- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benım dongum 27 hun normalde cnm ozaman ben buaksam denıyım olmadı dıger gun cıkar en kotu ay ıns vardır yaDün benimde hicbisy cikmadi canim.
11.gün benimde bugun iste.
Benim bat 28 Ocak ama döngümde uzun.Satta 28 Aralik'tı
Ama bende İzmir'liyim. İçim gidiyor siz İzmir deyinceEvet canım P u d i n g ve Umithepvar da İzmir'den..
Sonuçta oluşmuş bir gebelik olduğunu anlayabiliriz ve 4 gün kala 20 civarı bir değer olması umut veren bir durum bence. Kötüye şartlanma iyiye odaklan bence..
Sen mi hamiş çıktın canım karistirdim da ben :))Oyle tabii az degil sonucta.
Ben suan takip vermem gerekiyor en 3 kez bakilacak kafadan 3 kan 1 muayene 200e patlayacak
Daha yumurtlamana var biseyler yaparsin seeen bebis icin. yoksa bu herifler insani deli ediyor
Benım dongum 27 hun normalde cnm ozaman ben buaksam denıyım olmadı dıger gun cıkar en kotu ay ıns vardır ya
Sen mi hamiş çıktın canım karistirdim da ben :))
Bu açıdan İzmir'de daha şanslıyız galiba. Kadın doğum hastanesi aciline gidip takibi ücretsiz yaptırabiliriz, sonuçta önlem alınması gereken acil bir durum. Ama işin ucunda bebiş ve sağlık varsa 200 TL de gitsin dimi amaOyle tabii az degil sonucta.
Ben suan takip vermem gerekiyor en 3 kez bakilacak kafadan 3 kan 1 muayene 200e patlayacak
Gerçekten mi çok teşekkür ederim. O testi siparis verdim. Yarın diğer gün elimde olur. InşaAllah yumurtlama yi kaçırmadan elimde olur :) aslında almicaktim yumurtlama takibi yaptircaktim ama doktor bu ay olmaz 21.günü gel hormon testi yapalım dedi. Ben yine de bu ayı da boş gecmeyim diye testi siparis verdim. InşaAllah hayırlısı olur. Dua edin bana. Bu aralar çok ihtiyacım var. Daha çok enerjik hissetmek adına bol dua edin bana@Yukakita canIM ben o testlerden kullandım ovulasyonu takip ettim hatta gebelik testi, kan değerim henüz 8 ken gölge çizgi verdi tavsiye ederim.
Amanınnnnnn neler oluyorrrr burdaaaaa
Hayırlısı olsun canım :) inşallah vardırSenin bariz belli cizgin❤
Hayirli haberler olsun insallah.
Testtw bi golge cikti ama bakacaz :)
Ay hamiş misin insaallah değerler katlanır sağlıklı hayirli bir gebelik olur sizin için :)Benım dongum 27 hun normalde cnm ozaman ben buaksam denıyım olmadı dıger gun cıkar en kotu ay ıns vardır ya
Var valla gölge çizgi var. InşaAllah hayirlisyla bebegin sana gelmiştir. Hayirlisyla değer kat kat artıp sonunda bebis ellerinde olur insaallah :)
Sen de var mısın41 adet olmasının önemi yok bence dediğin mantıklı 10 kişiysek hergün 1 için okusak yeter
Oley ekliyorumBenide eklermisiniz hem bu sayede kuranda okumuş olurum uzun zamndır dünya telaşına düştüm okuyamadım
Erken gebelık testı bu dun normaldencıkmadı benımkı bugun cıkarmı bımıymSenin bariz belli cizgin❤
Hayirli haberler olsun insallah.
Testtw bi golge cikti ama bakacaz :)
Bu açıdan İzmir'de daha şanslıyız galiba. Kadın doğum hastanesi aciline gidip takibi ücretsiz yaptırabiliriz, sonuçta önlem alınması gereken acil bir durum. Ama işin ucunda bebiş ve sağlık varsa 200 TL de gitsin dimi ama
Amanınnnnnn neler oluyorrrr burdaaaaa
Gördümmmmmm
Hayırlısı olsun canım :) inşallah vardır
Var valla gölge çizgi var. InşaAllah hayirlisyla bebegin sana gelmiştir. Hayirlisyla değer kat kat artıp sonunda bebis ellerinde olur insaallah :)
Erken gebelık testı bu dun normaldencıkmadı benımkı bugun cıkarmı bımıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?