Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basla canim gebe kalmayi dusunmen baslamana yeterli bide pkolulara baya faydası olmuss
Kiz benim kafamda hep bi plan hep bi iş donuyor bi bu ay bebis icin o dönme yok bakalim hayirlisi

Baya belirti var erken gebelik yap istersen canimm

Basla canim gebe kalmayi dusunmen baslamana yeterli bide pkolulara baya faydası olmuss
Kiz benim kafamda hep bi plan hep bi iş donuyor bi bu ay bebis icin o dönme yok bakalim hayirlisi
Belki de sürekli bebiş için plan yapa yapa olmuyor. Kafayı tırlattım çünkü ben artık

Belki de sürekli bebiş için plan yapa yapa olmuyor. Kafayı tırlattım çünkü ben artık
Kiz isteyince olsun diyoruz normal yani ama su var sen bu ay kendini cok yıprattin rahatlaman lazim hani gerçekten istemiyor gibi davran kendini oyala nede olsa 6 aylik evliyim aman cocuk olursa olsun falan de ama calismalara devam et bak bakim nolacak

Aynen öyle yapacam. Doktora 8 gün var. Yarın gidip testere dişli aslan pençesi de alacam. Inşallah şifa olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…