- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Canim 0.100 hep cikan deger
O aklina takilam arkadasta cikmis diye bel baglama
Artabilir o ayri ama bu deger bi küsürat degil,zaten tam 0 cikmaz
0.1 ve 1.2 cok genel sonuclardir.
O zaman ben gidip en iyisi testere dişli aslan pençesini alayim :) Adet de olamadım zaten. O iyi gelir inşallah
Senin kac gun once hangi testle cikmisti canim :)
aaaa canim çok iyiymiş. ben hiç işe yaradığını duymamıştım bak. kür çeşitlerini de çok bilmiyodum. adetten sonra direk başlarım :)))Valla okuduğum yorumlar ve kürün hedefi o şekilde olduğunu gösteriyor. Biraz göz atarsan kullananlar genelde “ miyomlarım vardı kontrole gittim doktor temizlenmiş dedi “ şeklinde yorumlar yazıyorlar kesinlikle faydalı olacaktır bence araştırmanda fayda var canım
Neresidesin izmirin canmEvet canım P u d i n g ve Umithepvar da İzmir'den..
Gaziemir canım. Sen?Neresidesin izmirin canm
Çiğli bende canmGaziemir canım. Sen?
kendileri anlatıyo böyle istedikleri ayda kalmışlar hep. zaten dikkat ettim geç olanlar sormuyo oyle. ama direk hamile kalanlar herkesi kendi gibi zannediyor. sanki çekiniyoruz da ondan yapmıyoruz zannediyolar. ya da pisliğine diyolar bilemedim. üzülür mü diye düşünmüyolar ya. bide okumuş insanlar. empati yok onlarda. sanırım çocuk üzerinden hava mı atcak bilemedim. ayy ne güzel senin oldu darısı başıma mı diyecek zannediyor. bi arkadasla bu yuzden konuşmuyorum artik. milletin icinde sizin de olsun artik diyip duruyor. ailece görüşüyoduk ama sinir bozucu
Çiğli bende canm
aaaa canim çok iyiymiş. ben hiç işe yaradığını duymamıştım bak. kür çeşitlerini de çok bilmiyodum. adetten sonra direk başlarım :)))
Ins ıns cnm hepımızın tutunsun allahın ıznıyle vardır umarım senın durum ne cnmTutunmuştur inşallah :) sen stres yapma
Sen nerdesin canmAy banada orası bir uzak geliyor kiiii
Tamam canım teşekkür ederim. Ben yine ondan siparis vercem. Lab.. pek memnun kalmamistim. Bir de bunu deneyelim bakalim:)canım inan bende dünden başladım bende bilmiyorum daha bilen arkadaşlar yorum yapsın daha iyi olur bence
Canim 0.100 hep cikan deger
O aklina takilam arkadasta cikmis diye bel baglama
Artabilir o ayri ama bu deger bi küsürat degil,zaten tam 0 cikmaz
0.1 ve 1.2 cok genel sonuclardir
Hevesini kırmak istemem tabi inş geç döllenmedir. Benimde 0.100 çıktı 2 ay önce adet günümdede kanama oldu geçti sevindim yerleşme kanaması herhalde diye kistmiş
Senin kac gun once hangi testle cikmisti canim :)
Onlari bilmiyorum ama Clearblue tavsiye ederim.Canım bu cubuk testler inno... olan testler mi memnun kaldınız mi yani. Ben de siparis vercem de acaba iyi midir size sormak.istedim
10 ay kirada kaldım Ekolün orda İstasyonaltında. 5 dakikada kipaya gidiyorduk. 5 yıl aradan sonra gittiğimde çok değişmişti. Elit bir semt olmuş resmen. Ben orda kalırken kapalı pazar yeri yeni faaliyete geçmişti, yollar sürekli kazılıyordu, her yer köstebek yuvasına dönmüştü :) şimdi süper olmuş vallaÇiğli bende canm
Sen nerdesin canm
Canım ben adete 4 gün kala normal gebelik testinde gölge gördüm, aynı akşam ultra erken gebelik testinde silik gördüm.:) Kan verdim 8,53 çıktı doktor ne var ne yok diyemeyiz testi tekrarlamak lazım dedi. Adet günümü bekledim. 4 gün sonra Yani adet günümde yine hassas test yaptım bu sefer net 2 çizgi vardı , normal kaset testte de 2. Çizgi pembe çıktı, kan verdim 198 çıktı
Şimdi nerdesin10 ay kirada kaldım Ekolün orda İstasyonaltında. 5 dakikada kipaya gidiyorduk. 5 yıl aradan sonra gittiğimde çok değişmişti. Elit bir semt olmuş resmen. Ben orda kalırken kapalı pazar yeri yeni faaliyete geçmişti, yollar sürekli kazılıyordu, her yer köstebek yuvasına dönmüştü :) şimdi süper olmuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?