Noluyor bakiim orda
Bişyler olmuş galibaNoluyor bakiim orda
Anam bende kafamı kaldı testlere gitti kafa unutmuşum hahah sormuştum tabiEki Görüntüle 2099648
kız şimdi sordun ya :))
Ahahahaa gölgelerin gücü adınaBişyler olmuş galiba
Testler çift çift günün geçtim ı canmBişyler olmuş galiba
Ahahahaa gölgelerin gücü adına
Testler de arttı baksanaAnam bende kafamı kaldı testlere gitti kafa unutmuşum hahah sormuştum tabi
Aynen tam 90 dan vurmuş bence darısı başıma allahım nolur benimde böyle çıksın ya
Benim durumlar çorbaIns ıns cnm hepımızın tutunsun allahın ıznıyle vardır umarım senın durum ne cnm
Bu normal testte gölge varsa 20yi geçmiş olmalı28i günüm,bakalım ne olacak
Yarın,adet olmazsam Pazartesi ve Cuma'da kan vermem gerek
Amiiin inşallah çıkar gülümAynen tam 90 dan vurmuş bence darısı başıma allahım nolur benimde böyle çıksın ya
A AsyaaAyazz Bi sevinip bi uzulmekte ayri zor biliyorum inan...Ama en garantisi git kan ver.Onun sonucunu alirken eskiside ciksr kagidinda,cikmazsa onu da ogrenirsin.Varsa kusuratli bile olsa cikar ona gore beklersin
Kuzum o hassas testten tekrar alacam koyulaşma olmuşsa az da olsa kan verecem yoksa gidip çay içecem :) çok yıprandım vallahi
Nasil heyecan yaptım :) Bende bisyler çıktı ya
Testler çift çift günün geçtim ı canm
4 gün var ozaman28i günüm yabi pazar gunu
Satta 28 Aralik'ti
Aaaamsacmalıya bak ya kuzum cok sınır bozucuBenim durumlar çorbadiğer testleri katmıyorum bozuktu diyorum. Hassas testte çok ince ve silik çizgi çıktı. Kan verdim negatif. Bir tane daha alıp yapacam çıkmazsa eğer ya da koyulaşma yoksa. Testere dişli aslan pençesi çayımı yapıp mis gibi içecem :)
Kuzum var gıbı ılıskıden bekdr gectı pekı adet gectımı
Ya kaç gündür kendimde değilim ben. Aklımdan bir an çıkmıyor. Bu kadar mı şanssızlık olur diyorum. Hazırlanıp çıkacak inşallah almaya. 3 gün önce yaptım zaten. Varsa koyulaşma da olur. Sabah mı yapim alınca mı yapimAaaamsacmalıya bak ya kuzum cok sınır bozucu
çok teşekkür ederim canım :)Evet canım adet bittikten 2 gün sonra başla kafan karışırsa nasıl yapacağını anlatırım sana
Neresinde yaziyor ki normal testim var laboquik baktim yazmiyor bide adet sancim var cok fena olurum herhaldeYarın
Ben normal testi dene bakalım belki çıkar. Aldığın testin duyarlılığı 20 u/mL olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?