Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aaaa canim çok iyiymiş. ben hiç işe yaradığını duymamıştım bak. kür çeşitlerini de çok bilmiyodum. adetten sonra direk başlarım :)))

Bende artık çocuklu arkadaşların muhabbetlerine katılmıyorum eskiden katılırdım ederdim ama inan bitmiyor o muhabbet “ dün şunu yaptı dün bunu dedi şu oyunu oynadık seninki naptı “ derken gün bitiyor sabah akşam çocuk muhabbeti çocukları olmasa ne konuşçaklar acaba. Eskiden hoş geliyodu çocukları çok sevdiğim için ama şimdi aşırı rahatsız ediyor.

Ben bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım görmemek için zaten görümcemde her hafta fotoğraf koymaya başladı “ büyüdük bizzz #bilmemkaç weeks “ falan diye dedim kapat kapat kapat görmesin gözün.

İnşallah bizede nasip olacak canım Allah biliyor ya nasıl içimizin gittiğini nasıl istediğimizi insanları değiştiremeyeceğimiz için duymazdan gelmekten başka çare yok

aaaa canim çok iyiymiş. ben hiç işe yaradığını duymamıştım bak. kür çeşitlerini de çok bilmiyodum. adetten sonra direk başlarım :)))

Evet canım adet bittikten 2 gün sonra başla kafan karışırsa nasıl yapacağını anlatırım sana

Senin kac gun once hangi testle cikmisti canim :)

Canım ben adete 4 gün kala normal gebelik testinde gölge gördüm, aynı akşam ultra erken gebelik testinde silik gördüm.:) Kan verdim 8,53 çıktı doktor ne var ne yok diyemeyiz testi tekrarlamak lazım dedi. Adet günümü bekledim. 4 gün sonra Yani adet günümde yine hassas test yaptım bu sefer net 2 çizgi vardı , normal kaset testte de 2. Çizgi pembe çıktı, kan verdim 198 çıktı

Çiğli bende canm
10 ay kirada kaldım Ekolün orda İstasyonaltında. 5 dakikada kipaya gidiyorduk. 5 yıl aradan sonra gittiğimde çok değişmişti. Elit bir semt olmuş resmen. Ben orda kalırken kapalı pazar yeri yeni faaliyete geçmişti, yollar sürekli kazılıyordu, her yer köstebek yuvasına dönmüştü :) şimdi süper olmuş valla

@Yukakita canIM ben o testlerden kullandım ovulasyonu takip ettim hatta gebelik testi, kan değerim henüz 8 ken gölge çizgi verdi tavsiye ederim.

A AsyaaAyazz Bi sevinip bi uzulmekte ayri zor biliyorum inan...Ama en garantisi git kan ver.Onun sonucunu alirken eskiside ciksr kagidinda,cikmazsa onu da ogrenirsin.Varsa kusuratli bile olsa cikar ona gore beklersin

Nasil heyecan yaptım :) Bende bisyler çıktı ya

Şimdi nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…