Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Geçen hafta ofiste bi kız hasta ikide bir odaya gelip öksürüyo kafasını kırıcam demiştim ya üzerimde bir ağırlık var boğazlarım ağrıyor hafif öksürük falan galiba gidip dövücem kendisini

Merhaba, benim de başıma benzer şeyler geldi. İğne olduğum ay iğnenin 17. gününde test yaptım pozitif görünce kan verdim 2 bin küsür çıktı. Doktora gittim ve tabi ki kese görünmedi. İnternetten araştırdım saçmasapan şeyler... yok işte 2000 üzeri kese görünmesi gerekir, yoksa dış gebeliktir falan.. ben ağlayarak başka bir doktora gittim, ona bu şüphemi anlatınca evet olabilir dedi, çok endişelendiğim için alttan bakalım dedi tamam dedim, keseyi gördü tabi daha içi boştu. Yine de emin olamadı, 3 gün sonraya tekrar çağırdı ama ben ona değil başka doktora gittim, yine alttan baktırdım ve kesenin içinde yolk kesesini de gördük çok şükür. Yolku da görünce gerçek gebelik olduğu belli oluyor, neyse sonuç olarak kan değerine çok takılma. O kadar erken görünmüyor kese karından.

Bu sabah da yap gülüm (yapmadıysan, çok geriden okuyorum da). Kıyaslayarak anlaşılıyor

Konum at geleleim

Ahahah valla hepbirlikte dalalım aşşşşırı uyuz oldum öyle böyle değil. Hala deliler gibi öksürüyo hasta ve rapor alayım dileneyim iyileşeyim demiyo ayaklı virüs gibi dolanıyo

Korkutmayın beni kızlar hava buz gibi, daha gidip aktardan aslan pençesi alıcam. Vazgeçmek üzereyim
Yok yok sen al ic hem belki tadi sana o kadar kotu gelmez sonucta bitki en fazla ne kadar olur. Hem faydalarini dusununce degiyor dedim ya insani rahatlatiyor gerçekten

Yok yok sen al ic hem belki tadi sana o kadar kotu gelmez sonucta bitki en fazla ne kadar olur. Hem faydalarini dusununce degiyor dedim ya insani rahatlatiyor gerçekten
onu adetle mi içtin adetten sonra mı. bide gebelik denk gelip içinde zarar verir mi biliyo musun?

Ahahah valla hepbirlikte dalalım aşşşşırı uyuz oldum öyle böyle değil. Hala deliler gibi öksürüyo hasta ve rapor alayım dileneyim iyileşeyim demiyo ayaklı virüs gibi dolanıyo
Alışmış demek ki neyse insallah iyilesir de kimseye bulastirmaz

onu adetle mi içtin adetten sonra mı. bide gebelik denk gelip içinde zarar verir mi biliyo musun?
Adetle baslayabilirsin 1 ay kullanacagin icin her sekilde denk geliyor
Gebelik suphen varsa baslama ama içerken gebe kalirsan fark edince birakirsin zarari olmaz yani

Alışmış demek ki neyse insallah iyilesir de kimseye bulastirmaz

Ah inşallah valla kuzum ya zaten panik halideydim dikkat etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye gayret ediyorum ama işte insanlar çok düşüncesiz malesef. Sıcak suya limon damlatıp içsem azcık rahatlatır heralde demi

Adetle baslayabilirsin 1 ay kullanacagin icin her sekilde denk geliyor
Gebelik suphen varsa baslama ama içerken gebe kalirsan fark edince birakirsin zarari olmaz yani
anladım. bu ay bende alayım diyodum. kistler var. belki temizlemeye yardımcı olur

anladım. bu ay bende alayım diyodum. kistler var. belki temizlemeye yardımcı olur

Bence kistler için soğan kürü denemelisin, testeredişli aslan pençesi tamamen hormonları dengeliyor. Soğan kürü kist miyom ne varsa temizliyor rahimle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…