- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
canım bide yumurtlaman ne zamndı bugün kaçıncı günü ay heyecan bastı beni yemin ederim çok sevindim28i günüm yabi pazar gunu
Satta 28 Aralik'ti
Canim eşinde problem olup, artik hersey bitti diyen 2 kisi taniyorum. Şimdi cok saglikli bebekleri oldu ikisininde.
Arada yaz o zaman. Cokta okuyup yıpratma kendini. Bazi konularda çok bilmek iyi olmuyor.
Güzel haberlerini bekliyorum canim.
Gercekten böyle hissediyorsan cok güzel tabiki canım. Herşey Allah'tan. Bunu bilmek bile rahatlatiyor aslinda. Hayirlisini diliyorum senin icin ❤Artik hersey bitti kafasinda degilim, hatta nedendir bilmiyorum son adet oldugumda hic uzulmedim, esimin durumuna bile yikilmadim. İcimde degisik bir rahatlik veya bosvermislik var. Keciboynuzu kürüne basladik ama bu aydan deli gibi bir beklentimiz yok. Aylardir olsun diye debelenirken simdi "amaan olursa olur kasmaya gerek yok" psikolojisi yaşiyorum. Bu rahatlik
İyi mi kotu mu anlamadim
kuzum ordan datçaya gelsene bak 5 saatlik yol gel evimde misafir ol:)Canım benim seni ayırmak değil niyetimiz.. şu an İzmir'de olduğunu bildiğim kişileri yazdım. Yoksa sen baş tacısın gülüm
Insaallah canim benimminş ikimizede uğurlu gelir canım bu ay
canım endişelenme diye yazayım dedim sızı şeklindede ağrı olsa şiddetlide olsa korkma ben önce aynı adet ağrısı yaşadım hatta hergn bekledim dışarıya çıkcamdada ped taktım düşün hatta şiddetliydi ağrı sonra ılık ılık ağrı oldu göğüs ağrısı dışında birşey kalmadı.testdede o ağrılarla çıkmıştı bende .bak hatta adete 8 gün kala berbat ağrı vardı genelde hergünde aynıydı.testde görsemde yok ya bu test bozuk diyordum belirtilerden dolayı adete 5 gün kala silik 4 gün kala daha koyu çıktı ve devam etti biraz uzun oldu içini rahatlatmak için yazdım.sen geçen ay kaçında adet oldunOlsunda agrısına razıyım kuzum goguslerde hassasıyet var benım senın nasıl
oh be yap kız valla ben çift çizgi görcem bi kere senden banada moral olcak kaçışın yok senden yana umutluyum benAnladim abla dedigin gibi yarina kadar olmazsam yaparim tekrar nasip tabi buarada gul benim bati 25 ocak yazmisti bende duzeltmedim normalde 22 23 tu yumurtlama da sanki ona gore kendini ayarladi
gitme canim nereye gidiyosun. bak benim eşimde sorun var. bende kist var, pco başlangıcı var, yumurta tembelliği var. kimyasal gebelik geçirdim devamı gelmedi. olsun yine de umudu yitirmedim. kac test yaptim saymadim bile. olacağı varsa olur. millet pre ile takılırken bile hamile kalıyor. konuşmak da iyi geliyor. gitme biyere :)Sanırım bu pico yüzünden benim bebeğim olmayacak. Artık eminim testler negatif. Adet de olmuyorum. Doktorlar da hep ilgisiz. Sürekli özele gidecek de durumum yok maalesef. Artık salacam kendimi yapacak bir şeyim kalmadı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın. Burda da takınmayacam artık. Hakkınızı da helal edin cok yardimci oldunuz bana. Cok yıprandım ben. Hepinizi seviyorum. Dualarımdasınız
Tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsın allah senden razı olsun birazda olsa rahatladım zaten millet işini gücünü bırakmış benimle ugraşıyorlar hepsini allaha havale ediyorum duymamaya çalışıyorum artık oldugu kadar
Rabbim seninde yüregini ferahlatsın evladın hayırlısıyla gelsin sana inşallah sadece birz sabredip dua edicez sonrası tevekkül
