Benim son aldığım testin kutusunda yazıyordu canım, üstünde. Her marka yazmıyor galiba. Prospektüste vardır belkiNeresinde yaziyor ki normal testim var laboquik baktim yazmiyor bide adet sancim var cok fena olurum herhalde
Ay cnm beklemek daha ıyı ama ıcın nasıl rahat etceksen oyle yap ınsan delırck gbı oluyo dun butun gece kalkıp teste baktm );Ya kaç gündür kendimde değilim ben. Aklımdan bir an çıkmıyor. Bu kadar mı şanssızlık olur diyorum. Hazırlanıp çıkacak inşallah almaya. 3 gün önce yaptım zaten. Varsa koyulaşma da olur. Sabah mı yapim alınca mı yapim
Aynen ya. Çok isteyince insan böyle oluyor demek ki :) alim bakalım testi. Yarın sabah yapim diyorum ama kesin dayanamam benAy cnm beklemek daha ıyı ama ıcın nasıl rahat etceksen oyle yap ınsan delırck gbı oluyo dun butun gece kalkıp teste baktm );
Daha yumurtlamana var biseyler yaparsin seeen bebis icin. yoksa bu herifler insani deli ediyorHaha aynen benimde öyle gerçi ben hastaydım yeni bitti ama kocayla aram açıldı bu sefer bu ay zor benim
evet ben de katılmıyorum bilerek bebek muhabbetine. katılınca fark ettim olay illa inşallah senin de olura dönüyor. hoş değil. ayy ayni fotograf olayini bende yasadim. hergun foto paylasiyodu hergun kapatmak zorunda kaldim. ne yapayim ben de insanim yani. inşallah nasip olur. bebek yolu gözlemek ne kadar da zormuş meğerseBende artık çocuklu arkadaşların muhabbetlerine katılmıyorum eskiden katılırdım ederdim ama inan bitmiyor o muhabbet “ dün şunu yaptı dün bunu dedi şu oyunu oynadık seninki naptı “ derken gün bitiyor sabah akşam çocuk muhabbeti çocukları olmasa ne konuşçaklar acaba. Eskiden hoş geliyodu çocukları çok sevdiğim için ama şimdi aşırı rahatsız ediyor.
Ben bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım görmemek için zaten görümcemde her hafta fotoğraf koymaya başladı “ büyüdük bizzz #bilmemkaç weeks “ falan diye dedim kapat kapat kapat görmesin gözün.
İnşallah bizede nasip olacak canım Allah biliyor ya nasıl içimizin gittiğini nasıl istediğimizi insanları değiştiremeyeceğimiz için duymazdan gelmekten başka çare yok
ay valla var gibi, hayırlı olsun =)
Elımde olsa bırgunde butun testlerı yaparmAynen ya. Çok isteyince insan böyle oluyor demek ki :) alim bakalım testi. Yarın sabah yapim diyorum ama kesin dayanamam ben
Superr yaa masallah
Bu normal testte gölge varsa 20yi geçmiş olmalıabooow çok heyecanlı
Kuzum var gıbı ılıskıden bekdr gectı pekı adet gectımı
ay valla var gibi, hayırlı olsun =)
Aynen öyle oluyor insan :))Elımde olsa bırgunde butun testlerı yaparm
Superr yaa masallah
Değer değilde şuan katlaması önemli
Keseyi gorene kadar pek kesin bi hamilelik olamayacak :)
A AsyaaAyazz Evet testtede belli olur dedigin gb,ama asagi yukari ayni para vereceksin kan icinde ve kesin olmus olacak.
Test 20 tl. Kan 45 tlkafayı yedim ben ya
10 gün canım.
Seninde mi öyle?
Tesekkur ederiim :)
Benum dun bu testlerdencıkmadı cnm erken gebelıkte hafıf cıktı ama bılmıyorum 11. Gunum bugun gec dollenme olduysa 10 da olqbılır bata ne var bnm bır gun barDeğer değilde şuan katlaması önemli
A AsyaaAyazz Evet testtede belli olur dedigin gb,ama asagi yukari ayni para vereceksin kan icinde ve kesin olmus olacak.
10 gün canım.
Seninde mi öyle?
Tesekkur ederiim :)
Çok pahalı ya. Çıkmayınca insan verdiği paraya acıyorA AsyaaAyazz Burda da 30 tl hassas test :) Kan 45 tl
Benum dun bu testlerdencıkmadı cnm erken gebelıkte hafıf cıktı ama bılmıyorum 11. Gunum bugun gec dollenme olduysa 10 da olqbılır bata ne var bnm bır gun bar
Sonuçta oluşmuş bir gebelik olduğunu anlayabiliriz ve 4 gün kala 20 civarı bir değer olması umut veren bir durum bence. Kötüye şartlanma iyiye odaklan bence..Değer değilde şuan katlaması önemli
Çok pahalı ya. Çıkmayınca insan verdiği paraya acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?