- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Canım ben nette de araştırdım erken gebelik testlerinin bazısı bayağı hassas olurmuş. Eğer dilimse çok yeni bir gebelik olabilirmiş. Bendeki de çok ince silik bir çizgiydi. Kan sonucumu arayıp öğrendim 0 dediler. Yarın gidip alacam bakım küsürat var mıymışcnm sende bi değişikşik varmı bugün gün boyu hastaneydim ama yinede kan testi yaptrmadım
ehehe olsun cok konusma olunca karisiyor=)Yanlış yazdım ozmn pardon
Tamam canım benim. Inşallah sürpriz olur bir minik haberi daha alırızyarin soz kiz alip bakacam sanada resmini atacam insaalah
Aynen cnm 4gün geçti olsaydı illaki azda olsa ikinci çizgi olurdu herlde senin 4gün kala çıkmış normal teste baksana benm gecikmeye rağmen çıkmadıysa yok bnceCanım ben önce normal gebelik testinde gölge çizgi gördüm umutlandım. Çünkü aylarca bu testleri yaptığım için bembeyaz görmeye alışmışım fark ettim gölgeyi hemen:))Aynı akşam hassas gebelik testi yaptım orda silik çıktı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra , beklenen adetten 4 gün önce görmüş oldum.
Canım senin adetin mi 4 gün geçti?
Kiz tatile annesine gidecekti ya sut buhari yapacakti hani mikmik yapma fırsatı yoktu
Sonra bizim fanteziler aneyi uyutmaya calismalar falan hatirladin mii
Küsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyorCanım ben nette de araştırdım erken gebelik testlerinin bazısı bayağı hassas olurmuş. Eğer dilimse çok yeni bir gebelik olabilirmiş. Bendeki de çok ince silik bir çizgiydi. Kan sonucumu arayıp öğrendim 0 dediler. Yarın gidip alacam bakım küsürat var mıymış
ay ben hic sanmiyorum her ay gibi bu ayda ufacikcik belirtim yok:) ama sirf denemek icin yapacam hayirlisi bakalimTamam canım benim. Inşallah sürpriz olur bir minik haberi daha alırız
Işte çok daha yeniyse kanda da çıkmazmış. Eğer küsürat varsa hassas testte de o yüzden çıkmış olabilir diye düşündüm. Eğer varsa zaten 1 haftaya yükselmesi lazım değerimin 8-10 falan olması lazım yaniKüsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyorancak yeni bi test yapıp değerin yükselirse olumlu olur ki
Herkeste farklı oluyor canım. Illaha belirti aramaay ben hic sanmiyorum her ay gibi bu ayda ufacikcik belirtim yok:) ama sirf denemek icin yapacam hayirlisi bakalim
ay o halde bendede kesin yok:)ne kadar erken gostermis onda adete 4 kala masallahAynen cnm 4gün geçti olsaydı illaki azda olsa ikinci çizgi olurdu herlde senin 4gün kala çıkmış normal teste baksana benm gecikmeye rağmen çıkmadıysa yok bnce
Eki Görüntüle 2099482 kızlar bu ovulasyon testi çatladiktan sonrakimi hali çatlamadan oncekimi.dun akintim çoktu ama ne yazıkki kargo bugün gelebildi dün yapma sandım yoktu siz böyle bakınca anlayabiliyor musunuz önceki halimi sonraki halimi diye bugün gece 10da yaptim
sell-in dedi: ↑Herkeste farklı oluyor canım. Illaha belirti arama
Şimdi diyeceksin hep olmsuz konuşuyosun diye ama o hassas testelrde en az değerin 5ve üstü olmakı ki ikinci çizgi olsun o sebeple eski kan testinin bi önemi yok ama yeni kan testi yaptr cnm bnceIşte çok daha yeniyse kanda da çıkmazmış. Eğer küsürat varsa hassas testte de o yüzden çıkmış olabilir diye düşündüm. Eğer varsa zaten 1 haftaya yükselmesi lazım değerimin 8-10 falan olması lazım yani
Bana dediyse canım ben 4 gün geçtikten sonra gördüm. Hep bembeyaz olurdu. Geç döllenme olabilir belki benimki."
sell-in dedi: ↑
Canım ben önce normal gebelik testinde gölge çizgi gördüm umutlandım. Çünkü aylarca bu testleri yaptığım için bembeyaz görmeye alışmışım fark ettim gölgeyi hemen:))Aynı akşam hassas gebelik testi yaptım orda silik çıktı. Yani yumurtlamadan 11 gün sonra , beklenen adetten 4 gün önce görmüş oldum.
Canım senin adetin mi 4 gün geçti?" :::::::demis bu arkadas bak
12.günü canım geçen ayda 12 günü çatlamıştı ama bana göre 11.gün yani dün çatladı gibi akıntım vardıAdetinin kaçıncı günü
KesinlikleA AsyaaAyazz Canım hassas gebelik testininde oranı kanda çikabilecek kadar aslında.
Ama şöyle ki degerin küsüratlı çıktıysa yükselebilme ihtimali var.
Bana 2.64 cikan sonucumda acilde kan verdigim doktor arayip degeri soyledi kapattik.Hemen arkasindan arayip cok yeni bir gebelilte olabilir siz yine kan verin demisti.Ki gercektende yukselmisti.
Sen eskisine odaklanmasanda yeni bir kan testi yaptir derim
Hmm. Açıkçası canım beni umutlandıran şey şu. Burda bir arkadaşla konuştum. Onun adeti 4-5 gün geçmiş. Hem idrarda hem kanda negatif çıkmış. Değeri 0.100 müş. Aradan 5 gün falan daha geçmiş tekrar kan vermiş değeri 36 cıkmış. Ben de o yüzden haftaya tekrar kan vermeyi dusunuyorum :)Şimdi diyeceksin hep olmsuz konuşuyosun diye ama o hassas testelrde en az değerin 5ve üstü olmakı ki ikinci çizgi olsun o sebeple eski kan testinin bi önemi yok ama yeni kan testi yaptr cnm bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?