İnşallah kuzum bebiş ordam göz kırpar. Dualarımız seninle güzel haberlerle geleceksin ki adını hamiş listesine yazıcam daha
Fsh hafiften bir tıkçık yüksek gibi ama sınırı çok az geçmiş. Daha önce yapmadıysan sende bu ay testeredişli aslan pençesi kürüne başla istersen kuzum fsh hormonu için on numara bir dengeleyici hormonları hizaya getiriyorayrıca 14 şubat bayağı kanlı geçecek belliki herkesn 14 Şubat romantizm yerlerde
Boşa gitmez kuzum öyle düşünme bence güzel yumurtan illaki 20 mm olacak diye birşey yok. Günde bir kez mi içtin klomen ? İğneyi ne zaman için verdi ? Birde hsg yi doktor mu istedi sen kendin mi gittin çekildin ? Hsg sonrası hamiş kalan çoook bilemiyorum yaaaaaniii
Bende bal tarçın yaptım ama ov. Testim çift çizgi çıkmıyor yaa deliricemmm geç mi yumurtlamıştın sende canım. Birde ben çay kaşığı ndan azcık fazla yedim sabah akşam acaba bi işe yaramadı mı ya. Doğru düzgün akıntımda yok pıfff
Haydaaa niyeki yaa off Allahım sabır versin. @kubra5505 canım iyi misin ?
Adanadayım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep doğum kontrol hapı veriyorlar. Ankaraya gittim. Dedim orda da bakınayım hemen doğum kontrol hapı yazdı. Annemlerdeyim bir sürü komşu geldi. Ilk konuları yine bebek oldu. Görümcemin gelini şimdi doğum yaptı. Eltim hemen grup yapmış whatsapptan benim hakkımda konuşmak için yapmış. Ben de dedim istemiyorum çocuk beklemeyin benden. Ya her şey o kadar zoruma gidiyor ki artık hiç tanimadigim bir yere beni tanımayan insanlarla olmak istiyorum. Bu ay çok üzdü beni. Ağlamaktan helak oldum. Millete de hesap vermek istemiyorum artık. Olmuyor yani ne yapim ben. Hepinizden çok istiyorum ben demek istiyorum ama sadece istemiyoruz çocuk diyebiliyorumBence kesinlikle böylesi daha iyitaktıkça sinir sisteminle oynuyorsun stres oldukça da hormonlar çuvallıyor. Boşvermişlik kesinlikle çok iyi gelecek. Keşke bana da gelse o boşvermişlik
Canım pco olup okadaaaar çok hamile kalan varki! Sen niye hemen böyle düşürüyorsun kendini anlamadım hata yapıyorsun toparlanıp üzerine gitmen lazım ama kendini de sıkmadan üzmedenarkadaşımda pco vardı bilmiyorum tedavi gördü mü ama okadar üst düzeydeydi ki demekki yüzünün tüylerini hergün jiletle traşlıyordu. Evliliğinin birinci yılına gireceğine yakın bebeğini kucağına aldı. Çünkü inanılmaz rahat bir kız kendisi boşvermişlik inan çok işe yarıyor. Sende boşver ve yoluna bak vazgeçmeden. Hastalığının üzerine git illa özel doktora gitmen gerekmiyor ne istediğini net şekilde anlat sana mutlaka yardım eden birileri olur. Sen anne olacaksın böyle düşün olmayacak deme sabret dua et ağlama üzülme.
Daha kaç zamandır deniyorsun ? Nerede ikamet ediyorsun belki bir doktor önerebilirim ?
