- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay keske erken bırane daha olsamyarın sabah yapsaydım hahahah hızlı kullandım
Canm inşallah vardır aynen kafanda soru isaretleri kalacagına yine evde test yap koyulasirsa zaten vardır aynisa yokum inşallah koyulasir belirtiler varmı peki ya benm Sol kasigimda çok ağrı kramp var Son 4 gün kaldı bendeCanım ben aradım kız 0 dedi sadece. Bir sürü site gezdim. 0.100 gibi bir değerse şüphe duyulabilir ve testin tekrarı gerekir diyor. Eşime dedim sonucu al diye. Hassas testler de çok duyarlı diyorlar. Belki o azıcık olanı tesbit edip incecik silik çıkmış olabilir diyorum kendi kendime. Ya dayanamayıp tekrar o testten alıp yapacam. Varsa az daha koyu olması lazım çünkü. Ya da pazartesi tekrar kan verecem canım
tamam canım ben 4 5 gibi yapayım birde 9 gibi yapayım canım belki bir deişiklik olur:)Aksam ustu 4 5 gibiyap canim gece yapilmasi cok onerilmiyor
Ay cok korkuyorum negatıften kız gogusşerde karardı ucşar hafıf damarlı bugun denge kaybı yasadım tabsıypn oynuyp sankı ıns bebısler tutunmustur dımıvar bebiş var
kendileri anlatıyo böyle istedikleri ayda kalmışlar hep. zaten dikkat ettim geç olanlar sormuyo oyle. ama direk hamile kalanlar herkesi kendi gibi zannediyor. sanki çekiniyoruz da ondan yapmıyoruz zannediyolar. ya da pisliğine diyolar bilemedim. üzülür mü diye düşünmüyolar ya. bide okumuş insanlar. empati yok onlarda. sanırım çocuk üzerinden hava mı atcak bilemedim. ayy ne güzel senin oldu darısı başıma mı diyecek zannediyor. bi arkadasla bu yuzden konuşmuyorum artik. milletin icinde sizin de olsun artik diyip duruyor. ailece görüşüyoduk ama sinir bozucuAynen öyle. “ haydi yap” diyince “ e peki akşam yapalımda hemen bende önümüzdeki ay aranıza katılırım “ diyecekmişiz gibi sanki çok kolay ha deyince oluyor çünkü.
İnsanlar aşırı düşüncesiz “yapın artık düşünün artık” diye diye hal oluyorlar o insanın bi sıkıntısı varmı bu dertten muzdarip mi aklına getirip üzüyor mu hiç ama hiç düşünmüyorlar. Sabahtan akşama kadar bebek çocuk konusu gık geldi artık
Sanırım dayanamayıp alacam ve sabah yapacamCanm inşallah vardır aynen kafanda soru isaretleri kalacagına yine evde test yap koyulasirsa zaten vardır aynisa yokum inşallah koyulasir belirtiler varmı peki ya benm Sol kasigimda çok ağrı kramp var Son 4 gün kaldı bende
Aynen cnm 4gün geçti olsaydı illaki azda olsa ikinci çizgi olurdu herlde senin 4gün kala çıkmış normal teste baksana benm gecikmeye rağmen çıkmadıysa yok bnce
Tutunmuştur inşallah :) sen stres yapmaAy cok korkuyorum negatıften kız gogusşerde karardı ucşar hafıf damarlı bugun denge kaybı yasadım tabsıypn oynuyp sankı ıns bebısler tutunmustur dımı
Kiz zordur tabii o degil bizde bu günlerde hemen hemen o sorunu yasiyoruz kiza gulduk basimiza geldi 5 gündür mikmik olmadı ama bu ay fazla oldu biraz dinlenek yaa
Yap yap sonucu at ama benimde göğüslerde bişe yok zaten hiç ne adet öncesi ne sonrası olmaz goguslerimde benm ama karnımda acaip sizilar var akintim var krem gibi alt karnım gaz varmış gibi şiş kasik batması fazla hani hamile biri hamile olduğunu unutup ani hareket edince Birden kasigina bişe batar gibi oluyor aynı oyle oluyo kendimi çok umutlandirmak istemiyorum ama bu ayki brlirtilerim çok farklı inşallah vardır görürüm o can alıcı çizgileri Son 4 gün hele Son günlerde ilişki anında aşırı kasık baskısı var ondanda unutlaniyorum ama işteSanırım dayanamayıp alacam ve sabah yapacambenim her adet öncesinde göğüslerim buyur başka da belirtim olmaz kolay kolay. Yine büyüdü adetime 2 3 gün kala falan. Sonra yine 2-3 kala ara ara sızılar geldi geldi gitti. Arada bıçak batar gibi batmalar oldu ama geçiyor hemen. Şuan hicbir belirtim yok. Göğüslerim hafif büyük o kadar. Bir de bazen beyaz bazen de sarımsı krem rengi gibi az az akıntı geliyor
