Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal testlerin aralığı 20-50 arası olurmuş. Normal seninki. Erken testler daha duyarlı tabi
Anladim abla dedigin gibi yarina kadar olmazsam yaparim tekrar nasip tabi buarada gul benim bati 25 ocak yazmisti bende duzeltmedim normalde 22 23 tu yumurtlama da sanki ona gore kendini ayarladi

Kizlar benim ovulasyon testini ne zaman yapsam ikinci cizgi cok silik bir sekilde çıkıyor bu ne demek? Bende pko var gecen ay adetime yakin yaptim bu sekilde.cikti dun adetim bitti yaptim yine silik cizgi cikti
Silik olmasi normal canim pozitif olmasi icin c kadar yada ondan daha koyu olmasi lazim

Akşam gitsen acilde yaptirsan olmaz mı? Çok güzel degerlerin olsun. Saglikla gelsin bebisin

Aynen öyle hiç böle olacağı aklıma gelmezdi nazlı biraz bizim bebeler kuzum ondan böyle oluyor ağırdan satıyorlar daha iyi şıp diye yola gelmiyorlar kanmıyorlar demekki ohh
eheh evet baya bekletti :)) eşime bazen diyorum o kadar uğraştırıyo bu böyle olmamalı diye

Anladim abla dedigin gibi yarina kadar olmazsam yaparim tekrar nasip tabi buarada gul benim bati 25 ocak yazmisti bende duzeltmedim normalde 22 23 tu yumurtlama da sanki ona gore kendini ayarladi
Bata ayıp olmasın diye 11inde çatlamış çok düşünceli yumurtan varmış gerçekten

Tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsın allah senden razı olsun birazda olsa rahatladım zaten millet işini gücünü bırakmış benimle ugraşıyorlar hepsini allaha havale ediyorum duymamaya çalışıyorum artık oldugu kadar
Rabbim seninde yüregini ferahlatsın evladın hayırlısıyla gelsin sana inşallah sadece birz sabredip dua edicez sonrası tevekkül

Ben de heyecanlandım şimdi

Hemen sen geldin aklima :))))

Olsunda agrısına razıyım kuzum goguslerde hassasıyet var benım senın nasıl

Benim suan sadece midemde ara ara açlık hissi ve cok hafif garip bi bulanma oluyor cok anlik.

Tesekkur ederim baskaaann
Bende size sevinecem en kısa zamanda insallah
Amiiiiiiin..

Akşam gitsen acilde yaptirsan olmaz mı? Çok güzel degerlerin olsun. Saglikla gelsin bebisin

Şuan degeri gormek cok onemli degil canım benim icin.Yarin verecem pazartesiyle aradaki artis onemli bnm icin tabii buarada adet olmazsam.
Ona gore Carsamba ya da Cuma tekrar verecem.

Ayy yazilari kaciriyorum yorumlardan anladim sizde biseyler oldugunu. Cok sevindim tebrik ederim. Hayirla saglikla gelsin insaallah

Ben bu gruptan kaydim biraz:/ kendi kan testi degerlerimin derdine dusup sizlere 1000 tane soru sormustum. Sizde sagolun her firsatta cevap verdiniz. Fakat sorun eşimde cikti, ona yonelik konularda dolaniyorum Banada dua edin..

Yeni bir soru sevgili arkadaslarim.Yumurtlama akintisi 10.gun az miktarda oldu. Dun 11.gunumdu ovulasyon testinde T hic cikmadi ama bi yarim saat sonra falan baktigimda hafif koyuluk vardi. Bugun tekrar ayni saatte 12.gunumde yaptim sadece C kirmizi, Tde bugun hicbisey yok. Neden boyle olmus olabilir. 1 gunde yumurtlama bitmis bile olsa azicik koyu olmasi gerekmez miydi. Negatif sekilde duruyor test

canım çok sevindim inanki valla yazıyı görnce .gölge çizgi var bata kaç gün vardı canım .ayy inş güzel sonuçların olur kandada

Canim eşinde problem olup, artik hersey bitti diyen 2 kisi taniyorum. Şimdi cok saglikli bebekleri oldu ikisininde.
Arada yaz o zaman. Cokta okuyup yıpratma kendini. Bazi konularda çok bilmek iyi olmuyor.
Güzel haberlerini bekliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…