Ben kendime bir yöntem belirledim eğerki bu kezde amacıma ulaşamazsam “bu ay ilk kez başlıyorum” deyip süreci yeni başlatıyormuş gibi düşüneceğim sende dene umarım faydalı olur
Elti gorumce kaynana merakli akraba.merakli komsu hepsini toplayip yakicaz o olacakAdanadayım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep doğum kontrol hapı veriyorlar. Ankaraya gittim. Dedim orda da bakınayım hemen doğum kontrol hapı yazdı. Annemlerdeyim bir sürü komşu geldi. Ilk konuları yine bebek oldu. Görümcemin gelini şimdi doğum yaptı. Eltim hemen grup yapmış whatsapptan benim hakkımda konuşmak için yapmış. Ben de dedim istemiyorum çocuk beklemeyin benden. Ya her şey o kadar zoruma gidiyor ki artık hiç tanimadigim bir yere beni tanımayan insanlarla olmak istiyorum. Bu ay çok üzdü beni. Ağlamaktan helak oldum. Millete de hesap vermek istemiyorum artık. Olmuyor yani ne yapim ben. Hepinizden çok istiyorum ben demek istiyorum ama sadece istemiyoruz çocuk diyebiliyorum
Dualarımız seninle canım benim inşallah şifa bulur eşin. Spermiogram mı yapıldı sadece yoksa başka testler mi uygulandı
seymaka . Canim 3 kutu klomenden snra doktora ben soyledim hsg istyrm dye.gerek yok dedi.ben de baska doktora cekilip tekrar adet olunca gttm tupler acik.klomeni yine baslamstik gunde 2 kere 5 gun. Adetin 14 gunu 15mm idi yarin 17.gunu kontrol var bakalim.daha once igneleri hep 20 mm e ulasinca verdi gecenay larda 14,gun ulasmisti
Aslinda 4 taneydi 13 15 10 7 mm ama dgerleri buyumez o kadar dye dusunuyorum :) ay insallah canim hepimizin tutsunGünde iki tane klomen alırsan çok hızlı şekilde büyütüyor çoğaltma ihtimali de var tabi aslında o daha güzelYarın gittiğinde muhtelemen 19-20 civarındadır inşallah yumoşlar sipoşları yutacak büyüklüğe gelir. Bende klomen kullandığım ay aşşırı heyecanlıydım 20mm olmuştu ama nasipte yokmuş senin nasibinde vardır inşallah
Adanadayım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep doğum kontrol hapı veriyorlar. Ankaraya gittim. Dedim orda da bakınayım hemen doğum kontrol hapı yazdı. Annemlerdeyim bir sürü komşu geldi. Ilk konuları yine bebek oldu. Görümcemin gelini şimdi doğum yaptı. Eltim hemen grup yapmış whatsapptan benim hakkımda konuşmak için yapmış. Ben de dedim istemiyorum çocuk beklemeyin benden. Ya her şey o kadar zoruma gidiyor ki artık hiç tanimadigim bir yere beni tanımayan insanlarla olmak istiyorum. Bu ay çok üzdü beni. Ağlamaktan helak oldum. Millete de hesap vermek istemiyorum artık. Olmuyor yani ne yapim ben. Hepinizden çok istiyorum ben demek istiyorum ama sadece istemiyoruz çocuk diyebiliyorum
Sahol cevap için cnm inş degerlendrcez havuc kürü yapcm kocamaNeden kist olcak gibi dediki çatlamayıp kist olacaksa iğne verseymiş. Tabi doktor daha iyi bilir sen gün aşırı devam et yumurta gelişmişse hiiiç belli olmaz bu işler
canım çok iyi anlıyorum seni. öncelikle buraya girmek seni daha da takıntılı ve harap edecekse bir süre uzak kalabilirsin elbette. yine de hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için gene birbirimize en iyi desteği biz veririz diye düşünüyorum..Adanadayım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hep doğum kontrol hapı veriyorlar. Ankaraya gittim. Dedim orda da bakınayım hemen doğum kontrol hapı yazdı. Annemlerdeyim bir sürü komşu geldi. Ilk konuları yine bebek oldu. Görümcemin gelini şimdi doğum yaptı. Eltim hemen grup yapmış whatsapptan benim hakkımda konuşmak için yapmış. Ben de dedim istemiyorum çocuk beklemeyin benden. Ya her şey o kadar zoruma gidiyor ki artık hiç tanimadigim bir yere beni tanımayan insanlarla olmak istiyorum. Bu ay çok üzdü beni. Ağlamaktan helak oldum. Millete de hesap vermek istemiyorum artık. Olmuyor yani ne yapim ben. Hepinizden çok istiyorum ben demek istiyorum ama sadece istemiyoruz çocuk diyebiliyorum
