Ama kasiklarim adet olacakmis gibi sızlıyor hafif yanma var bugünde baya afedersin kremsi ve seffaf akintim oldu gogusler de baya aciyor yani kirmizi kart beklemedeyimçok sağol canım bekle bakalım ama içime benim öyle doğdu valla bende bu kadar piki hiç görmemiştim
Evet dogru diyorsun ama 10 olursa eksik olur en azından 20 kişi olabiliriz yani ben seve seve okurum günde iki tane aynı gün okunabiliyorsa yaniAnladım sağolsun 41 olması gerektiğini ben de biliyorum ama kişi sayısı yetersiz yoksa çok isterdim 41 kişi olsak olamayız işte 10 kişiye de gümde birden fazla zor gelir aynı şevkle okumak
En iyisi yarın akşam daha sağlıklı karar veririz benim isteğim hergün 1 kişi adına 10 Meryem suresi okumaktı topluca ama siz 41 istiyosunuz haklı olarak Ama onu da çok uzatmadan taZe taZe iki üç gümde okumak gerek şimdi daha çok kişi arıcam mecbur ama 10 kişinin yetmediğinden kanaat etmediğinden diil amaç 41 mecburuzU Umudumallahtan @Vayneymis
Kızlar herkes kendine okusa ama adet gorenin yerine devralsak 1 kisi mesela o okuyana kadar?
Daha hızlı olur.
Diger turlu okuyamayanın yerini kim dolduracak? 3 kisi ayni anda okuyamasa cok uzar mesela
Boyle olursa katilmak isteyen hamileler bile regl olanin niyetine o gunleri icin okuyabilir.
Canim senin adını ne zaman gorsem hep insallah gebe haberini de aliriz diyorun insallahHmm gecen ay bende ayni seyi yasadim. Adetim gecikmisti.
Insallah bu beklemenin sonu guzel olur canim.
İnşallah rabbim bizede isteyen herkesede yaşatsın bu mutluluğuay kuzu kıyamam Allahım tez zamanda verir inş .dilerim Allahtan bu gecikme bebek içindir
aynen canım inş arka arkaya haberler veririz seninle bu ay
Haftaya kadar musait degilim yoksa bende katılırım yaaU Umudumallahtan @Vayneymis
Kızlar herkes kendine okusa ama adet gorenin yerine devralsak 1 kisi mesela o okuyana kadar?
Daha hızlı olur.
Diger turlu okuyamayanın yerini kim dolduracak? 3 kisi ayni anda okuyamasa cok uzar mesela
Boyle olursa katilmak isteyen hamileler bile regl olanin niyetine o gunleri icin okuyabilir.
O şekildede olur ama en başta dediğim gibi hem namaz kılan ibadetini sürekli yapan insanların nefesine ihtiyacımız var bu konuda yoksa dediğin gibi olur hani herkesin nefesi farklı ondan canımU Umudumallahtan @Vayneymis
Daha hızlı olur.
En iyisi yarın akşam daha sağlıklı karar veririz benim isteğim hergün 1 kişi adına 10 Meryem suresi okumaktı topluca ama siz 41 istiyosunuz haklı olarak Ama onu da çok uzatmadan taZe taZe iki üç gümde okumak gerek şimdi daha çok kişi arıcam mecbur ama 10 kişinin yetmediğinden kanaat etmediğinden diil amaç 41 mecburuzyarın herkes üçer beşer kişi daha bulsun hadi davranın Kızlar
Bende cumartesi temizlenicem cumartesi başlayabilirimYarın akşam temizlenmiş olacağım
Çalıştığım için yazamassam merak etmeyin iş çıkışı bu konuyu netleştiricez
Tamam hasta olanları alıp okuruzBende cumartesi temizlenicem cumartesi başlayabilirim
Aynen canım öyle daha iyi olur tamam bakalım yarın haberleşirizEn iyisi yarın akşam daha sağlıklı karar veririz benim isteğim hergün 1 kişi adına 10 Meryem suresi okumaktı topluca ama siz 41 istiyosunuz haklı olarak Ama onu da çok uzatmadan taZe taZe iki üç gümde okumak gerek şimdi daha çok kişi arıcam mecbur ama 10 kişinin yetmediğinden kanaat etmediğinden diil amaç 41 mecburuzyarın herkes üçer beşer kişi daha bulsun hadi davranın Kızlar
CanımsınCanim senin adını ne zaman gorsem hep insallah gebe haberini de aliriz diyorun insallah
olsun canım nasip sagol yinedeHaftaya kadar musait degilim yoksa bende katılırım yaa
Dualarimiz yerini bulsun bebisin gelsin insallah seninde bata az kaldi rahat kafayla tutmustur cok kişinin oyle oluyor darisi sana tum bekleyenlereCanımsınçok teşekkür ederim. Ne cok dua edenim var rabbim duysun insallah.
