- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Haftaya yaptiracam canim. Zaten yeni yaptırdım daha :)A AsyaaAyazz Canım hassas gebelik testininde oranı kanda çikabilecek kadar aslında.
Ama şöyle ki degerin küsüratlı çıktıysa yükselebilme ihtimali var.
Bana 2.64 cikan sonucumda acilde kan verdigim doktor arayip degeri soyledi kapattik.Hemen arkasindan arayip cok yeni bir gebelilte olabilir siz yine kan verin demisti.Ki gercektende yukselmisti.
Sen eskisine odaklanmasanda yeni bir kan testi yaptir derim
Akıntıdan sonraki 1.ve 2.gün tam müsait günler yumurta hücresi 24saat anlı kaldığı için spermlerde 72saat canlu kalıyor onun için akıntı olduysa tam gaz devam12.günü canım geçen ayda 12 günü çatlamıştı ama bana göre 11.gün yani dün çatladı gibi akıntım vardı
Ay hadi inş ikimizde de vardırHmm. Açıkçası canım beni umutlandıran şey şu. Burda bir arkadaşla konuştum. Onun adeti 4-5 gün geçmiş. Hem idrarda hem kanda negatif çıkmış. Değeri 0.100 müş. Aradan 5 gün falan daha geçmiş tekrar kan vermiş değeri 36 cıkmış. Ben de o yüzden haftaya tekrar kan vermeyi dusunuyorum :)
2.6 çıktğnda adet geçmişmiydiA AsyaaAyazz Canım hassas gebelik testininde oranı kanda çikabilecek kadar aslında.
Ama şöyle ki degerin küsüratlı çıktıysa yükselebilme ihtimali var.
Bana 2.64 cikan sonucumda acilde kan verdigim doktor arayip degeri soyledi kapattik.Hemen arkasindan arayip cok yeni bir gebelilte olabilir siz yine kan verin demisti.Ki gercektende yukselmisti.
Sen eskisine odaklanmasanda yeni bir kan testi yaptir derim
Amin kuzumm ınşallahh :)Ay hadi inş ikimizde de vardıristeyen bekleyen herkese versin Allahım
kızlar benim bat hala gelmedi. beklemesi zor. gerçi olmamıştır yine muhtemelen. bişey paylaşmak istiyorum. üst kattakinin yeni bebeği oldu. çok tatlılar. ama böyle bebek ağlayınca onu susturma sesleri bana gelince yüreğim her seferinde cız ediyo. hani duygum kiskanclik değil sanki böyle kendime acıma gibi. size de oluyor mu
Tamam canım yarın kalktıktan sonra ikinci idrarı bida deneyeyim .birşey sorcam yarın bu bundan koyu çıkarda yumurtlicamimi gösterecek silik çıkarsa çatlamışmi gösterecek
Küsüratı olsa bile 5in altında gebelik sayılmıyorancak yeni bi test yapıp değerin yükselirse olumlu olur ki
N nalyecetemtahinİyi akşamlar canlar bu ay yaptığım ovulasyon testleri en alttaki bugüne ait çoktan silikleşmesi gerekiyordu neden böyle anlamadım ki
Eki Görüntüle 2093940
canım benim ayıp olmassa birşey dicem affet valla ben utanıyorum.21 ocakta 22 ocakta 2 defa 23 ocakta yani sabah değerlendirdik gün aşırı durumu yaşayamıyorum ben erken yumurtladım için.şimdi sabah oldu yarını es geçeyim artık dedim kendimce bu doğru yöntemmi olur sence.testi tekrar ederim ama yumurtladım gibi ben.zaten kupkuruyum akşam üzerinden bu yanaAkıntıdan sonraki 1.ve 2.gün tam müsait günler yumurta hücresi 24saat anlı kaldığı için spermlerde 72saat canlu kalıyor onun için akıntı olduysa tam gaz devam
12.günü canım geçen ayda 12 günü çatlamıştı ama bana göre 11.gün yani dün çatladı gibi akıntım vardı
Kiz yok tam tersi her konuya yorum yazan tipat kuzum at bekliyorum :)seni gidi sinsi seni gizli takipteyizde haberim yok:)
Aynen 0.100 gibi bir değer olması lazım umutlanmam için :) bakalım yarın görecez. Haftaya tekrar kan versem zaten tam net anlaşılırOlmaz mı canım benimçok paylaştık burda. Ben muhasebe işi yapıyorum nerdeyse hergün önümde doğum raporları süt izinleri uçuşuyor. Gördükçe tuhaf oluyorum kıskançlık değil kesinlikle eksiklik gibi heves gibi birşey anlatılama bir duygu ama kesinlikle göz kalması değil çok iyi anlıyorum seni. Arkadaşlarım tüm gün çocuklarından bahsediyor ben sadece yorumluyorum anlatacak birşeyim olmuyor içim gidiyor “ yeter “ diye bağırasım geliyor. Çok hassasız çok normal şu an böyle şeylerin olması