Cok sagolun..Spermiogram kruger testleri yapildi ama yeterli ornek olmadigindan morfolojiye bakilmamis bile. Simdi keciboynuzu ozu ve dogal e vitaminine basladik. Sayi azligi ve hareketsizlik var
Canım sen testi bugün yaptın demi bide normal testmiydi. En son adet olduğun tarih kaçtıEmegıne saglık kuzum cok sagol ozaman hergun beta katlanarak artıyo dımı ben normal testı denesemmı buaksam test yapmadan duramıcqm cok heycanlıyım bel a çgrım daha fazla ara sıra kasık agrıyo gogusler dokunca acıyo bıraz koyulastı damarlı tabı ıns hamıleyımdır allahın ıznıyle ıkıgune normal teste cıkarmı acaba
Evet keçiboynuzu pekmezi iyi gelir canım havuç suyu fındık fıstık kemik suyu çorba domates suyu bunların hepsi sipoşları canlandırıyor iki ay deneyin sonra gene baktırsın kesn fark olur ama istikrarlı içmesi lazım
Kendine de yap canım havuç suyu, çatlamasına yardımcı olurSahol cevap için cnm inş degerlendrcez havuc kürü yapcm kocama
Bu kürleri tamamlayınca doğal arı ürünlerini de deneyin canım. Özellikle arı sütü hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim, faydaları inanılmazCok sagolun..Spermiogram kruger testleri yapildi ama yeterli ornek olmadigindan morfolojiye bakilmamis bile. Simdi keciboynuzu ozu ve dogal e vitaminine basladik. Sayi azligi ve hareketsizlik var
Cnm dun aksam yaptım 30 aralık sat bat yarın olmam gerek ılıskıden bugun 11. Gun hec yumurtladım ıcın dongumde kısa yenı cıkar varsa normal teste bıkac gun bekleyebılır belkı varsa tabıCanım sen testi bugün yaptın demi bide normal testmiydi. En son adet olduğun tarih kaçtı
İzmirden yaşıyorsun canm evet ya bi başkadır izmir bir yere çıkınca şehir değiştirin özlüyorum vallaİzmir gibisi varmı yaa canım İzmir
Normal testi sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç verir canım. Yumurtlama 11 gün önce olduysa da bat 3 gün sonra demektir. Yarın sabah dene bakalım normal testte de çıkar inşallahCnm dun aksam yaptım 30 aralık sat bat yarın olmam gerek ılıskıden bugun 11. Gun hec yumurtladım ıcın dongumde kısa yenı cıkar varsa normal teste bıkac gun bekleyebılır belkı varsa tabı
Normal testi sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç verir canım. Yumurtlama 11 gün önce olduysa da bat 3 gün sonra demektir. Yarın sabah dene bakalım normal testte de çıkar inşallah
Evett bendee üzuldmm cunku insan pozitiften sonra bu tür seyleri duyunca üzuluyor bende 1 hafta sonra gidicem inss hayirlisiyla kese olusmustur tsk ederm canm bilgilendirdigin icindeMerhaba, benim de başıma benzer şeyler geldi. İğne olduğum ay iğnenin 17. gününde test yaptım pozitif görünce kan verdim 2 bin küsür çıktı. Doktora gittim ve tabi ki kese görünmedi. İnternetten araştırdım saçmasapan şeyler... yok işte 2000 üzeri kese görünmesi gerekir, yoksa dış gebeliktir falan.. ben ağlayarak başka bir doktora gittim, ona bu şüphemi anlatınca evet olabilir dedi, çok endişelendiğim için alttan bakalım dedi tamam dedim, keseyi gördü tabi daha içi boştu. Yine de emin olamadı, 3 gün sonraya tekrar çağırdı ama ben ona değil başka doktora gittim, yine alttan baktırdım ve kesenin içinde yolk kesesini de gördük çok şükür. Yolku da görünce gerçek gebelik olduğu belli oluyor, neyse sonuç olarak kan değerine çok takılma. O kadar erken görünmüyor kese karından.