Canım yıprandıginı çok iyi anladim. Haklisinda..Sanırım bu pico yüzünden benim bebeğim olmayacak. Artık eminim testler negatif. Adet de olmuyorum. Doktorlar da hep ilgisiz. Sürekli özele gidecek de durumum yok maalesef. Artık salacam kendimi yapacak bir şeyim kalmadı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın. Burda da takınmayacam artık. Hakkınızı da helal edin cok yardimci oldunuz bana. Cok yıprandım ben. Hepinizi seviyorum. Dualarımdasınız
Emegıne saglık kuzum cok sagol ozaman hergun beta katlanarak artıyo dımı ben normal testı denesemmı buaksam test yapmadan duramıcqm cok heycanlıyım bel a çgrım daha fazla ara sıra kasık agrıyo gogusler dokunca acıyo bıraz koyulastı damarlı tabı ıns hamıleyımdır allahın ıznıyle ıkıgune normal teste cıkarmı acabacanım endişelenme diye yazayım dedim sızı şeklindede ağrı olsa şiddetlide olsa korkma ben önce aynı adet ağrısı yaşadım hatta hergn bekledim dışarıya çıkcamdada ped taktım düşün hatta şiddetliydi ağrı sonra ılık ılık ağrı oldu göğüs ağrısı dışında birşey kalmadı.testdede o ağrılarla çıkmıştı bende .bak hatta adete 8 gün kala berbat ağrı vardı genelde hergünde aynıydı.testde görsemde yok ya bu test bozuk diyordum belirtilerden dolayı adete 5 gün kala silik 4 gün kala daha koyu çıktı ve devam etti biraz uzun oldu içini rahatlatmak için yazdım.sen geçen ay kaçında adet oldun
Ayy yazilari kaciriyorum yorumlardan anladim sizde biseyler oldugunu. Cok sevindim tebrik ederim. Hayirla saglikla gelsin insaallah
Ben bu gruptan kaydim biraz:/ kendi kan testi degerlerimin derdine dusup sizlere 1000 tane soru sormustum. Sizde sagolun her firsatta cevap verdiniz. Fakat sorun eşimde cikti, ona yonelik konularda dolaniyorumBanada dua edin..
Canlar ben bugün yumurta takibine gittim pazartesi 20 milimdi vermedi iğne carsamba gel dedi gittim ama bu yumurtan kist olcak gibi iğne yapmayalım diger yumurtalarda arkadan geliyo günaşırı devam dedi ilişkiye o kadar hastalanınca gelcemmi yine dedim gelme artık gebe ol dedi gülerek inş dedim ama bu ay da boş mu sizce ne diyosunuz
canım teşekkürler cevap için. hormonlarıma 4-5 ay oldu bakılalı. gerekirse biraz daha deneyip sonrasında baktırayım gene madem..Bence hormonlarına bir baktır canım en son ne zaman baktırmıştın çok zaman geçmediyse gerekte yok. Yumurtan kendi kendine büyüyüp çatlıyormuş zaten ekstra bir küre de gerek yok. Hormon değerlerin normalse ve eşinde gereken testleri yaptırmışsa sıkıntı yoksa yola devam
Anladim canim sizler nasil yapıyorsunuz testi ben yanlis mi yapiyorum acaba ?Silik olmasi normal canim pozitif olmasi icin c kadar yada ondan daha koyu olmasi lazim
Artik hersey bitti kafasinda degilim, hatta nedendir bilmiyorum son adet oldugumda hic uzulmedim, esimin durumuna bile yikilmadim. İcimde degisik bir rahatlik veya bosvermislik var. Keciboynuzu kürüne basladik ama bu aydan deli gibi bir beklentimiz yok. Aylardir olsun diye debelenirken simdi "amaan olursa olur kasmaya gerek yok" psikolojisi yaşiyorum. Bu rahatlik
İyi mi kotu mu anlamadim
Sanırım bu pico yüzünden benim bebeğim olmayacak. Artık eminim testler negatif. Adet de olmuyorum. Doktorlar da hep ilgisiz. Sürekli özele gidecek de durumum yok maalesef. Artık salacam kendimi yapacak bir şeyim kalmadı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın. Burda da takınmayacam artık. Hakkınızı da helal edin cok yardimci oldunuz bana. Cok yıprandım ben. Hepinizi seviyorum. Dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?