- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ben bu ay adet olayim diye bekliyorum
Bilmiyorum dsyanabilirmiyimkiHayirlisi olsun canım ama bat gununde yapman da daha iyi olur sanki
Tam ongun once ekım annesı olcqm ıcımde hıs varmdemıstmCanım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende ekim annesi oldun
adet gibi ılık akıyor zaten bende geldi sanıp tuvalete gidiyordum hep:)hadi hayırlısı inş:)Akintim var benim de canim adet oldum sandım bugun kac kere ondan sordum beyaz dedigin gibi arada seffafta geliyor
Cok gecmis olsun, migren agrisini ceken bilir cidden, ben bi ara kolonya+karabiber uyguluyordum, acisi oyle fena ki agriyi falan unutturuyor, ama sonrasinda cildim cok tahris oldu, hatta iz kalacak diye korktum sonra biraktim yapmayi. Senin merhem tahris etmiyordur umarim?Y
Yyaaa yinemi yanıcam
Allah gönlüne göre verdi canım işte ne güzelTam ongun once ekım annesı olcqm ıcımde hıs varmdemıstm
Hmm bir hafta geçsin öyle test yap cnm inşallah hamilesindir...4 yarın 3 kalıcak cnm
aynen canım ya her baş agrısında korku yasıyorum migrene dönecek diye yada direk migrenim tutacak diye. Suanlık bişe yok inşallah olmaz canımCok gecmis olsun, migren agrisini ceken bilir cidden, ben bi ara kolonya+karabiber uyguluyordum, acisi oyle fena ki agriyi falan unutturuyor, ama sonrasinda cildim cok tahris oldu, hatta iz kalacak diye korktum sonra biraktim yapmayi. Senin merhem tahris etmiyordur umarim?
Insallah cnmHmm bir hafta geçsin öyle test yap cnm inşallah hamilesindir...
Ruyamda da gormustum ıkıgun once test yap cıft cızgı cokcak dıyodu bırı ruyamdaAllah gönlüne göre verdi canım işte ne güzel
Tecrubeli arkadaslar cevaplarinizi bekliyorimKizlar ben adet olmadim bugun adet olmam lazimdi 2 gun once erken testlerden yaptim.hayalet cizgi dedikleri cizgi vardi kasik agrim var birde karnimin alti agriyo ara sira ne yapim sizce ☺
Evet mıratech
Malesef bu ay da umudum yok arkadaşlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum alttaki bugün yaptığım bildiğiniz çatlamadı yumurtam. Bu nasıl bir testtir gidişattır anlamadım kafayı yicem artık
Canım gozun aydin
Sizi boyle görunce test yapasım geliyor
Kizlar ben adet olmadim bugun adet olmam lazimdi 2 gun once erken testlerden yaptim.hayalet cizgi dedikleri cizgi vardi kasik agrim var birde karnimin alti agriyo ara sira ne yapim sizce ☺
Ayyy insallah adet falan olmam ya korkuyomda acaba olucakmiyim diye doktora gitmeden birdaha test yaparim varsa giderim yoksa nafile artikPredictoru yapsam cikar mi deyince bende predictor sanmistim oyle yazmistim :)
Siliklikten sonra tekrar koyulasma ihtimali yok di mi?
Ilginc
Peki suan doktora gitsen iyi olmaz mi?
Bende yapyin mi diye soramamistim
Hayırlı olsun diyelim :)
Beklerik dersen haftaya bugunlerde doktora gidebilirsin aslinda
Bende istiyorum yavrusunu kaybetmiş bi insan olarakBilmiyorum dsyanabilirmiyimki
Canım bende bir belirti yok ama bence bu olacağımı bilmenin rahatlığı. Sende durumlar nasıl. Kan testim negatif olduğu için umudum yok ama umarım sizlerden güzel haberler gelir
Dayan canim yapacaksanda erken gebelik olsunBilmiyorum dsyanabilirmiyimki
Kiz ben onu da adete yoruyorum olacak ya ondan kendini hazirliyor diyorum bakalim cumaya kadar belli olur hayirlisi olsubadet gibi ılık akıyor zaten bende geldi sanıp tuvalete gidiyordum hep:)hadi hayırlısı inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?