasip olsun en uslu bebislerden hayirlisi ilekızlar benim bat hala gelmedi. beklemesi zor. gerçi olmamıştır yine muhtemelen. bişey paylaşmak istiyorum. üst kattakinin yeni bebeği oldu. çok tatlılar. ama böyle bebek ağlayınca onu susturma sesleri bana gelince yüreğim her seferinde cız ediyo. hani duygum kiskanclik değil sanki böyle kendime acıma gibi. size de oluyor mu
Canim Akıntın vucudundaki diger tepkiler e göre dunu gösteriyor. Ha koyulasirsa deriz yumurtluyorsun ama ortalama adet donemine gore de konuşmak lazımTamam canım yarın kalktıktan sonra ikinci idrarı bida deneyeyim .birşey sorcam yarın bu bundan koyu çıkarda yumurtlicamimi gösterecek silik çıkarsa çatlamışmi gösterecek
aynen canım hayırlısı olsun. bebiş uslu aslında sürekli ağlamayor. ama ne zaman ağlasa susturmaya çalışsalar evde içim burkuluyo. çocuk yolu gözlemek ne zormuş meğerseCanim bide onlara sor eminim telas icindeler uykusuzlar insan ozeniyor yine de bize de nasip olsun en uslu bebislerden hayirlisi ile
Canim o yollar kisa sursun gelsin bebisiniz size inşallahaynen canım hayırlısı olsun. bebiş uslu aslında sürekli ağlamayor. ama ne zaman ağlasa susturmaya çalışsalar evde içim burkuluyo. çocuk yolu gözlemek ne zormuş meğerse
Aynen ya benim normalde modemi bulandiran seyler hassas zamanlarimda yolculuk vs aklima gelince cok kotu olurum bunlara hamisken ne tepki veririm bilmem
Ama hersey onlar icin gelsinler de hayirlisi ile
kuzum yardım ettiğin için Allah razı olsun.benim döngüm 28di erken yumurtladım için bu ay 12 ocakta geldi 24e indi gelen pembe lekeden anladım.yoksa ovulasyon kullanmadım .bu ayda 24 günlük döngüye göre adet takvimi flo uygulaması ayın 22sini gösteriyordu bende halimden öyle tahmin ettim bakalım ne olcak.bana iç sesim sen boşuna yapıyorsun yumurtlaman geçti sen boşuna aldın bu testleri diyor:)Canim Akıntın vucudundaki diger tepkiler e göre dunu gösteriyor. Ha koyulasirsa deriz yumurtluyorsun ama ortalama adet donemine gore de konuşmak lazım
amin canım inşallah. isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinCanim o yollar kisa sursun gelsin bebisiniz size inşallah
Canim olsun sen yap ileriki günlerde aman akintim oldu aman yerlesmem oldu niye test yapmadim deme kizlar testim koyulasiyor tekrar aman bebis mi var dersin insallahkuzum yardım ettiğin için Allah razı olsun.benim döngüm 28di erken yumurtladım için bu ay 12 ocakta geldi 24e indi gelen pembe lekeden anladım.yoksa ovulasyon kullanmadım .bu ayda 24 günlük döngüye göre adet takvimi flo uygulaması ayın 22sini gösteriyordu bende halimden öyle tahmin ettim bakalım ne olcak.bana iç sesim sen boşuna yapıyorsun yumurtlaman geçti sen boşuna aldın bu testleri diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?