Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm sende bi değişikşik varmı bugün gün boyu hastaneydim ama yinede kan testi yaptrmadım
Canım ben nette de araştırdım erken gebelik testlerinin bazısı bayağı hassas olurmuş. Eğer dilimse çok yeni bir gebelik olabilirmiş. Bendeki de çok ince silik bir çizgiydi. Kan sonucumu arayıp öğrendim 0 dediler. Yarın gidip alacam bakım küsürat var mıymış

Aynen cnm 4gün geçti olsaydı illaki azda olsa ikinci çizgi olurdu herlde senin 4gün kala çıkmış normal teste baksana benm gecikmeye rağmen çıkmadıysa yok bnce

Kiz tatile annesine gidecekti ya sut buhari yapacakti hani mikmik yapma fırsatı yoktu
Sonra bizim fanteziler aneyi uyutmaya calismalar falan hatirladin mii

Aneeee hahahhaha annemde bizde kalınca ne zorluklar çekşyodum hahah

Küsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyor ancak yeni bi test yapıp değerin yükselirse olumlu olur ki

Küsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyor ancak yeni bi test yapıp değerin yükselirse olumlu olur ki
Işte çok daha yeniyse kanda da çıkmazmış. Eğer küsürat varsa hassas testte de o yüzden çıkmış olabilir diye düşündüm. Eğer varsa zaten 1 haftaya yükselmesi lazım değerimin 8-10 falan olması lazım yani

Aynen cnm 4gün geçti olsaydı illaki azda olsa ikinci çizgi olurdu herlde senin 4gün kala çıkmış normal teste baksana benm gecikmeye rağmen çıkmadıysa yok bnce
ay o halde bendede kesin yok:)ne kadar erken gostermis onda adete 4 kala masallah

Adetinin kaçıncı günü

"
Herkeste farklı oluyor canım. Illaha belirti arama
sell-in dedi:
Canım ben önce normal gebelik testinde gölge çizgi gördüm umutlandım. Çünkü aylarca bu testleri yaptığım için bembeyaz görmeye alışmışım fark ettim gölgeyi hemen:))Aynı akşam hassas gebelik testi yaptım orda silik çıktı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra , beklenen adetten 4 gün önce görmüş oldum.

Canım senin adetin mi 4 gün geçti?" :::::::demis bu arkadas bak

Şimdi diyeceksin hep olmsuz konuşuyosun diye ama o hassas testelrde en az değerin 5ve üstü olmakı ki ikinci çizgi olsun o sebeple eski kan testinin bi önemi yok ama yeni kan testi yaptr cnm bnce

@Bus61er Canım tilavet secdesidir.Zaten abdestli ve okur vaziyetteyken kılmak daha iyidir derler ama okuma bitiminde de kılınabilir.Hatta mukabelelerde toplanır (musait olmayan hanımların)
Sayı denklesmezse bende okuyabilirim.

Bana dediyse canım ben 4 gün geçtikten sonra gördüm. Hep bembeyaz olurdu. Geç döllenme olabilir belki benimki.

A AsyaaAyazz Canım hassas gebelik testininde oranı kanda çikabilecek kadar aslında.
Ama şöyle ki degerin küsüratlı çıktıysa yükselebilme ihtimali var.
Bana 2.64 cikan sonucumda acilde kan verdigim doktor arayip degeri soyledi kapattik.Hemen arkasindan arayip cok yeni bir gebelilte olabilir siz yine kan verin demisti.Ki gercektende yukselmisti.

Sen eskisine odaklanmasanda yeni bir kan testi yaptir derim

Kesinlikle

Şimdi diyeceksin hep olmsuz konuşuyosun diye ama o hassas testelrde en az değerin 5ve üstü olmakı ki ikinci çizgi olsun o sebeple eski kan testinin bi önemi yok ama yeni kan testi yaptr cnm bnce
Hmm. Açıkçası canım beni umutlandıran şey şu. Burda bir arkadaşla konuştum. Onun adeti 4-5 gün geçmiş. Hem idrarda hem kanda negatif çıkmış. Değeri 0.100 müş. Aradan 5 gün falan daha geçmiş tekrar kan vermiş değeri 36 cıkmış. Ben de o yüzden haftaya tekrar kan vermeyi dusunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…