- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Evet silikti zaten değerde çok yüksek cıkmadı daha çok yeniymişKan olayı suan zor cnm bakıcam duruma gore ya bukdr sılıkmıydıkı zor gozukuyodu
bence birkaç güne o test çizgisi kopkoyu olur. işte o zaman yumurtlayacaksın demektir. demek ki kaçırmamışsın diye düşündüm :)Eki Görüntüle 2099617 kızlar üstdeki dun yaptığım gece altdaki az önce yaptığım degerlendirirmisiniz
2 güne bir 2 kat artıyor canım. Seninki şuan 6 ise 2 gün sonra 12 gibi bir şey olması lazım. Istersen 2 gün sonra ver kan :)Testın hassasıyetı 6 mıs cnm dıger testlere cıkması ıcın beta gunde kac artıyo
Dun normal test yaptim negatifti erken gebelikte cikabilir ama oda hayal kirikligi yapti asyada guvenemedim ablacimBu arada sen şu an test yapsan çıkacak biliyorsun dimi :)
Hamile miyim bilmiyorum ama bana da bi ates basiyor, bi cok usuyorum.hamilelik de ateşlenme olur mu ya da çok üşüme
çok tşk ederim canım inş öyle olur:)bence birkaç güne o test çizgisi kopkoyu olur. işte o zaman yumurtlayacaksın demektir. demek ki kaçırmamışsın diye düşündüm :)
Canim az da olsa biraz daha belirgin devam edelim bakalim buarada kacinci gün yaptığını not al yanlarına karismasinEki Görüntüle 2099617 kızlar üstdeki dun yaptığım gece altdaki az önce yaptığım degerlendirirmisiniz
Ya bu kadar bozuk testleri ben mi topladımDun normal test yaptim negatifti erken gebelikte cikabilir ama oda hayal kirikligi yapti asyada guvenemedim ablacim
Yanındogru uc gun bıle surebılır dun 6 dır cıktıysa bugun 9 olsa yarın 18 huhuuu agahhaha bosverdım2 güne bir 2 kat artıyor canım. Seninki şuan 6 ise 2 gün sonra 12 gibi bir şey olması lazım. Istersen 2 gün sonra ver kan :)
Pekı sence dıger testlerde kac gunde cıkarEvet silikti zaten değerde çok yüksek cıkmadı daha çok yeniymiş
Yarın ver kan. Ay çok heyecanlı ve güzel bir duygu :)Yanındogru uc gun bıle surebılır dun 6 dır cıktıysa bugun 9 olsa yarın 18 huhuuu agahhaha bosverdım
Canim sen cumaya kadar bekle oyle kan ver istersen emin olalim sabrederim diyorsan siilik cizgi var hadi hayirla insallahKan olayı suan zor cnm bakıcam duruma gore ya bukdr sılıkmıydıkı zor gozukuyodu
tamam canım sağol akıntı bugün yine gelmeye başladı canım hayırlısı bakalım şimdi ben bunu akşam üzeri ve gecemi denicem bi dahaCanim az da olsa biraz daha belirgin devam edelim bakalim buarada kacinci gün yaptığını not al yanlarına karismasin
Baya yazan var canim istersen bak bazen aybi durumlari yasayanlarla karsilasiyorsun hattayok hiç araştırmadım. ilk defa da burda duydum. kist sayfası var mı burda ya da kür ?
tamam canım bakayım. teşekkür ederim :)Baya yazan var canim istersen bak bazen aybi durumlari yasayanlarla karsilasiyorsun hatta
Canim bence bekleyelim cumaya kadar buarada sira aldin mi kadin dogumdanYa bu kadar bozuk testleri ben mi topladımama erken gebelik testine güveniyorum. Bir daha alıp sabah yapsam mı acaba. Varsa zaten o çizgi az daha koyulaşır. Kanda da değerim artar
Bence diğer testlerde 5 güne kadar falan çıkar canımPekı sence dıger testlerde kac gunde cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?