Bende bıktım bu konulardan kayınvalidem yok şunu gelini dogum yapmış yok bunun gelini hamileymiş ablamın kızı doguma gitmiş falan filan benimde sinirlerim bozuluyo kimi görürsem yok mu bişey diyip duruyolar bunaldım artık kaynım bile eşime yegen yokmu demiş ya bismillah bir durun ya ben evladımı canımı kaybetmişim nefeslerim gülüşlerim hep yarım bir yanım yok cigerim yanıyo beni bunaltıyolar ya hiç anlamıyolar insan halinden eltimde öyle beraber hamileydik benim kızım vefat etti onun bebegi yaşıyo yengesi şöyle amcası böyle bütün zamanımız böyle geçiyo gece aglama krizine girdim kızımı özledim diye olsaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı doktor izin vermiyo ki bebek için içim yanıyo artık bir nebzede olsa içimz ferahlardı ama hala ben hastanelerle kan tahlilleriyle ugraşıyorum sizde üzülmeyin rabbim büyük herşeyin zamanı var bizimde olucak elbet konuşanlar o zman görürlerBende artık çocuklu arkadaşların muhabbetlerine katılmıyorum eskiden katılırdım ederdim ama inan bitmiyor o muhabbet “ dün şunu yaptı dün bunu dedi şu oyunu oynadık seninki naptı “ derken gün bitiyor sabah akşam çocuk muhabbeti çocukları olmasa ne konuşçaklar acaba. Eskiden hoş geliyodu çocukları çok sevdiğim için ama şimdi aşırı rahatsız ediyor.
Ben bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım görmemek için zaten görümcemde her hafta fotoğraf koymaya başladı “ büyüdük bizzz #bilmemkaç weeks “ falan diye dedim kapat kapat kapat görmesin gözün.
İnşallah bizede nasip olacak canım Allah biliyor ya nasıl içimizin gittiğini nasıl istediğimizi insanları değiştiremeyeceğimiz için duymazdan gelmekten başka çare yok
O testler icin ornekti :)
Ben dedigin gb kadın dogum hastanesine verecem kan.Her ilde standarttir aslinda.Zaten sadece sonuc onemli oldugu icin hemen verip cikiyorsun muayeneyede gerek olmadigindan.
En son kendi doktoruma gecerim.
Bende sasirdim normal testte erken cikinca :) nasip bakalim ❤
Darısı en kısa zamanda sanaaa❤
Insallah❤
Tesekkur ederim canim :) Amiiinnn cumlemizinki❤
Aaaaaa gördüm inşallah vardır çokk sevindim senin için yaaa inşallah yüzün güler herşey gönlünce olsun
Canım benim seni ayırmak değil niyetimiz.. şu an İzmir'de olduğunu bildiğim kişileri yazdım. Yoksa sen baş tacısın gülümAma bende İzmir'liyim. İçim gidiyor siz İzmir deyince
Haklsn bellı olmaz deger bırden artar döı adet olcakmıs gıbı bel ve kasık agrım basladı benım korkuyorum yaCanim benim ilk gebeligimde gunum 2 gun gectiginde degerim 2062ydi.Dusun ne kadar yuksek ama gunumden 1 gece once sadece cok cok silik bir cizgi cikmisti oncesinde yani 2-3 kala fln hic cikmamisti.Belli de olmuyor.En saglami gunun 1-2 gun gecsin kan ver.Zaten 1 haftaya kontrole gidersin
Sagol bitanemCanım benim seni ayırmak değil niyetimiz.. şu an İzmir'de olduğunu bildiğim kişileri yazdım. Yoksa sen baş tacısın gülüm
Amiiinnn.
