insallah kizlarrHayirlisiyla patir patir verelim bizim grup biriktirip oyle veriyor hamis haberlerini bizim de bu cumaya kadar gelsin bi 5 10 luk haber insallah
cnm regl oldun muAy deme öyle yaaa geceleri uyuyamam valla
Ama benim kırmızılar geldi gelecek canım ağrı karnının altına oturdu bile,keşke olaydiiiiiiiiii
Bugun görenler olur ya 20 kişi oluruz Allahın izniyleGünaydın Kızlar 11 kişi olduk akşam tam listeyi belirleyerek hepinizi etiketlicem gerekirse konu açıcam
Artık dualarla olsun istiyorum inşallah Allah Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere ....
İnş ama her gün bi kişi için okuyalım anneme de sordum öyle daha etkili inanıyorum başarıcaz inşaşahBugun görenler olur ya 20 kişi oluruz Allahın izniyle
Beklenen adet tarihi canımyeniyim bnde bebiş istiyorummmm bata ne demek
hmm teşekkür ederim bnm 1 güncük geçtiBeklenen adet tarihi canım
Test yaptin mihmm teşekkür ederim bnm 1 güncük geçti
Yok cnm klomen kullandım dr progestan verdi sonradanhamilemiydin canım
yapmadım. bugunde bekleyeyim olmazsa yarın test yapayım diyorum normalde hep tam gününde olurdum.Test yaptin mi
Benide eklermisiniz hem bu sayede kuranda okumuş olurum uzun zamndır dünya telaşına düştüm okuyamadımSen de sağol canım benim. Yarın bomba gibi başlayalım 10 kişiye tamamlanırız inş akşama kadar
41 adet olmasının önemi yok bence dediğin mantıklı 10 kişiysek hergün 1 için okusak yeterEn iyisi yarın akşam daha sağlıklı karar veririz benim isteğim hergün 1 kişi adına 10 Meryem suresi okumaktı topluca ama siz 41 istiyosunuz haklı olarak Ama onu da çok uzatmadan taZe taZe iki üç gümde okumak gerek şimdi daha çok kişi arıcam mecbur ama 10 kişinin yetmediğinden kanaat etmediğinden diil amaç 41 mecburuzyarın herkes üçer beşer kişi daha bulsun hadi davranın Kızlar
Günaydınnn cnmGünaydın güzellekllikler ....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?