Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bence bekleyelim cumaya kadar buarada sira aldin mi kadin dogumdan
Maalesef canım hiç yer yok. Bekleyemiyorum acaba adet günüme yakın mı yumurtladım. Az az akıntım oluyor hiç olmazdı demiştim. Ya bekleyip pazartesi kan verecem ya da erken testlerden bir daha alıp koyulaşıp koyulaşmayacağına bakacam

Bence suanda erken gebelik alip kafani iyice karistirma biraz rahatlamaya kafandan atmaya calis
Pazartesine kadar olmazsan testi oyle yapalim derim yine de sen bilirsin canim

A AsyaaAyazz canm kan değerin kaç cikmistiki
Canım ben aradım kız 0 dedi sadece. Bir sürü site gezdim. 0.100 gibi bir değerse şüphe duyulabilir ve testin tekrarı gerekir diyor. Eşime dedim sonucu al diye. Hassas testler de çok duyarlı diyorlar. Belki o azıcık olanı tesbit edip incecik silik çıkmış olabilir diyorum kendi kendime. Ya dayanamayıp tekrar o testten alıp yapacam. Varsa az daha koyu olması lazım çünkü. Ya da pazartesi tekrar kan verecem canım

Olurmu canım 10 olmasının bir anlamı yok 41 olması gerekiyor
Niyet önemli illa tabi be kadar çok kişi olursa okadar iyi ama 41 kişi bulamazsak ne olacak ben mesela işten çık ev çocuk tu derken oturup okusam 1 yada 2 anca okuyabilirim. Dahil olmayı dua etmeyi isterim tabi ama daha fazlası borç olur

Aynen öyle. “ haydi yap” diyince “ e peki akşam yapalımda hemen bende önümüzdeki ay aranıza katılırım “ diyecekmişiz gibi sanki çok kolay ha deyince oluyor çünkü.

İnsanlar aşırı düşüncesiz “yapın artık düşünün artık” diye diye hal oluyorlar o insanın bi sıkıntısı varmı bu dertten muzdarip mi aklına getirip üzüyor mu hiç ama hiç düşünmüyorlar. Sabahtan akşama kadar bebek çocuk konusu gık geldi artık

Bence suanda erken gebelik alip kafani iyice karistirma biraz rahatlamaya kafandan atmaya calis
Pazartesine kadar olmazsan testi oyle yapalim derim yine de sen bilirsin canim
Değer 2 güne bir artıyormuş ya. Testi yapalı 3 gün olacak bugün. Ne zormuş bu şüphe ya :)

Evet canim gittim. Çokta iyi geldi bana
Eskilerden sayılı kaldık valla.
Canım hergün dua ediyorum emin ol. Hepimiz yavrularımıza kavuşacagiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…