Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle yapacam. Doktora 8 gün var. Yarın gidip testere dişli aslan pençesi de alacam. Inşallah şifa olur :)
Caya adeti bekle ama canim
Bak ciddiyim eger bebis yoksa ki insallah vardir senin kizlar cok uzuluyorum vs sıkıntılı olduğunu görmeyelim bu kadar kendini yipratman bizi de uzuyor yılmadan tempoya devam ha tabi aglamak iyi gelecekse agla ama ertesi gun hoop basa simdi yazma sebebim gündüz yazamadim simdi yazabildim ondan canım

Yap bakalim canim buarada senin akıntı durumun nasıldı gebe olduğunu ogrenmeden once
önce su gibiydi yani 5 6 gün önce daha sonra adete 1 2 gün kala beyaz peynir gibi akıntım vardı galiba ama tam tersinede olabilir önce bayaz akıntı sonra su gibi akıntımda olmuş olabilir 1 sene geçti üzerinden bak o detayı sırasını hatırlayamıyırum. senin akıntın nasıl

sezson canım nasılsın? Test yaptın mı? Bat ta yaklaştı. Ben hiç test yapmadım beklicem cumartesiyi yapmıcam

Caya adeti bekleyeceksem anca söktürücü ile olur o da haftaya artık :) bebiş de yok ya tekrar yaptım test çıkmadı onda. Bir de akıntı var hiç olmaz. Ya enfeksiyon ya da tekrar yumurtladım galiba

Akintim var benim de canim adet oldum sandım bugun kac kere ondan sordum beyaz dedigin gibi arada seffafta geliyor

Caya adeti bekleyeceksem anca söktürücü ile olur o da haftaya artık :) bebiş de yok ya tekrar yaptım test çıkmadı onda. Bir de akıntı var hiç olmaz. Ya enfeksiyon ya da tekrar yumurtladım galiba
Olabilir canim bekleyelim haftaya kadar bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…