Tmm sağol anladım kolaymış ama hani kim için okunuyor ortalık nie sakinEvet 1 kisi icin okuyoruz önce.
Istedigin kadar okuyup sayiyi yaziyorsun sadece.
Sayi bitince siradakine geciyor
Yani mesela 1001 toplam.Sen diyorsun ki ben 101 okudum kalan 900,ben devam ediyorum mesela 200 okudum kalan 700.Hızla devam ediyor.
Yok yormak ne demek :) ismini gorunce merak ettim
4 gün geçmiş canım haklısınama döngün her zaman aynıysa geç döllenme olabilir bana öyle geliyorYanlış yazmışım ya 19 ocaktı bat :))
aynen o sipoşları düşündümüzden bizde kendine gelsinler diye beklicez :)tam tersine eşim valla pes dedi dün bende bugünleri kaçırmak yok sonra 1 ay ah vah ederiz dedim adamın kanına girdim.valla birde gripliyim o soğuk banyo hiç çekilmiyo gece gece o zaman bende of diyorum valla haklısın
Yok canısı son yaptigim testten sonra ov. Bitti iste son durum ne bilmiyorum gebelik yaptim negatif .kuzum sen bugünlerde test yaptınmı ay çok heyecanlandım hamile olabilirsin bunlar hep koyu nerdeyse .ovulasyon testi denedinmi yada gebelik testi
Bi geçen ay böyle gecikti bide bu ay bakalım belkide stres falan hayırlısı inş öyledir yaa 3yıldır istyorz4 gün geçmiş canım haklısınama döngün her zaman aynıysa geç döllenme olabilir bana öyle geliyor
Aynen canım hayırlısı bakalım :)0.100 gebelik oluşmamış arkadaşın 1hafta sonra yapınca gebelik oluşmuştur bhcg salgılanmaya başlayıp kana karışınca 36çıkmış normal bi insanda bile değerin 2 çıkması normal sen 0.100 e takılma sadece sende gebelik varsa kanda belli değil şuanda ben her ay yaptğm için 2 çuktı 3çıktı öyle olnca otomatik negatif sayılıyor ama inşşşş vardır hayırlısı
Tmm sağol anladım kolaymış ama hani kim için okunuyor ortalık nie sakin
Şifa tıp merkezi canımCanim sen yaşam tıp merkezi de mi kan testi yaptirdin?
Gecen ay bende orda yaptirdim. Direk sifir demislerdi.
Muhabbet olarak kastetmedim yani okudum diyenler şeklinde düşünmüştüm tamam o zaman teşekkür ediyorum size sağolunOrasi hep sakin,dua topiklerinde muhabbet yasak bildigim kadariyla.
Ozgeee rumuzlu arkadas ismi paylasiyor altta okuyanlar ve sayilari oluyor
Mesela suan son sayfada gorursun Pklz icin okunuyor
10 degil canım 41 tane okumak gerekiyor hergün bir taneEki Görüntüle 2099532 Kızlar Benin’le birlikte 6 kişiyiz yarın akşama kadar 10 kişi olalım inşaşşah hergün bir kişiye Meryem suresi düşünsenize herbir kişi için 10 tane okunmuş olucak bir anda
Valla ben aynı gün okunabiliyormu bilmiyorum kızlarTmm sağol anladım kolaymış ama hani kim için okunuyor ortalık nie sakin
Anladım sağolsun 41 olması gerektiğini ben de biliyorum ama kişi sayısı yetersiz yoksa çok isterdim 41 kişi olsak olamayız işte 10 kişiye de gümde birden fazla zor gelir aynı şevkle okumak10 degil canım 41 tane okumak gerekiyor hergün bir taneplojovic de sayı denk gelmezse bende okurum dedi
aynen canım inş arka arkaya haberler veririz seninle bu aySormaa bende sabah işe gitmeden kalkıyorum düşün 7,5 ta yola çıkmam lazım ben 6,5 ta kalkıyorum buzz gibi havadaaşırı üşeniyorum ve üşüyorum ama napalım kuzum “kirpik diplerim ağrıyor” yooook! “ üşeniyorum öyleyse yarın” yoook! Sonuna kadar tam gaz devam
çok sağol canım bekle bakalım ama içime benim öyle doğdu valla bende bu kadar piki hiç görmemiştimYok canısı son yaptigim testten sonra ov. Bitti iste son durum ne bilmiyorum gebelik yaptim negatif .
Ama iste ovulasyon once siliklesir sonra tekrar koyulasir gebelik varsa tabi su da var cift yumurtlama da olabiliyor mesela siliklesti 5 gun sonra koyu gordun belki tekrar yumurtladin o yuzden bilmiyorum ilk defa bu kadar piki gordum hani sende tam koyu nasil olur gor dedim
Hmm gecen ay bende ayni seyi yasadim. Adetim gecikmisti.Şifa tıp merkezi canım
ay kuzu kıyamam Allahım tez zamanda verir inş .dilerim Allahtan bu gecikme bebek içindirBi geçen ay böyle gecikti bide bu ay bakalım belkide stres falan hayırlısı inş öyledir yaa 3yıldır istyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?