Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Artik hersey bitti kafasinda degilim, hatta nedendir bilmiyorum son adet oldugumda hic uzulmedim, esimin durumuna bile yikilmadim. İcimde degisik bir rahatlik veya bosvermislik var. Keciboynuzu kürüne basladik ama bu aydan deli gibi bir beklentimiz yok. Aylardir olsun diye debelenirken simdi "amaan olursa olur kasmaya gerek yok" psikolojisi yaşiyorum. Bu rahatlik
İyi mi kotu mu anlamadim

Gercekten böyle hissediyorsan cok güzel tabiki canım. Herşey Allah'tan. Bunu bilmek bile rahatlatiyor aslinda. Hayirlisini diliyorum senin icin ❤

Sanırım bu pico yüzünden benim bebeğim olmayacak. Artık eminim testler negatif. Adet de olmuyorum. Doktorlar da hep ilgisiz. Sürekli özele gidecek de durumum yok maalesef. Artık salacam kendimi yapacak bir şeyim kalmadı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın. Burda da takınmayacam artık. Hakkınızı da helal edin cok yardimci oldunuz bana. Cok yıprandım ben. Hepinizi seviyorum. Dualarımdasınız

Olsunda agrısına razıyım kuzum goguslerde hassasıyet var benım senın nasıl
canım endişelenme diye yazayım dedim sızı şeklindede ağrı olsa şiddetlide olsa korkma ben önce aynı adet ağrısı yaşadım hatta hergn bekledim dışarıya çıkcamdada ped taktım düşün hatta şiddetliydi ağrı sonra ılık ılık ağrı oldu göğüs ağrısı dışında birşey kalmadı.testdede o ağrılarla çıkmıştı bende .bak hatta adete 8 gün kala berbat ağrı vardı genelde hergünde aynıydı.testde görsemde yok ya bu test bozuk diyordum belirtilerden dolayı adete 5 gün kala silik 4 gün kala daha koyu çıktı ve devam etti biraz uzun oldu içini rahatlatmak için yazdım.sen geçen ay kaçında adet oldun

Anladim abla dedigin gibi yarina kadar olmazsam yaparim tekrar nasip tabi buarada gul benim bati 25 ocak yazmisti bende duzeltmedim normalde 22 23 tu yumurtlama da sanki ona gore kendini ayarladi
oh be yap kız valla ben çift çizgi görcem bi kere senden banada moral olcak kaçışın yok senden yana umutluyum ben

gitme canim nereye gidiyosun. bak benim eşimde sorun var. bende kist var, pco başlangıcı var, yumurta tembelliği var. kimyasal gebelik geçirdim devamı gelmedi. olsun yine de umudu yitirmedim. kac test yaptim saymadim bile. olacağı varsa olur. millet pre ile takılırken bile hamile kalıyor. konuşmak da iyi geliyor. gitme biyere :)

aslında şimdi düşündüm de yumurtalık sorunu yaşayıp gebelik isteyenler küçük grup mu kursak ki. yumurtalık sorunu grupları var ama ordaki herkes gebelik beklemiyor. neyse öyle grup kurarsanız ekleyin beni. benim olma şansı düşük çünkü A AsyaaAyazz

Amin kuzum inşallah çok sağol dileklerin için Allah razı olsun. Hiç kafana takma hamile kalman için engel yok belliki çok şükür zamanı geldiğinde yine olacaktır hiç merak etme sabır ve huzur seninle olsun inşallah

Canım yıprandıginı çok iyi anladim. Haklisinda..

Hiç testlerine yorum yazamadım. Çunku 5dk. dan sonrası gecersiz sayiliyor. Bence ondan seni yanilttılar ya da dedigin gibi bozuklardi.Ben test yaptigimda 5 dk sonra hemen atiyorum. Bos yere üzulmeyeyim diye.

Unutma ki gebelik ilk once kanda belki olur. Ondan sonra idrara gecer. Kandaki degerde en az 10 olmasi lazim. Testlerle iliskiden 5-6 gun sonra belli olmasi imkansiz diyebiliriz. Reklam amaclidir. Sadece bizim duygularimizla oynuyorlar o kadar. Bizde bir ton para dökuyoruz inanarak.

Bunlari sana cok yazmak istedim ama üzülursun diye sessiz kalmak istedim.

Sana iyi gelecekse hic bakma buraya.
Ihtiyacin oldugunda da sana destek olacak bir suru arkadaşın oldugunu da unutma.

En kısa zamanda guzel haberlerle dönmeni dilerim❤

Emegıne saglık kuzum cok sagol ozaman hergun beta katlanarak artıyo dımı ben normal testı denesemmı buaksam test yapmadan duramıcqm cok heycanlıyım bel a çgrım daha fazla ara sıra kasık agrıyo gogusler dokunca acıyo bıraz koyulastı damarlı tabı ıns hamıleyımdır allahın ıznıyle ıkıgune normal teste cıkarmı acaba

Canlar ben bugün yumurta takibine gittim pazartesi 20 milimdi vermedi iğne carsamba gel dedi gittim ama bu yumurtan kist olcak gibi iğne yapmayalım diger yumurtalarda arkadan geliyo günaşırı devam dedi ilişkiye o kadar hastalanınca gelcemmi yine dedim gelme artık gebe ol dedi gülerek inş dedim ama bu ay da boş mu sizce ne diyosunuz

Dualarımız seninle canım benim inşallah şifa bulur eşin. Spermiogram mı yapıldı sadece yoksa başka testler mi uygulandı

Neden kist olcak gibi dediki çatlamayıp kist olacaksa iğne verseymiş. Tabi doktor daha iyi bilir sen gün aşırı devam et yumurta gelişmişse hiiiç belli olmaz bu işler

canım teşekkürler cevap için. hormonlarıma 4-5 ay oldu bakılalı. gerekirse biraz daha deneyip sonrasında baktırayım gene madem..
eşim test yaptırmadı. daha fazla zaman geçmeden onu da yaptırmalı mı acaba? en azından her şey yolunda diye içimiz rahat olur.

Bence kesinlikle böylesi daha iyi taktıkça sinir sisteminle oynuyorsun stres oldukça da hormonlar çuvallıyor. Boşvermişlik kesinlikle çok iyi gelecek. Keşke bana da gelse o boşvermişlik

Canım pco olup okadaaaar çok hamile kalan varki! Sen niye hemen böyle düşürüyorsun kendini anlamadım hata yapıyorsun toparlanıp üzerine gitmen lazım ama kendini de sıkmadan üzmeden arkadaşımda pco vardı bilmiyorum tedavi gördü mü ama okadar üst düzeydeydi ki demekki yüzünün tüylerini hergün jiletle traşlıyordu. Evliliğinin birinci yılına gireceğine yakın bebeğini kucağına aldı. Çünkü inanılmaz rahat bir kız kendisi boşvermişlik inan çok işe yarıyor. Sende boşver ve yoluna bak vazgeçmeden. Hastalığının üzerine git illa özel doktora gitmen gerekmiyor ne istediğini net şekilde anlat sana mutlaka yardım eden birileri olur. Sen anne olacaksın böyle düşün olmayacak deme sabret dua et ağlama üzülme.

Daha kaç zamandır deniyorsun ? Nerede ikamet ediyorsun belki bir doktor önerebilirim ?

Ben kendime bir yöntem belirledim eğerki bu kezde amacıma ulaşamazsam “bu ay ilk kez başlıyorum” deyip süreci yeni başlatıyormuş gibi düşüneceğim sende dene umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…