Whatsapp grubu nedir yaa insanlar kafayı bozmuş başkasının çocuk yapmasıyla. O insanlarla mücadele etmek ayrı bi sınav zaten. Sen güçlü dur kesin dille düşünmüyorum şu an da zamanı gelince bakacağız düşündüğüm zamanda konuşulsun istemiyorum bu iki kişinin arasında bi mesele de kestir at kim olursa olsun. Ben eşimin teyzesine çok diklendim bu konuda artık kimse ağzını açamıyor kendini yetersiz görme cesaretini topla herşey yoluna girecek.
Doktorlar korunma hapı verecekler evet malesef önce tedavine o şekilde başlaman lazım senin için daha hayırlı olacaksa böle vakit kaybetmektense bir an önce tedavine başlaman daha iyi olmaz mı ? Belki en fazla 6 ay kullanırsın yani 1 sene içinde hamile kalabilirsin. Umutsuz olma lütfen elalemin nedediğini değil kendini düşün önce.
Stres daha çok etkiliyor pcoyu ben sana söliyim senin kendini motive etmen lazım. Ağlamadan olmuyor biliyorum bende her ay kendimi parçalıyorum. Ama bir doktora hızlıca görün sen kendin teşhisini koymuş gibi bende pco var deme doktora. Şu kadar zamandır çocuk istiyoruz tedavi olmak istiyorum de doktor kendi bulsun kendi çözüm üretsin. Modern tıpı alternatif tıpla da destekledik mi ohhh gör bak nasılda geliyor bebiş
Sadece adetim düzensiz. Hormon falan hep normal çıkıyor. Hatta doktorun biri sonucları masaya atıp Allah Allah niye böyle oluyor bile dedi. Soğan suyuyla adet oluyorum hep. Alttan ultrason da çektiler o da normal. Kilo desen kilolu da değilim. Çöp gibi kalmam gerekiyorsa onu da yaparım. Milletin laflarından biktim bunaldım artıkcanım çok iyi anlıyorum seni. öncelikle buraya girmek seni daha da takıntılı ve harap edecekse bir süre uzak kalabilirsin elbette. yine de hepimiz benzer şeyler yaşadığımız için gene birbirimize en iyi desteği biz veririz diye düşünüyorum..
ben de şu an soranlara biz istemiyoruz diyorum. çünkü isteyip olmadıklarını bildiklerinde daha çok hırpalanırım gibi geliyor. sen de "şu an pek düşünmüyoruz zaten nasip bu işler, hayırlı günde olsun" de geç bence. fazla da takılma. milletin ağzı torba değil ki..
test konularında da ben şöyle bir çözüm buldum. gün aşırı ilişki, böylece ovulasyon testi yok koyulaştı bilmem ne uğraşmıyorum. eğer eşin uzakta değilse gün aşırı devam edin derim. gecikme olana kadar asla test yapmıyorum. testte negatif çıkarsa adete kadar umutlanmaya devam. çift çıkarsa, ya da soluk çizgi (hiç başıma gelmedi ama) hemen kan testi diye düşünüyorum. diğer türlü testler vs iyice içinden çıkılmaz oluyor bence..tabi herkesin kendi fikri önemli..
doktorlara gebelik isteğinden bahsettiklerinde neden doğum kontol ilacı veriyorlar anlamadım? kan tahlillerin, ultrason vs ne durumda? ilerlemiş bir pcon mu var? kiloluysan kilo vermenin iyi geldiğini söylüyorlar..
önce bir sorunun kaynağı tespit edilsin, ona göre klomen vs. bir çözüm yoluna gidersiniz. adım adım bence...
içini karartma hayırlı zamanda olsun, bu topicteki herkese inşallah. AMİN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?