Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün benimde hicbisy cikmadi canim.
11.gün benimde bugun iste.

Benim bat 28 Ocak ama döngümde uzun.Satta 28 Aralik'tı
Benım dongum 27 hun normalde cnm ozaman ben buaksam denıyım olmadı dıger gun cıkar en kotu ay ıns vardır ya

Eklentiler

• 09DF7A9C-E7BD-45DA-9301-BC049DBEEE27.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 53
Sonuçta oluşmuş bir gebelik olduğunu anlayabiliriz ve 4 gün kala 20 civarı bir değer olması umut veren bir durum bence. Kötüye şartlanma iyiye odaklan bence..

Evet onda ilk baslarda da düşüktü.
Aynen canım❤
Ne iyi ne kotu dusunuyorum,iyi hissediyorum ama.
Ne olursa olsun en hayırlısıdır zaten❤

Daha yumurtlamana var biseyler yaparsin seeen bebis icin. yoksa bu herifler insani deli ediyor

Sorma valla herif elimde kalcak birgün. Yumurtlama gelsin ben bi ayar çekerim sonra yine devam bana cocuk lazım

Oyle tabii az degil sonucta.
Ben suan takip vermem gerekiyor en 3 kez bakilacak kafadan 3 kan 1 muayene 200e patlayacak
Bu açıdan İzmir'de daha şanslıyız galiba. Kadın doğum hastanesi aciline gidip takibi ücretsiz yaptırabiliriz, sonuçta önlem alınması gereken acil bir durum. Ama işin ucunda bebiş ve sağlık varsa 200 TL de gitsin dimi ama

@Yukakita canIM ben o testlerden kullandım ovulasyonu takip ettim hatta gebelik testi, kan değerim henüz 8 ken gölge çizgi verdi tavsiye ederim.
Gerçekten mi çok teşekkür ederim. O testi siparis verdim. Yarın diğer gün elimde olur. InşaAllah yumurtlama yi kaçırmadan elimde olur :) aslında almicaktim yumurtlama takibi yaptircaktim ama doktor bu ay olmaz 21.günü gel hormon testi yapalım dedi. Ben yine de bu ayı da boş gecmeyim diye testi siparis verdim. InşaAllah hayırlısı olur. Dua edin bana. Bu aralar çok ihtiyacım var. Daha çok enerjik hissetmek adına bol dua edin bana

kızlar size bir soru. daha önceden geç adet olma sorunum vardı. düzenleyici progesteron kullandım bir süre.
hamilelik isteği olunca o ilacı bıraktım. dr.um pco dan şüphelendi. adetin 3. günü testler yaptı ama sonuçların iyi dedi. ancak ultrasonda minik minik yumurtalar görünmüştü. tüylenme fln sorunum yok ben anlamadım bu durumu
neyse yumurta takibi yaptık, yumurtam kendi büyüyüp çatlıyormuş, dolayısıyla ilaç kullanmadım.
soğan kürü yaptım. son 4 aydır adet tarihlerim 28-33-30 gün falan. yani gene düzensiz ama en azından olabiliyorum.
şimdi sizce ben ne yapmalıyım? tekrar hormon vs. kontrol edilse mi? yoksa doğal denemeye devam mı etsem?
bir de hangi kürü önerirsiniz?

O testler icin ornekti :)

Ben dedigin gb kadın dogum hastanesine verecem kan.Her ilde standarttir aslinda.Zaten sadece sonuc onemli oldugu icin hemen verip cikiyorsun muayeneyede gerek olmadigindan.
En son kendi doktoruma gecerim.

Amanınnnnnn neler oluyorrrr burdaaaaa
Gördümmmmmm

Bende sasirdim normal testte erken cikinca :) nasip bakalim ❤
Darısı en kısa zamanda sanaaa❤

Hayırlısı olsun canım :) inşallah vardır

Insallah❤

Var valla gölge çizgi var. InşaAllah hayirlisyla bebegin sana gelmiştir. Hayirlisyla değer kat kat artıp sonunda bebis ellerinde olur insaallah :)

Tesekkur ederim canim :) Amiiinnn cumlemizinki❤

Kizlar benim ovulasyon testini ne zaman yapsam ikinci cizgi cok silik bir sekilde çıkıyor bu ne demek? Bende pko var gecen ay adetime yakin yaptim bu sekilde.cikti dun adetim bitti yaptim yine silik cizgi cikti

Erken gebelık testı bu dun normaldencıkmadı benımkı bugun cıkarmı bımıym

Canim benim ilk gebeligimde gunum 2 gun gectiginde degerim 2062ydi.Dusun ne kadar yuksek ama gunumden 1 gece once sadece cok cok silik bir cizgi cikmisti oncesinde yani 2-3 kala fln hic cikmamisti.Belli de olmuyor.En saglami gunun 1-2 gun gecsin kan ver.Zaten 1 haftaya kontrole gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…