- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Amin canım inşallah :)Aynen az kaldı inşallah hayırlısı olur ve inşallah tek değilde çift olur
Yerleşme kanaması olabilir o yoğun olmadıysa :)Aynen cnm 1 gün çok garip oldu
Basla canim gebe kalmayi dusunmen baslamana yeterli bide pkolulara baya faydası olmusssezson inofolic combiye yarın da başlasam olur değil mı? Ben yumurtlamaya belki etki eder diye
Ileriyi düşünmek güzel bir şey :) Ay ben inofolic yarın başlayım. Adet olacağım da yok. Ne kadar erken o kadar iyi
Ay ama bildiğin koyu renkli hani öyle açık kahve rengi değildiYerleşme kanaması olabilir o yoğun olmadıysa :)
Baya belirti var erken gebelik yap istersen canimmKız 3 4 gündür kasik ağrısı ozellikle Sol tarafta batma ani harekette ağrı sızı şeklinde goguslerim hafif şişti ama ağrı falan yok akıntı çok beyaz krem kıvamlı arada bel ağrısı ve cok nadir baş dönmesi ama Sol kasigima takıldım sürekli sızlıyor batıyor ya
Parca mi doktoraa mi gitsen canimmHatta bi an sürdü diyebilirim gece oldu d3vami gelecek gibi bi karin ağrısıyla sonra bida gec3de olmadı çok hafif hafif parçacık oldu
Ayy bilemedimki randevu vaktine çok var öncesine gidememParca mi doktoraa mi gitsen canimm
Belki de sürekli bebiş için plan yapa yapa olmuyor. Kafayı tırlattım çünkü ben artıkBasla canim gebe kalmayi dusunmen baslamana yeterli bide pkolulara baya faydası olmuss
Kiz benim kafamda hep bi plan hep bi iş donuyor bi bu ay bebis icin o dönme yok bakalim hayirlisi
Hadi ya. Doktora git bence en kısa zamandaAy ama bildiğin koyu renkli hani öyle açık kahve rengi değildi
Ayy ne kötü bişey ya bakim bida randevu verirse gideyimHadi ya. Doktora git bence en kısa zamanda
Yumurtlamadan bı gun once ve koyulastıgo dıger gunun sabahı oglende catlama oldu 16 sıBaştan 3 4 ne zaman yaptın onlari
Aynen. Neyin nesiymiş merak ettimAyy ne kötü bişey ya bakim bida randevu verirse gideyim
Kız senle bugun konustuk ya oyuzden kafan karısmıstır ahahhaHıı :)) ay süper. Kafam darma duman karıştırıp duruyorum ben de. Hayırlı olsun canım benim.
sağol canım bakalım yarın sabah nasıl çıkcak test:)Eder canim hazirda siposlar var cunku ama sabah yapmaniz da baya etkili olmuştur
Aynen. Kaç gündür leyla modundayım kusura bakmaKız senle bugun konustuk ya oyuzden kafan karısmıstır ahahha
İnşaAllah cnmmmmmEvet canim gittim. Çokta iyi geldi bana
Eskilerden sayılı kaldık valla.
Canım hergün dua ediyorum emin ol. Hepimiz yavrularımıza kavuşacagiz insallah
Kiz isteyince olsun diyoruz normal yani ama su var sen bu ay kendini cok yıprattin rahatlaman lazim hani gerçekten istemiyor gibi davran kendini oyala nede olsa 6 aylik evliyim aman cocuk olursa olsun falan de ama calismalara devam et bak bakim nolacakBelki de sürekli bebiş için plan yapa yapa olmuyor. Kafayı tırlattım çünkü ben artık
Aynen öyle yapacam. Doktora 8 gün var. Yarın gidip testere dişli aslan pençesi de alacam. Inşallah şifa olur :)Kiz isteyince olsun diyoruz normal yani ama su var sen bu ay kendini cok yıprattin rahatlaman lazim hani gerçekten istemiyor gibi davran kendini oyala nede olsa 6 aylik evliyim aman cocuk olursa olsun falan de ama calismalara devam et bak bakim nolacak
Yap bakalim canim buarada senin akıntı durumun nasıldı gebe olduğunu ogrenmeden oncesağol canım bakalım yarın sabah nasıl çıkcak test:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?