Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftaya yaptiracam canim. Zaten yeni yaptırdım daha :)

Ay hadi inş ikimizde de vardır isteyen bekleyen herkese versin Allahım

2.6 çıktğnda adet geçmişmiydi

Olmaz mı canım benim çok paylaştık burda. Ben muhasebe işi yapıyorum nerdeyse hergün önümde doğum raporları süt izinleri uçuşuyor. Gördükçe tuhaf oluyorum kıskançlık değil kesinlikle eksiklik gibi heves gibi birşey anlatılama bir duygu ama kesinlikle göz kalması değil çok iyi anlıyorum seni. Arkadaşlarım tüm gün çocuklarından bahsediyor ben sadece yorumluyorum anlatacak birşeyim olmuyor içim gidiyor “ yeter “ diye bağırasım geliyor. Çok hassasız çok normal şu an böyle şeylerin olması

Tamam canım yarın kalktıktan sonra ikinci idrarı bida deneyeyim .birşey sorcam yarın bu bundan koyu çıkarda yumurtlicamimi gösterecek silik çıkarsa çatlamışmi gösterecek

Canım bildiğim kadarıyla; t çizgisi c den koyu yada aynı olduğunda yumurtan 24-36 saat içerisinde çatlayacak anlamına geliyor zaten testi ertesi gün yapmaya devam ettiğinde ikinci çizgi silikleşecek yada kaybolacak bu yumurtanın çatladığı anlamına gelir yalnışım varsa arkadaşlarım düzeltsin çünkü bu ov. Testlerini hiç tutturamıyorum gibi bir his var içimde

Küsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyor ancak yeni bi test yapıp değerin yükselirse olumlu olur ki

A AsyaaAyazz evet arkadaşım doğru söylüyor. Benim küsurat dememdeki sebep kız sıfır diyerek kapatmış ilgisiz davranmış. Sen git değerini gözlerinle gör kuzum. Negatifse de zaten ikinci teste pek birşey kalmadı

Akıntıdan sonraki 1.ve 2.gün tam müsait günler yumurta hücresi 24saat anlı kaldığı için spermlerde 72saat canlu kalıyor onun için akıntı olduysa tam gaz devam
canım benim ayıp olmassa birşey dicem affet valla ben utanıyorum.21 ocakta 22 ocakta 2 defa 23 ocakta yani sabah değerlendirdik gün aşırı durumu yaşayamıyorum ben erken yumurtladım için.şimdi sabah oldu yarını es geçeyim artık dedim kendimce bu doğru yöntemmi olur sence.testi tekrar ederim ama yumurtladım gibi ben.zaten kupkuruyum akşam üzerinden bu yana

Aynen 0.100 gibi bir değer olması lazım umutlanmam için :) bakalım yarın görecez. Haftaya tekrar kan versem zaten tam net anlaşılır

Doktorlar gün aşırı öneriyor bir günde 2kez olması spermlerin kalitesini düşürüyor bi var bi yok olması gerekiyormuş zaten 72saat canlı kalıyor yeterki yumurta hücresini bulsun da bizim spermler almış başını gidiyor bi türlü bulamadı yavrucuklar

Aynen canım tilavet secdesi ozaman senide zincirlemeye etiketleyelim hem bildiğin birşey varsa bizlede paylaşırsın

kuzum o zamn benim bu yumurta çatlamışmı oluyo ay çok geri zekalıyım ben ya tavuk gibi gıdıklıcam resmen...

kuzum o zamn benim bu yumurta çatlamışmı oluyo ay çok geri zekalıyım ben ya tavuk gibi gıdıklıcam resmen...

Valla bilmiyorum ki kuzum bu testleri düzenli yapmak lazım her gün. Şimdi tek testten yorum yapamıyorum çatlamışta olabilir gitgide koyulaşacakta olabilir döngün düzenliyse çok kolay hesaplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…