Aksam ustu 4 5 gibiyap canim gece yapilmasi cok onerilmiyortamam canım sağol akıntı bugün yine gelmeye başladı canım hayırlısı bakalım şimdi ben bunu akşam üzeri ve gecemi denicem bi daha
Bence diğer testlerde 5 güne kadar falan çıkar canımPekı sence dıger testlerde kac gunde cıkar
Maalesef canım hiç yer yok. BekleyemiyorumCanim bence bekleyelim cumaya kadar buarada sira aldin mi kadin dogumdan
Bence suanda erken gebelik alip kafani iyice karistirma biraz rahatlamaya kafandan atmaya calisMaalesef canım hiç yer yok. Bekleyemiyorumacaba adet günüme yakın mı yumurtladım. Az az akıntım oluyor hiç olmazdı demiştim. Ya bekleyip pazartesi kan verecem ya da erken testlerden bir daha alıp koyulaşıp koyulaşmayacağına bakacam
Canım ben aradım kız 0 dedi sadece. Bir sürü site gezdim. 0.100 gibi bir değerse şüphe duyulabilir ve testin tekrarı gerekir diyor. Eşime dedim sonucu al diye. Hassas testler de çok duyarlı diyorlar. Belki o azıcık olanı tesbit edip incecik silik çıkmış olabilir diyorum kendi kendime. Ya dayanamayıp tekrar o testten alıp yapacam. Varsa az daha koyu olması lazım çünkü. Ya da pazartesi tekrar kan verecem canımA AsyaaAyazz canm kan değerin kaç cikmistiki
Niyet önemli illa tabi be kadar çok kişi olursa okadar iyi ama 41 kişi bulamazsak ne olacakOlurmu canım 10 olmasının bir anlamı yok 41 olması gerekiyor
işyeri olayı bende de var. herkes bebek hakkında konuşuyor. bide şansıma herkes aynı anda hamile kaldı. hadi o da sorun değil de. her doğuran sen de yap diyo bana. bu bana biraz düşüncesizce geliyor. sanki ben bunu hiç düşünemedim gibi
Değer 2 güne bir artıyormuş ya. Testi yapalı 3 gün olacak bugün. Ne zormuş bu şüphe ya :)Bence suanda erken gebelik alip kafani iyice karistirma biraz rahatlamaya kafandan atmaya calis
Pazartesine kadar olmazsan testi oyle yapalim derim yine de sen bilirsin canim
Yok yok kan vermıcem esım de kızıyo erken dıyeYarın ver kan. Ay çok heyecanlı ve güzel bir duygu :)
Bugünkü daha net geldi bana. Akşam 10dan önce bir daha yap bakalım. 24 gün diye şartlandırma kendini, döngü değişebilirEki Görüntüle 2099617 kızlar üstdeki dun yaptığım gece altdaki az önce yaptığım degerlendirirmisiniz
Ins cnm bıraz beklıcem sanırımCanim sen cumaya kadar bekle oyle kan ver istersen emin olalim sabrederim diyorsan siilik cizgi var hadi hayirla insallah
Canım bu cubuk testler inno... olan testler mi memnun kaldınız mi yani. Ben de siparis vercem de acaba iyi midir size sormak.istedimEki Görüntüle 2099617 kızlar üstdeki dun yaptığım gece altdaki az önce yaptığım degerlendirirmisiniz
Bekle o zaman birkaç gün. Hayırlara çıksın inşallah canım benim :)Yok yok kan vermıcem esım de kızıyo erken dıye
5gunr varsa kesın cıkar dun 6ıse cıkmıssa ohoBence diğer testlerde 5 güne kadar falan çıkar canım
canım inan bende dünden başladım bende bilmiyorum daha bilen arkadaşlar yorum yapsın daha iyi olur benceCanım bu cubuk testler inno... olan testler mi memnun kaldınız mi yani. Ben de siparis vercem de acaba iyi midir size sormak.istedim
Ay keske erken bırane daha olsamyarın sabah yapsaydım hahahah hızlı kullandımBekle o zaman birkaç gün. Hayırlara çıksın inşallah canım benim :)
Ben normal testi dene bakalım belki çıkar. Aldığın testin duyarlılığı 20 u/mL olsunDun normal test yaptim negatifti erken gebelikte cikabilir ama oda hayal kirikligi yapti asyada guvenemedim ablacim
tamam canım akşam bi dahha denicem bencede öyle olcak gibiBugünkü daha net geldi bana. Akşam 10dan önce bir daha yap bakalım. 24 gün diye şartlandırma kendini, döngü değişebilir
Evet canim gittim. Çokta iyi geldi banaCanlarmSimayinannesi sende eskilerdensn ordan hatrlyom cnm sni anneene tatile gtmiştin döndün monşmştk bn biraz girememeye calştm ama bat yaklaşnca bakmaya basladm 2 gün kalddı bata dua edin burdaki herkese hamileler olsn hepsi dahil dua edin lütfen test yapmıcam gecikrse inşaAllah gelmz yapcm Rabbim nu yolda hepmzide güldrsnnn aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?