Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bıktım bu konulardan kayınvalidem yok şunu gelini dogum yapmış yok bunun gelini hamileymiş ablamın kızı doguma gitmiş falan filan benimde sinirlerim bozuluyo kimi görürsem yok mu bişey diyip duruyolar bunaldım artık kaynım bile eşime yegen yokmu demiş ya bismillah bir durun ya ben evladımı canımı kaybetmişim nefeslerim gülüşlerim hep yarım bir yanım yok cigerim yanıyo beni bunaltıyolar ya hiç anlamıyolar insan halinden eltimde öyle beraber hamileydik benim kızım vefat etti onun bebegi yaşıyo yengesi şöyle amcası böyle bütün zamanımız böyle geçiyo gece aglama krizine girdim kızımı özledim diye olsaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı doktor izin vermiyo ki bebek için içim yanıyo artık bir nebzede olsa içimz ferahlardı ama hala ben hastanelerle kan tahlilleriyle ugraşıyorum sizde üzülmeyin rabbim büyük herşeyin zamanı var bizimde olucak elbet konuşanlar o zman görürler
Ahh bee ne dolmuşum
Yazınızı gördüm yazamadn geçemedim

Amiiinnn.
Başka testin var mı? Yarın da yaparsın. Sonucu çok merak ediyorum. Cok mutlu oldum

Haklsn bellı olmaz deger bırden artar döı adet olcakmıs gıbı bel ve kasık agrım basladı benım korkuyorum ya

Amiiinnn.
Başka testin var mı? Yarın da yaparsın. Sonucu çok merak ediyorum. Cok mutlu oldum

Var canım.Yarın kan verecem.Cuma yaparım evde koyuluğunu görmek için :)
Pazarteside kan verecem cunku.
Tesekkur ederiiimm,bende sizler icin cok mutlu olmak istiyorum en kisa zamanda insallah❤

Aaaaaa gördüm inşallah vardır çokk sevindim senin için yaaa inşallah yüzün güler herşey gönlünce olsun

Insallah❤Hayirlisiyla saglikla darisi basina en guzel zamanda.

Haklsn bellı olmaz deger bırden artar döı adet olcakmıs gıbı bel ve kasık agrım basladı benım korkuyorum ya

Benimde var sızılar.Ilk gebeligimde de olmustu.Üzme kendini korkmada,hayırlısı neyse o olsun inşallah❤

İyi yaptın yazdın canım benim içini döktün inşallah biraz rahatlamışsındır. Rabbim sana sabrın en büyüğünü versin başın sağolsun. Her evlat ayrıdır tabi ama sıradki gelecek olan inşallh sağlığınla nasibinle gelsin uzun ömürlü hayırlı olsun inşallah.

Seni senden daha iyi kimse anlayamaz inan bana. Yeri geliyor eşin bile anlayamıyor kim nederse desin bu süreçte kendinle başbaşasın kendinle mücadele veriyosun. Sabretmeye çalışıyosun, duygularını bastırmaya çalışıyosun yeri geliyor avazın çıktığı kadar ağlıyorsun, doktor doktor koşuyorsun hep biz varız işin içinde. O insanlar o kadar boşlar ki ne seni düşünürler ne söyleyeceği lafı tekrar düşünürler okadar beyinsizler çünkü.

3. Şahısları neden ilgilendirir bir çiftin yatak odası anlamıyorum! Her evlenen çocuk yapmak zorunda mı böyle bir şeye imzamı atılıyor onu da anlamıyorum bu baskı nedir. Duymazdan gelmeye çalış çok zor biliyorum hemde çok iyi biliyorum ama gerekirse eşin girsin araya. Düşünmüyoruz yada o bizi ilgilendirir desin versin ayarı. Sen sakın moralini bunlarla bozup kendini demotive etme. Bebişin öyle bi zamanda gelecekki ilaç gibi olacak sana herşeyi unutacaksın. İnşallah vadesi gelmiştir Allahım

Bende uzun yazdım çok doluyum bu mevzulara malesef

Aynen öyle hiç böle olacağı aklıma gelmezdi nazlı biraz bizim bebeler kuzum ondan böyle oluyor ağırdan satıyorlar daha iyi şıp diye yola gelmiyorlar kanmıyorlar demekki ohh

Olsunda agrısına razıyım kuzum goguslerde hassasıyet var benım senın nasıl

Bence hormonlarına bir baktır canım en son ne zaman baktırmıştın çok zaman geçmediyse gerekte yok. Yumurtan kendi kendine büyüyüp çatlıyormuş zaten ekstra bir küre de gerek yok. Hormon değerlerin normalse ve eşinde gereken testleri yaptırmışsa sıkıntı yoksa yola devam

plojovic huhuuuuu ay ne sevindim yaa bu hayalet çizgi değil bayağı nazlı nazlı “ merhaba “ diyor. Çok çok çoooook sevindim böyle bir müjde vermene

İnşallah değerlerin süperin ötesinde olur sımsıkı tutunur annişine çok heyecanlandım inanır mısın bir an önce gelecek güzel haberlerini bekliyorum hayırla sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…