Başka testin var mı? Yarın da yaparsın. Sonucu çok merak ediyorum. Cok mutlu oldum
Aaaaaa gördüm inşallah vardır çokk sevindim senin için yaaa inşallah yüzün güler herşey gönlünce olsun
Haklsn bellı olmaz deger bırden artar döı adet olcakmıs gıbı bel ve kasık agrım basladı benım korkuyorum ya
Bende bıktım bu konulardan kayınvalidem yok şunu gelini dogum yapmış yok bunun gelini hamileymiş ablamın kızı doguma gitmiş falan filan benimde sinirlerim bozuluyo kimi görürsem yok mu bişey diyip duruyolar bunaldım artık kaynım bile eşime yegen yokmu demiş ya bismillah bir durun ya ben evladımı canımı kaybetmişim nefeslerim gülüşlerim hep yarım bir yanım yok cigerim yanıyo beni bunaltıyolar ya hiç anlamıyolar insan halinden eltimde öyle beraber hamileydik benim kızım vefat etti onun bebegi yaşıyo yengesi şöyle amcası böyle bütün zamanımız böyle geçiyo gece aglama krizine girdim kızımı özledim diye olsaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı doktor izin vermiyo ki bebek için içim yanıyo artık bir nebzede olsa içimz ferahlardı ama hala ben hastanelerle kan tahlilleriyle ugraşıyorum sizde üzülmeyin rabbim büyük herşeyin zamanı var bizimde olucak elbet konuşanlar o zman görürler
Ahh bee ne dolmuşum
Yazınızı gördüm yazamadn geçemedim
Ben de heyecanlandım şimdi
Aynen öyle hiç böle olacağı aklıma gelmezdi nazlı biraz bizim bebeler kuzum ondan böyle oluyor ağırdan satıyorlar daha iyi şıp diye yola gelmiyorlar kanmıyorlar demekki ohhevet ben de katılmıyorum bilerek bebek muhabbetine. katılınca fark ettim olay illa inşallah senin de olura dönüyor. hoş değil. ayy ayni fotograf olayini bende yasadim. hergun foto paylasiyodu hergun kapatmak zorunda kaldim. ne yapayim ben de insanim yani. inşallah nasip olur. bebek yolu gözlemek ne kadar da zormuş meğerse
Torostayım cnm :)) semKız bende izmirdeyim neresindesin sen aynen donuyoruzzzz
Olsunda agrısına razıyım kuzum goguslerde hassasıyet var benım senın nasılVar canım.Yarın kan verecem.Cuma yaparım evde koyuluğunu görmek için :)
Pazarteside kan verecem cunku.
Tesekkur ederiiimm,bende sizler icin cok mutlu olmak istiyorum en kisa zamanda insallah❤
Insallah❤Hayirlisiyla saglikla darisi basina en guzel zamanda.
Benimde var sızılar.Ilk gebeligimde de olmustu.Üzme kendini korkmada,hayırlısı neyse o olsun inşallah❤
Ama bende İzmir'liyim. İçim gidiyor siz İzmir deyince
Prospektusu de yok isteBenim son aldığım testin kutusunda yazıyordu canım, üstünde. Her marka yazmıyor galiba. Prospektüste vardır belki
kızlar size bir soru. daha önceden geç adet olma sorunum vardı. düzenleyici progesteron kullandım bir süre.
hamilelik isteği olunca o ilacı bıraktım. dr.um pco dan şüphelendi. adetin 3. günü testler yaptı ama sonuçların iyi dedi. ancak ultrasonda minik minik yumurtalar görünmüştü. tüylenme fln sorunum yok ben anlamadım bu durumu
neyse yumurta takibi yaptık, yumurtam kendi büyüyüp çatlıyormuş, dolayısıyla ilaç kullanmadım.
soğan kürü yaptım. son 4 aydır adet tarihlerim 28-33-30 gün falan. yani gene düzensiz ama en azından olabiliyorum.
şimdi sizce ben ne yapmalıyım? tekrar hormon vs. kontrol edilse mi? yoksa doğal denemeye devam mı etsem?
bir de hangi kürü önerirsiniz?
Yuksek mi oluyor yani hassasiyeti az misezson şimdi baktım laboquick testinin cutoff değeri 25 u/ml canım
Çiğli ben canm kız toros nerdeTorostayım cnm :)) sem
Normal testlerin aralığı 20-50 arası olurmuş. Normal seninki. Erken testler daha duyarlı tabiYuksek mi oluyor yani hassasiyeti az mi
Bu yeni evli heriflere bi mevlut mu yapmak lazım ne nazar degiyor sanki simariyorlarSorma valla herif elimde kalcak birgün. Yumurtlama gelsin ben bi ayar çekerim sonra yine devambana cocuk lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?