Evet ben 2 sefer hamilelik yaşadım 2 dede adete 4-5 gün kala öğrendimCanım kişiden kişiye değişir o öyle şartlanma beta hcg hormonu kiminde idrara erken karışıyor, kiminde adet gününden sonra çıkıyor. O yüzden erken Gebelik testleri al dene adet görene kadar umut hep vardır unutmainşallahhhh pozitifi görürsün Rabbim nasip etsin en tez ve hayırlı zamanda
Canım varsa hassas testlerde gösterir silik de olsa. Ben de anı bir şekilde egildigim zaman sızı oluyor. Inşallah vardır senin bebişin canım. Belirtilerin var gibi diyor. Hayırlısı bakalım :)Yap yap sonucu at ama benimde göğüslerde bişe yok zaten hiç ne adet öncesi ne sonrası olmaz goguslerimde benm ama karnımda acaip sizilar var akintim var krem gibi alt karnım gaz varmış gibi şiş kasik batması fazla hani hamile biri hamile olduğunu unutup ani hareket edince Birden kasigina bişe batar gibi oluyor aynı oyle oluyo kendimi çok umutlandirmak istemiyorum ama bu ayki brlirtilerim çok farklı inşallah vardır görürüm o can alıcı çizgileri Son 4 gün
Dogru diyosun ama sitelerin hiç birinde bu şekilde yazmıyor be sorduklarımda 41 diyor olsun senin çocuk varsa devredersin okuyamayınca okunur Allahın izniyleNiyet önemli illa tabi be kadar çok kişi olursa okadar iyi ama 41 kişi bulamazsak ne olacakben mesela işten çık ev çocuk tu derken oturup okusam 1 yada 2 anca okuyabilirim. Dahil olmayı dua etmeyi isterim tabi ama daha fazlası borç olur
öyle mi. hiç duymamıştım onu yapayım madem. doktor dermoid de olabilir çikolata da olabilir demişti. ikisini de temizler mi
Ayyy benm eşim hayatta almaz o testlerden bekle der eminim ama bilemezki benm sabirsizligimi inşallah vardır inşallah 3 yıllık hasret sonà erer inşallahCanım varsa hassas testlerde gösterir silik de olsa. Ben de anı bir şekilde egildigim zaman sızı oluyor. Inşallah vardır senin bebişin canım. Belirtilerin var gibi diyor. Hayırlısı bakalım :)
Canım ben aradım kız 0 dedi sadece. Bir sürü site gezdim. 0.100 gibi bir değerse şüphe duyulabilir ve testin tekrarı gerekir diyor. Eşime dedim sonucu al diye. Hassas testler de çok duyarlı diyorlar. Belki o azıcık olanı tesbit edip incecik silik çıkmış olabilir diyorum kendi kendime. Ya dayanamayıp tekrar o testten alıp yapacam. Varsa az daha koyu olması lazım çünkü. Ya da pazartesi tekrar kan verecem canım
Canım kişiden kişiye değişir o öyle şartlanma beta hcg hormonu kiminde idrara erken karışıyor, kiminde adet gününden sonra çıkıyor. O yüzden erken Gebelik testleri al dene adet görene kadar umut hep vardır unutmainşallahhhh pozitifi görürsün Rabbim nasip etsin en tez ve hayırlı zamanda
Aminnn insallah. Allah gönlüne göre versin. Tez zamanda kavuştursun bebişine :)Ayyy benm eşim hayatta almaz o testlerden bekle der eminim ama bilemezki benm sabirsizligimi inşallah vardır inşallah 3 yıllık hasret sonà erer inşallah
Evet canım P u d i n g ve Umithepvar da İzmir'den..
Doktor soylemisti daha once ama cesaret edemiyordum bir türlü canim bir buçuk seneyi geçti artık filmi çekmemiz lazım dedi çok şükür temiz çıktı bu aydan pek umudum yok zaten ondan ovulasyon testi vardi evde onu bile yapmadım bende pko var yumurtalar çok geç gelişiyor doktorun yazdığı ilaçla belki de yumurta daha gelişmeden hasta olurum kısmet önümüzdeki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?