Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler bayanlar bende 2018 de annenolmak isteyenlerdenim inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla Yaşar bu duyguyu benim bi boş gebelik oldu ondan sonra beklemedeyim

Tmm sağol anladım kolaymış ama hani kim için okunuyor ortalık nie sakin

Sormaa bende sabah işe gitmeden kalkıyorum düşün 7,5 ta yola çıkmam lazım ben 6,5 ta kalkıyorum buzz gibi havada aşırı üşeniyorum ve üşüyorum ama napalım kuzum “kirpik diplerim ağrıyor” yooook! “ üşeniyorum öyleyse yarın” yoook! Sonuna kadar tam gaz devam

kuzum sen bugünlerde test yaptınmı ay çok heyecanlandım hamile olabilirsin bunlar hep koyu nerdeyse .ovulasyon testi denedinmi yada gebelik testi
Yok canısı son yaptigim testten sonra ov. Bitti iste son durum ne bilmiyorum gebelik yaptim negatif .
Ama iste ovulasyon once siliklesir sonra tekrar koyulasir gebelik varsa tabi su da var cift yumurtlama da olabiliyor mesela siliklesti 5 gun sonra koyu gordun belki tekrar yumurtladin o yuzden bilmiyorum ilk defa bu kadar piki gordum hani sende tam koyu nasil olur gor dedim

Aynen canım hayırlısı bakalım :)

Tmm sağol anladım kolaymış ama hani kim için okunuyor ortalık nie sakin

Orasi hep sakin,dua topiklerinde muhabbet yasak bildigim kadariyla.
Ozgeee rumuzlu arkadas ismi paylasiyor altta okuyanlar ve sayilari oluyor
Mesela suan son sayfada gorursun Pkkz icin okunuyor

Orasi hep sakin,dua topiklerinde muhabbet yasak bildigim kadariyla.
Ozgeee rumuzlu arkadas ismi paylasiyor altta okuyanlar ve sayilari oluyor
Mesela suan son sayfada gorursun Pklz icin okunuyor
Muhabbet olarak kastetmedim yani okudum diyenler şeklinde düşünmüştüm tamam o zaman teşekkür ediyorum size sağolun

10 degil canım 41 tane okumak gerekiyor hergün bir tane plojovic de sayı denk gelmezse bende okurum dedi
Anladım sağolsun 41 olması gerektiğini ben de biliyorum ama kişi sayısı yetersiz yoksa çok isterdim 41 kişi olsak olamayız işte 10 kişiye de gümde birden fazla zor gelir aynı şevkle okumak

Yarın akşam temizlenmiş olacağım
Çalıştığım için yazamassam merak etmeyin iş çıkışı bu konuyu netleştiricez

U Umudumallahtan @Vayneymis
Kızlar herkes kendine okusa ama adet gorenin yerine devralsak 1 kisi mesela o okuyana kadar?
Daha hızlı olur.
Diger turlu okuyamayanın yerini kim dolduracak? 3 kisi ayni anda okuyamasa cok uzar mesela
Boyle olursa katilmak isteyen hamileler bile regl olanin niyetine o gunleri icin okuyabilir.

aynen canım inş arka arkaya haberler veririz seninle bu ay

çok sağol canım bekle bakalım ama içime benim öyle doğdu valla bende bu kadar piki hiç görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…