Canım bildiğim kadarıyla; t çizgisi c den koyu yada aynı olduğunda yumurtan 24-36 saat içerisinde çatlayacak anlamına geliyor zaten testi ertesi gün yapmaya devam ettiğinde ikinci çizgi silikleşecek yada kaybolacak bu yumurtanın çatladığı anlamına geliryalnışım varsa arkadaşlarım düzeltsin çünkü bu ov. Testlerini hiç tutturamıyorum gibi bir his var içimde
A AsyaaAyazz evet arkadaşım doğru söylüyor. Benim küsurat dememdeki sebep kız sıfır diyerek kapatmış ilgisiz davranmış. Sen git değerini gözlerinle gör kuzum. Negatifse de zaten ikinci teste pek birşey kalmadı
kuzum sen bugünlerde test yaptınmı ay çok heyecanlandım hamile olabilirsin bunlar hep koyu nerdeyse .ovulasyon testi denedinmi yada gebelik testi
Amin canım inşallah ben bunu okumayı okutmayı çok istiyordum yazmakta istedim @Vayneymis vesile olmuş oldu bana sagolsunÇok güzel canım çok sağol. Bende dün okuduğum duaları paylaştım. Allahım gönlümüzden geçeni biliyor ya inşallah hayırlısını nasip eder
1 gün önceydi2.6 çıktğnda adet geçmişmiydi
Doktorlar gün aşırı öneriyor bir günde 2kez olması spermlerin kalitesini düşürüyor bi var bi yok olması gerekiyormuş zaten 72saat canlı kalıyor yeterki yumurta hücresini bulsun da bizim spermler almış başını gidiyor bi türlü bulamadı yavrucuklarcanım benim ayıp olmassa birşey dicem affet valla ben utanıyorum.21 ocakta 22 ocakta 2 defa 23 ocakta yani sabah değerlendirdik gün aşırı durumu yaşayamıyorum ben erken yumurtladım için.şimdi sabah oldu yarını es geçeyim artık dedim kendimce bu doğru yöntemmi olur sence.testi tekrar ederim ama yumurtladım gibi ben.zaten kupkuruyum akşam üzerinden bu yana
Aynen canım tilavet secdesi ozaman senide zincirlemeye etiketleyelim hem bildiğin birşey varsa bizlede paylaşırsınU Umudumallahtan Canım tilavet secdesidir.Zaten abdestli ve okur vaziyetteyken kılmak daha iyidir derler ama okuma bitiminde de kılınabilir.Hatta mukabelelerde toplanır (musait olmayan hanımların)
Sayı denklesmezse bende okuyabilirim.
kuzum o zamn benim bu yumurta çatlamışmı oluyo ay çok geri zekalıyım ben ya tavuk gibi gıdıklıcam resmen...Olmaz mı canım benimçok paylaştık burda. Ben muhasebe işi yapıyorum nerdeyse hergün önümde doğum raporları süt izinleri uçuşuyor. Gördükçe tuhaf oluyorum kıskançlık değil kesinlikle eksiklik gibi heves gibi birşey anlatılama bir duygu ama kesinlikle göz kalması değil çok iyi anlıyorum seni. Arkadaşlarım tüm gün çocuklarından bahsediyor ben sadece yorumluyorum anlatacak birşeyim olmuyor içim gidiyor “ yeter “ diye bağırasım geliyor. Çok hassasız çok normal şu an böyle şeylerin olması
Canım bildiğim kadarıyla; t çizgisi c den koyu yada aynı olduğunda yumurtan 24-36 saat içerisinde çatlayacak anlamına geliyor zaten testi ertesi gün yapmaya devam ettiğinde ikinci çizgi silikleşecek yada kaybolacak bu yumurtanın çatladığı anlamına geliryalnışım varsa arkadaşlarım düzeltsin çünkü bu ov. Testlerini hiç tutturamıyorum gibi bir his var içimde
A AsyaaAyazz evet arkadaşım doğru söylüyor. Benim küsurat dememdeki sebep kız sıfır diyerek kapatmış ilgisiz davranmış. Sen git değerini gözlerinle gör kuzum. Negatifse de zaten ikinci teste pek birşey kalmadı
Sen de sağol canım benim. Yarın bomba gibi başlayalım 10 kişiye tamamlanırız inş akşama kadarAmin canım inşallah ben bunu okumayı okutmayı çok istiyordum yazmakta istedim @Vayneymis vesile olmuş oldu bana sagolsun
kuzum 21 ocak 22 ocak 2 defa 23 ocak bugün sabah devam ettik utanarak söylüyorum valla .artık mola verdik kafa olarak :)Aslında vücudunu daha iyi tanırsın belirtilerinden eminsen çatlamış olabilir e bugünde mikmik yapın yada dün mikmik olduysa sıkıntı yok
kuzum o zamn benim bu yumurta çatlamışmı oluyo ay çok geri zekalıyım ben ya tavuk gibi gıdıklıcam resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?