Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işyeri olayı bende de var. herkes bebek hakkında konuşuyor. bide şansıma herkes aynı anda hamile kaldı. hadi o da sorun değil de. her doğuran sen de yap diyo bana. bu bana biraz düşüncesizce geliyor. sanki ben bunu hiç düşünemedim gibi

Bence kistler için soğan kürü denemelisin, testeredişli aslan pençesi tamamen hormonları dengeliyor. Soğan kürü kist miyom ne varsa temizliyor rahimle beraber
öyle mi. hiç duymamıştım onu yapayım madem. doktor dermoid de olabilir çikolata da olabilir demişti. ikisini de temizler mi

Adet yarın aslında ama normal testte nezaman cıkar acep
Bu erken gebelik testiyse canım normalde çıkmaz. Adetin 3 gün falan geçince çıkabilir. Kan ver bence bakalım ne çıkacak :) ama varsa daha miniminnacık

Bu erken gebelik testiyse canım normalde çıkmaz. Adetin 3 gün falan geçince çıkabilir. Kan ver bence bakalım ne çıkacak :) ama varsa daha miniminnacık
Ay korkuyorum yaa nabıcamı sasırdım işteyım suan calısamıyorum

Ay korkuyorum yaa nabıcamı sasırdım işteyım suan calısamıyorum
Canım akşam git kan ver bence. Eğer düşük cikarsa da üzülme. Bence daha yeni başlayan bir gebelik var. Kendine dikkat et üşütme

Doktor soylemisti daha once ama cesaret edemiyordum bir türlü canim bir buçuk seneyi geçti artık filmi çekmemiz lazım dedi çok şükür temiz çıktı bu aydan pek umudum yok zaten ondan ovulasyon testi vardi evde onu bile yapmadım bende pko var yumurtalar çok geç gelişiyor doktorun yazdığı ilaçla belki de yumurta daha gelişmeden hasta olurum kısmet önümüzdeki aya inşallah

Beni de ekleyebilir misin? BAT: 25 Ocak

Rahatlatir canim tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…