işyeri olayı bende de var. herkes bebek hakkında konuşuyor. bide şansıma herkes aynı anda hamile kaldı. hadi o da sorun değil de. her doğuran sen de yap diyo bana. bu bana biraz düşüncesizce geliyor. sanki ben bunu hiç düşünemedim gibiOlmaz mı canım benimçok paylaştık burda. Ben muhasebe işi yapıyorum nerdeyse hergün önümde doğum raporları süt izinleri uçuşuyor. Gördükçe tuhaf oluyorum kıskançlık değil kesinlikle eksiklik gibi heves gibi birşey anlatılama bir duygu ama kesinlikle göz kalması değil çok iyi anlıyorum seni. Arkadaşlarım tüm gün çocuklarından bahsediyor ben sadece yorumluyorum anlatacak birşeyim olmuyor içim gidiyor “ yeter “ diye bağırasım geliyor. Çok hassasız çok normal şu an böyle şeylerin olması
Canım bildiğim kadarıyla; t çizgisi c den koyu yada aynı olduğunda yumurtan 24-36 saat içerisinde çatlayacak anlamına geliyor zaten testi ertesi gün yapmaya devam ettiğinde ikinci çizgi silikleşecek yada kaybolacak bu yumurtanın çatladığı anlamına geliryalnışım varsa arkadaşlarım düzeltsin çünkü bu ov. Testlerini hiç tutturamıyorum gibi bir his var içimde
A AsyaaAyazz evet arkadaşım doğru söylüyor. Benim küsurat dememdeki sebep kız sıfır diyerek kapatmış ilgisiz davranmış. Sen git değerini gözlerinle gör kuzum. Negatifse de zaten ikinci teste pek birşey kalmadı
Ay var cizgiiiiii :) adetin geçti miiGunaydın kızlar test yaptm boyle cıktı hayırlısı kafam karısto
öyle mi. hiç duymamıştım onu yapayım madem. doktor dermoid de olabilir çikolata da olabilir demişti. ikisini de temizler miBence kistler için soğan kürü denemelisin, testeredişli aslan pençesi tamamen hormonları dengeliyor. Soğan kürü kist miyom ne varsa temizliyor rahimle beraber
Adet yarın aslında ama normal testte nezaman cıkar acepAy var cizgiiiiii :) adetin geçti mii
Bu erken gebelik testiyse canım normalde çıkmaz. Adetin 3 gün falan geçince çıkabilir. Kan ver bence bakalım ne çıkacak :) ama varsa daha miniminnacıkAdet yarın aslında ama normal testte nezaman cıkar acep
Bence sayilara takilmayalim, niyet onemli, herkes okuyabildigi kadar okusun.Olurmu canım 10 olmasının bir anlamı yok 41 olması gerekiyor
Ay korkuyorum yaa nabıcamı sasırdım işteyım suan calısamıyorumBu erken gebelik testiyse canım normalde çıkmaz. Adetin 3 gün falan geçince çıkabilir. Kan ver bence bakalım ne çıkacak :) ama varsa daha miniminnacık
Ay korkuyorum yaa nabıcamı sasırdım işteyım suan calısamıyorum
Bu arada sen şu an test yapsan çıkacak biliyorsun dimi :)
Kız bende izmirdeyim neresindesin sen aynen donuyoruzzzzİzmirde fırtına kopuyor çok soğuk çok
Doktor soylemisti daha once ama cesaret edemiyordum bir türlü canim bir buçuk seneyi geçti artık filmi çekmemiz lazım dedi çok şükür temiz çıktı bu aydan pek umudum yok zaten ondan ovulasyon testi vardi evde onu bile yapmadım bende pko var yumurtalar çok geç gelişiyor doktorun yazdığı ilaçla belki de yumurta daha gelişmeden hasta olurum kısmet önümüzdeki aya inşallahÇok şükür canım güzel sonuç almışsın. Hsg arttırıyor şansı diyorlar inşallah faydalı olur sanadaartık strese girme herşeyin güzel çıktıysa kafan rahat olsun gerisi gelir Allahın izniyle. Doktor kendisi mi istedi hsg yi sen kendin mi gidip çektirdin canım
Beni de ekleyebilir misin? BAT: 25 Ocak@Kazen
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @Sanderling 22 ocak
- @glycl06 23 ocak
- @sezson 25 ocak
- @dennisgo 25 ocak
- @elemm27 25 ocak
- @Vuslat ne zaman 26 ocak
- @Efe2014 27 ocak
- @Feyzaaaaaaaa 27 ocak
- @1melegimolsun 27 ocak
- @Ecem-sefa 27-28 ocak
- @plojovic 28 ocak
- @missadangel 29 ocak
- @meraalll 29 ocak
- @Arapzaza 29 ocak
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @Alya_sura88 31 Ocak
- @arkeolog063 2 şubat
- @SEVDAM07 3 Şubat
- @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
gizemlii123 5 Şubat - N nalyecetemtahin 6 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @Nurr 25 şubat
Aynı benimkide böyle çıkmıştı benimde bat yarın bence bi gidip kan ver canım :)Gunaydın kızlar test yaptm boyle cıktı hayırlısı kafam karısto
Rahatlatir canim tabiiAh inşallah valla kuzum ya zaten panik halideydim dikkat etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye gayret ediyorum ama işte insanlar çok düşüncesiz malesef. Sıcak suya limon damlatıp içsem azcık rahatlatır heralde demi
Kist icin farklı kurler car arastirdin mi canimanladım. bu ay bende alayım diyodum. kistler var. belki temizlemeye yardımcı olur
Kan olayı suan zor cnm bakıcam duruma gore ya bukdr sılıkmıydıkı zor gozukuyoduAynı benimkide böyle çıkmıştı benimde bat yarın bence bi gidip kan ver canım :)
yok hiç araştırmadım. ilk defa da burda duydum. kist sayfası var mı burda ya da kür ?Kist icin farklı kurler car arastirdin mi canim
Testın hassasıyetı 6 mıs cnm dıger testlere cıkması ıcın beta gunde kac artıyoCanım akşam git kan ver bence. Eğer düşük cikarsa da üzülme. Bence daha yeni başlayan bir gebelik var. Kendine dikkat et üşütme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?