Bende hepimiz adına diliyorum canım. Güzel haberler alinca mutlu oluyoruz tabi
bak o konuda bende seninle bilgimi paylaşayım az önce bir arkadaşa yazdım o adet belirtilerine fazla inanma benimde oğlumda batım 4 nisandı yani son tarih benim için.29 mart gibi bekliyordum hep erken olduğu için hesap kitapta bilmiyordum.27 marttda günüm vardı göğüslerim berbat ağrıyordu ayrıca belim ve kasıklarımda aynı adet olacakmışım gibi .inan tek farkı göğüs ağrısıydı dokunamıyordum.neyse güne gittim 27 mart o soğuk günde ben pancar gibi yandım herkeste görüyordu terlememi sobaya yaklaşamıyordum bana gülüyorlardı:)son bata 8 gün vardı iyi biliyorum.o pancar gibi yanmada çok büyük belirtiydi.bekledim hergün beyaz akıntı ve su gibi akıntı dışında gelen olmadı 1nisanda test yaptım çıktı 4 nisandada bat günü yani 584 çıktı .ondan kendimden örnek verdim adet ağrısı olması normalAma kasiklarim adet olacakmis gibi sızlıyor hafif yanma var bugünde baya afedersin kremsi ve seffaf akintim oldu gogusler de baya aciyor yani kirmizi kart beklemedeyim
Amin canımmm.Dualarimiz yerini bulsun bebisin gelsin insallah seninde bata az kaldi rahat kafayla tutmustur cok kişinin oyle oluyor darisi sana tum bekleyenlere
Canim cok sagol bilgiler icin de o his yok yani bu ayi sanki es geciyorum gibi hani bunları sana yazdim ya belirtileri hic ama hic nerem ağrıyor diye kontrol etmiyorum sadece olani yazdim bebis tecrubem yok ama 10 yıldan fazla adet tecrubem var o yuzden adete yoruyorum iste bakalim yarin obur gun kendini gosterir matmazell kirmizi geliyor mu gelmiyor mubak o konuda bende seninle bilgimi paylaşayım az önce bir arkadaşa yazdım o adet belirtilerine fazla inanma benimde oğlumda batım 4 nisandı yani son tarih benim için.29 mart gibi bekliyordum hep erken olduğu için hesap kitapta bilmiyordum.27 marttda günüm vardı göğüslerim berbat ağrıyordu ayrıca belim ve kasıklarımda aynı adet olacakmışım gibi .inan tek farkı göğüs ağrısıydı dokunamıyordum.neyse güne gittim 27 mart o soğuk günde ben pancar gibi yandım herkeste görüyordu terlememi sobaya yaklaşamıyordum bana gülüyorlardı:)son bata 8 gün vardı iyi biliyorum.o pancar gibi yanmada çok büyük belirtiydi.bekledim hergün beyaz akıntı ve su gibi akıntı dışında gelen olmadı 1nisanda test yaptım çıktı 4 nisandada bat günü yani 584 çıktı .ondan kendimden örnek verdim adet ağrısı olması normal
Hayirlisiyla patir patir verelim bizim grup biriktirip oyle veriyor hamis haberlerini bizim de bu cumaya kadar gelsin bi 5 10 luk haber insallahAmin canımmm.
Bu ayy sizden alayim hamile haberleriniBen olmasam da üzulmeyecegim çünkü.
Kasım Aralık aylarında çoşmuştu buralar.Hayirlisiyla patir patir verelim bizim grup biriktirip oyle veriyor hamis haberlerini bizim de bu cumaya kadar gelsin bi 5 10 luk haber insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?