Evet iki günde bir yapmak daha iyi ama biz de gümde ikiDoktorlar gün aşırı öneriyor bir günde 2kez olması spermlerin kalitesini düşürüyor bi var bi yok olması gerekiyormuş zaten 72saat canlı kalıyor yeterki yumurta hücresini bulsun da bizim spermler almış başını gidiyor bi türlü bulamadı yavrucuklar
0.100 gibi bi değer seni kesinlikle umutlandırmasın cnm 2-3-4 gibi bi değerse eğer bi ihtimal ama 0 sıfırın hiç bi küsüratında boş yere umutlanma inan kendi kendini üzmüş olursunAynen 0.100 gibi bir değer olması lazım umutlanmam için :) bakalım yarın görecez. Haftaya tekrar kan versem zaten tam net anlaşılır
Valla 41 olsa fena olmaz herkesin nefesi farklıdır o bakımdan yani kaç kişi olursa olsun belki bir günde 4-5 kişiye okunabilir bileSen de sağol canım benim. Yarın bomba gibi başlayalım 10 kişiye tamamlanırız inş akşama kadar
ilk çocukmu canım senin bat ne zaman.gün olur kolayca buluşurlar onlar inşş.hiç ayrılmazlar ozamanDoktorlar gün aşırı öneriyor bir günde 2kez olması spermlerin kalitesini düşürüyor bi var bi yok olması gerekiyormuş zaten 72saat canlı kalıyor yeterki yumurta hücresini bulsun da bizim spermler almış başını gidiyor bi türlü bulamadı yavrucuklar
Amin canim aminnn bende hep kendimden once benden daha fazla uzulen sıkıntı yasayanlara dua ediyorum aslina bakarsan buraya yok elime kiymik batti yok gozum seyirdi (biraz abarti) diye yazmak hos gelmiyor cunku o kadar yil bekleyenlere haksizlik etmis gibi sayiyorum hani Allah daha buyuk sikintilar vermesin gerçekten olanlari da dermanini versinçok sağol canım bakalım ayın 5ine bilemedin 6sına kadar yolu var hayırlısı normalde sat 12 ocak ama döngü 24 olunca işler değişti hayırlısı kuzum ya belki bu ovulasyon testleri uğurlu gelir.ya inan burda uzun zamndır hamile kalmayı bekleyenleri inan anlıyorum artık benim ikinci ayım ikinci çocuk için verdiğim mücadeleye bak sabırsız oluyorum ama onları düşününce kendime yuh sana diyorum.Allah hiç kimseyi bekletmesin kolaylık versin sabır versin
Canım dediğim arkadaşın değeri 0.100 müş 1 hafta sonra 36 küsür olmuş :) amannn yoksa da yok ne yapim. Kürlere devam ederim en fazla0.100 gibi bi değer seni kesinlikle umutlandırmasın cnm 2-3-4 gibi bi değerse eğer bi ihtimal ama 0 sıfırın hiç bi küsüratında boş yere umutlanma inan kendi kendini üzmüş olursun
amin canım valla inş tez zamanda olurda kucaklarına alırlarAmin canim aminnn bende hep kendimden once benden daha fazla uzulen sıkıntı yasayanlara dua ediyorum aslina bakarsan buraya yok elime kiymik batti yok gozum seyirdi (biraz abarti) diye yazmak hos gelmiyor cunku o kadar yil bekleyenlere haksizlik etmis gibi sayiyorum hani Allah daha buyuk sikintilar vermesin gerçekten olanlari da dermanini versin
Aynen ilk olcak bat 28ocaktı ama malesef idrar testim negatifilk çocukmu canım senin bat ne zaman.gün olur kolayca buluşurlar onlar inşş.hiç ayrılmazlar ozaman
kuzum 21 ocak 22 ocak 2 defa 23 ocak bugün sabah devam ettik utanarak söylüyorum valla .artık mola verdik kafa olarak :)
Hiç anlamadım ben o metodu ama hastayım mazeretiyim o yüzden yarın temizlenicem ama acaip karmaşık geldi benim bildiğim şöyle olur bak@Vayneymis İhlas'ta neden muafsın merak ettim?İsmin yazıldıda..
Kiz zordur tabii o degil bizde bu günlerde hemen hemen o sorunu yasiyoruz kiza gulduk basimiza geldi 5 gündür mikmik olmadı ama bu ay fazla oldu biraz dinlenek yaaAneeee hahahhahaannemde bizde kalınca ne zorluklar çekşyodum hahah
kuzum daha erkenki dur bi en az 25 26 gelsin o zaman belki bi ipucu verir bata kadar yolu var kırmızıları görmeden karamsarlık yok:)Aynen ilk olcak bat 28ocaktı ama malesef idrar testim negatif
0.100 gebelik oluşmamış arkadaşın 1hafta sonra yapınca gebelik oluşmuştur bhcg salgılanmaya başlayıp kana karışınca 36çıkmış normal bi insanda bile değerin 2 çıkması normal sen 0.100 e takılma sadece sende gebelik varsa kanda belli değil şuanda ben her ay yaptğm için 2 çuktı 3çıktı öyle olnca otomatik negatif sayılıyor ama inşşşş vardır hayırlısıCanım dediğim arkadaşın değeri 0.100 müş 1 hafta sonra 36 küsür olmuş :) amannn yoksa da yok ne yapim. Kürlere devam ederim en fazla
Yanlış yazmışım ya 19 ocaktı bat :))kuzum daha erkenki dur bi en az 25 26 gelsin o zaman belki bi ipucu verir bata kadar yolu var kırmızıları görmeden karamsarlık yok:)
Hiç anlamadım ben o metodu ama hastayım mazeretiyim o yüzden yarın temizlenicem ama acaip karmaşık geldi benim bildiğim şöyle olur bak
Bugün Ayşe için okuyoruz Kızlar
.... okudum die bilgi verir o kadar ben çözemedim sizi de yormak istemem
O kadar kişi zamanla ancak olurValla 41 olsa fena olmaz herkesin nefesi farklıdır o bakımdan yani kaç kişi olursa olsun belki bir günde 4-5 kişiye okunabilir bile
aynen o sipoşları düşündümüzden bizde kendine gelsinler diye beklicez :)tam tersine eşim valla pes dedi dün bende bugünleri kaçırmak yok sonra 1 ay ah vah ederiz dedim adamın kanına girdim.valla birde gripliyim o soğuk banyo hiç çekilmiyo gece gece o zaman bende of diyorum valla haklısınAbaauuuwww anam balayında bukadar mikmik olmaztebrikler valla ben gün aşırıda bile oflayıp pufluyorum bazen. Bence fazzzlasıyka olmuş dert etme hatta bugün ara verin bencede çünkü hergün yada günde iki kere iyi değil sipoşların yenilenmesine müsade etmiyonuz azcık onlarda inzivaya çekilip güçlensnler
Canim sen yaşam tıp merkezi de mi kan testi yaptirdin?Canım dediğim arkadaşın değeri 0.100 müş 1 hafta sonra 36 küsür olmuş :) amannn yoksa da yok ne yapim. Kürlere devam ederim en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?