Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cnm beklemek daha ıyı ama ıcın nasıl rahat etceksen oyle yap ınsan delırck gbı oluyo dun butun gece kalkıp teste baktm );

Ay cnm beklemek daha ıyı ama ıcın nasıl rahat etceksen oyle yap ınsan delırck gbı oluyo dun butun gece kalkıp teste baktm );
Aynen ya. Çok isteyince insan böyle oluyor demek ki :) alim bakalım testi. Yarın sabah yapim diyorum ama kesin dayanamam ben

evet ben de katılmıyorum bilerek bebek muhabbetine. katılınca fark ettim olay illa inşallah senin de olura dönüyor. hoş değil. ayy ayni fotograf olayini bende yasadim. hergun foto paylasiyodu hergun kapatmak zorunda kaldim. ne yapayim ben de insanim yani. inşallah nasip olur. bebek yolu gözlemek ne kadar da zormuş meğerse

Bu normal testte gölge varsa 20yi geçmiş olmalı abooow çok heyecanlı

Değer değilde şuan katlaması önemli
Keseyi gorene kadar pek kesin bi hamilelik olamayacak :)

A AsyaaAyazz Evet testtede belli olur dedigin gb,ama asagi yukari ayni para vereceksin kan icinde ve kesin olmus olacak.

Kuzum var gıbı ılıskıden bekdr gectı pekı adet gectımı

10 gün canım.
Seninde mi öyle?

ay valla var gibi, hayırlı olsun =)

Tesekkur ederiim :)

Benum dun bu testlerdencıkmadı cnm erken gebelıkte hafıf cıktı ama bılmıyorum 11. Gunum bugun gec dollenme olduysa 10 da olqbılır bata ne var bnm bır gun bar

Benum dun bu testlerdencıkmadı cnm erken gebelıkte hafıf cıktı ama bılmıyorum 11. Gunum bugun gec dollenme olduysa 10 da olqbılır bata ne var bnm bır gun bar

Dün benimde hicbisy cikmadi canim.
11.gün benimde bugun iste.

Benim bat 28 Ocak ama döngümde uzun.Satta 28 Aralik'tı

Değer değilde şuan katlaması önemli
Keseyi gorene kadar pek kesin bi hamilelik olamayacak :)
Sonuçta oluşmuş bir gebelik olduğunu anlayabiliriz ve 4 gün kala 20 civarı bir değer olması umut veren bir durum bence. Kötüye şartlanma iyiye odaklan bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…