Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet iki günde bir yapmak daha iyi ama biz de gümde iki

Aynen 0.100 gibi bir değer olması lazım umutlanmam için :) bakalım yarın görecez. Haftaya tekrar kan versem zaten tam net anlaşılır
0.100 gibi bi değer seni kesinlikle umutlandırmasın cnm 2-3-4 gibi bi değerse eğer bi ihtimal ama 0 sıfırın hiç bi küsüratında boş yere umutlanma inan kendi kendini üzmüş olursun

ilk çocukmu canım senin bat ne zaman.gün olur kolayca buluşurlar onlar inşş.hiç ayrılmazlar ozaman

Amin canim aminnn bende hep kendimden once benden daha fazla uzulen sıkıntı yasayanlara dua ediyorum aslina bakarsan buraya yok elime kiymik batti yok gozum seyirdi (biraz abarti) diye yazmak hos gelmiyor cunku o kadar yil bekleyenlere haksizlik etmis gibi sayiyorum hani Allah daha buyuk sikintilar vermesin gerçekten olanlari da dermanini versin

0.100 gibi bi değer seni kesinlikle umutlandırmasın cnm 2-3-4 gibi bi değerse eğer bi ihtimal ama 0 sıfırın hiç bi küsüratında boş yere umutlanma inan kendi kendini üzmüş olursun
Canım dediğim arkadaşın değeri 0.100 müş 1 hafta sonra 36 küsür olmuş :) amannn yoksa da yok ne yapim. Kürlere devam ederim en fazla

amin canım valla inş tez zamanda olurda kucaklarına alırlar

kuzum 21 ocak 22 ocak 2 defa 23 ocak bugün sabah devam ettik utanarak söylüyorum valla .artık mola verdik kafa olarak :)

Abaauuuwww anam balayında bukadar mikmik olmaz tebrikler valla ben gün aşırıda bile oflayıp pufluyorum bazen. Bence fazzzlasıyka olmuş dert etme hatta bugün ara verin bencede çünkü hergün yada günde iki kere iyi değil sipoşların yenilenmesine müsade etmiyonuz azcık onlarda inzivaya çekilip güçlensnler

@Vayneymis İhlas'ta neden muafsın merak ettim?İsmin yazıldıda..
Hiç anlamadım ben o metodu ama hastayım mazeretiyim o yüzden yarın temizlenicem ama acaip karmaşık geldi benim bildiğim şöyle olur bak
Bugün Ayşe için okuyoruz Kızlar
.... okudum die bilgi verir o kadar ben çözemedim sizi de yormak istemem

Canım dediğim arkadaşın değeri 0.100 müş 1 hafta sonra 36 küsür olmuş :) amannn yoksa da yok ne yapim. Kürlere devam ederim en fazla
0.100 gebelik oluşmamış arkadaşın 1hafta sonra yapınca gebelik oluşmuştur bhcg salgılanmaya başlayıp kana karışınca 36çıkmış normal bi insanda bile değerin 2 çıkması normal sen 0.100 e takılma sadece sende gebelik varsa kanda belli değil şuanda ben her ay yaptğm için 2 çuktı 3çıktı öyle olnca otomatik negatif sayılıyor ama inşşşş vardır hayırlısı

Kızlar Benin’le birlikte 6 kişiyiz yarın akşama kadar 10 kişi olalım inşaşşah hergün bir kişiye Meryem suresi düşünsenize herbir kişi için 10 tane okunmuş olucak bir anda

Evet 1 kisi icin okuyoruz önce.
Istedigin kadar okuyup sayiyi yaziyorsun sadece.
Sayi bitince siradakine geciyor

Yani mesela 1001 toplam.Sen diyorsun ki ben 101 okudum kalan 900,ben devam ediyorum mesela 200 okudum kalan 700.Hızla devam ediyor.

Yok yormak ne demek :) ismini gorunce merak ettim

Valla 41 olsa fena olmaz herkesin nefesi farklıdır o bakımdan yani kaç kişi olursa olsun belki bir günde 4-5 kişiye okunabilir bile
O kadar kişi zamanla ancak olur
41 benim de aklımdan geçti ama nasıl kişi bulamayız biz yarın başlayalım da sora toplaşırız yarın başlayalım derlen yeriştiremezsek okuyacak kişiyi belirleriz

aynen o sipoşları düşündümüzden bizde kendine gelsinler diye beklicez :)tam tersine eşim valla pes dedi dün bende bugünleri kaçırmak yok sonra 1 ay ah vah ederiz dedim adamın kanına girdim.valla birde gripliyim o soğuk banyo hiç çekilmiyo gece gece o zaman bende of diyorum valla haklısın

Canim sen yaşam tıp merkezi de mi kan testi yaptirdin?
Gecen ay bende orda yaptirdim. Direk sifir demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…