- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
Yaa bu erken gebelik testi sanırım bende 4gün geçti normal testler negatif hepCanım adetim gelmeden önce idrar testinde gördüm. Adetime 4 gün kala resimdeki gibi çıktı kan verdim hcg 8,53 çıktı
ay inş ağzından bal damlıyor resmen kuzum ya allah sizede nasip etsin senin bat ne zaman yumurtlaman geçtimiCanim olsun sen yap ileriki günlerde aman akintim oldu aman yerlesmem oldu niye test yapmadim deme kizlar testim koyulasiyor tekrar aman bebis mi var dersin insallah
kuzum sana bir tane daha sorcam eğer hamile olursam bu test ne zamandan itibaren koyulaşmaya başlar valla bugün sana çok soru sordum hakkını helal etCanim olsun sen yap ileriki günlerde aman akintim oldu aman yerlesmem oldu niye test yapmadim deme kizlar testim koyulasiyor tekrar aman bebis mi var dersin insallah
Canım ben önce normal gebelik testinde gölge çizgi gördüm umutlandım. Çünkü aylarca bu testleri yaptığım için bembeyaz görmeye alışmışım fark ettim gölgeyi hemen:))Aynı akşam hassas gebelik testi yaptım orda silik çıktı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra , beklenen adetten 4 gün önce görmüş oldum.Yaa bu erken gebelik testi sanırım bende 4gün geçti normal testler negatif hep
Kiz tatile annesine gidecekti ya sut buhari yapacakti hani mikmik yapma fırsatı yoktuNe suyuu ben çok bölümü kaçırdım üç gündür yahu
Ben bu ay kendimden bahsetmiyorum topikte sanki acaba kim hamis kim napiyor diye takipte gibiyim kendimi unuttumay inş ağzından bal damlıyor resmen kuzum ya allah sizede nasip etsin senin bat ne zaman yumurtlaman geçtimi
hamilemiydin canımArkadaşlar ben progestan kullanıyorum belimde ağrı var ilaçtan mıdır
sende erken gebelik testi yap istersenYaa bu erken gebelik testi sanırım bende 4gün geçti normal testler negatif hep
Kim erken gebelik testi yaptı pozitif mı çıktı? Hayırlı olsun inşallah :)sende erken gebelik testi yap istersen
Kiz nolcak ben ancak firsat buldum fikrim olan şeyler de yardimci olmayi cok severimkuzum sana bir tane daha sorcam eğer hamile olursam bu test ne zamandan itibaren koyulaşmaya başlar valla bugün sana çok soru sordum hakkını helal et
at kuzum at bekliyorum :)seni gidi sinsi seni gizli takipteyizde haberim yok:)Ben bu ay kendimden bahsetmiyorum topikte sanki acaba kim hamis kim napiyor diye takipte gibiyim kendimi unuttum
Yumurtlama gecikti bu ay siliklesme de cok azdi gecmis sayfalarda atmistim dur tekrar atim bak sende maksat emsal olsun
kiz yokk heycanini seveyim senin:))kizcaz yazmis 4 gunu gecmis de sormus ona yazdim yoksa haladir teyakkuzdayiz :))Kim erken gebelik testi yaptı pozitif mı çıktı? Hayırlı olsun inşallah :)
Ama bak sen normal teste gölge vardı diyosun olsaydı gecikme var bide çıkardısende erken gebelik testi yap istersen
Hııkiz yokk heycanini seveyim senin:))kizcaz yazmis 4 gunu gecmis de sormus ona yazdim yoksa haladir teyakkuzdayiz :))
yok cnm ben kendi adima golge falan gormedim ama kime yazdim ki:)Ama bak sen normal teste gölge vardı diyosun olsaydı gecikme var bide çıkardı
cnm sende bi değişikşik varmı bugün gün boyu hastaneydim ama yinede kan testi yaptrmadımKim erken gebelik testi yaptı pozitif mı çıktı? Hayırlı olsun inşallah :)
yarin soz kiz alip bakacam sanada resmini atacam insaalahHııbelki de Allah söyletti :) ama sen yaparsan çizgi var mı diye bak tamam mı yapmadan önce
Yanlış yazdım ozmn pardonyok cnm ben kendi adima golge falan gormedim ama kime yazdim ki:)
çok sağol canım bakalım ayın 5ine bilemedin 6sına kadar yolu var hayırlısı normalde sat 12 ocak ama döngü 24 olunca işler değişti hayırlısı kuzum ya belki bu ovulasyon testleri uğurlu gelir.ya inan burda uzun zamndır hamile kalmayı bekleyenleri inan anlıyorum artık benim ikinci ayım ikinci çocuk için verdiğim mücadeleye bak sabırsız oluyorum ama onları düşününce kendime yuh sana diyorum.Allah hiç kimseyi bekletmesin kolaylık versin sabır versinKiz nolcak ben ancak firsat buldum fikrim olan şeyler de yardimci olmayi cok severim
Olmadığim şeylere bile guzel dilekler yazarım sikinti yok
Once siliklesir canim yumurtadan sonra
Adete az kala koyulasir bebis varsa belki hic gornesigin kadar koyulugu görürsün tam belirmeye baslar yani adet günü yada daha sobraki gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?