Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y

Yyaaa yinemi yanıcam
Cok gecmis olsun, migren agrisini ceken bilir cidden, ben bi ara kolonya+karabiber uyguluyordum, acisi oyle fena ki agriyi falan unutturuyor, ama sonrasinda cildim cok tahris oldu, hatta iz kalacak diye korktum sonra biraktim yapmayi. Senin merhem tahris etmiyordur umarim?

aynen canım ya her baş agrısında korku yasıyorum migrene dönecek diye yada direk migrenim tutacak diye. Suanlık bişe yok inşallah olmaz canım

Predictoru yapsam cikar mi deyince bende predictor sanmistim oyle yazmistim :)

Malesef bu ay da umudum yok arkadaşlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum alttaki bugün yaptığım bildiğiniz çatlamadı yumurtam. Bu nasıl bir testtir gidişattır anlamadım kafayı yicem artık

Siliklikten sonra tekrar koyulasma ihtimali yok di mi?
Ilginc
Peki suan doktora gitsen iyi olmaz mi?

Canım gozun aydin
Sizi boyle görunce test yapasım geliyor

Bende yapyin mi diye soramamistim

Kizlar ben adet olmadim bugun adet olmam lazimdi 2 gun once erken testlerden yaptim.hayalet cizgi dedikleri cizgi vardi kasik agrim var birde karnimin alti agriyo ara sira ne yapim sizce ☺

Hayırlı olsun diyelim :)
Beklerik dersen haftaya bugunlerde doktora gidebilirsin aslinda

Ayyy insallah adet falan olmam ya korkuyomda acaba olucakmiyim diye doktora gitmeden birdaha test yaparim varsa giderim yoksa nafile artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…