Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hassas testlerden alıp tekrar yapsam mı acaba varsa zaten o çizginin az daha koyu olması gerekir :)

Testın hassasıyetı 6 mıs cnm dıger testlere cıkması ıcın beta gunde kac artıyo
2 güne bir 2 kat artıyor canım. Seninki şuan 6 ise 2 gün sonra 12 gibi bir şey olması lazım. Istersen 2 gün sonra ver kan :)

Kizlar yoga yapmak stresi azalttigi ve kaslari guclendirdigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyormus, ben birkac kez denedim ama hep yavasliktan bunalip vazgectim.

Dun normal test yaptim negatifti erken gebelikte cikabilir ama oda hayal kirikligi yapti asyada guvenemedim ablacim
Ya bu kadar bozuk testleri ben mi topladım ama erken gebelik testine güveniyorum. Bir daha alıp sabah yapsam mı acaba. Varsa zaten o çizgi az daha koyulaşır. Kanda da değerim artar

Canim az da olsa biraz daha belirgin devam edelim bakalim buarada kacinci gün yaptığını not al yanlarına karismasin
tamam canım sağol akıntı bugün yine gelmeye başladı canım hayırlısı bakalım şimdi ben bunu akşam üzeri ve gecemi denicem bi daha

Ya bu kadar bozuk testleri ben mi topladım ama erken gebelik testine güveniyorum. Bir daha alıp sabah yapsam mı acaba. Varsa zaten o çizgi az daha koyulaşır. Kanda da değerim artar
Canim bence bekleyelim cumaya kadar buarada sira aldin mi kadin dogumdan

Dünkü ağrim bugun daha azaldi ama hafiften var yinede yani yumurta aki gibi akıntim cuma gelmişti catlama dün olmus olabilir mi akınti gelınce mi çatlama oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…