Allah işte ya ne güzel malum olmuş rabbim tamamını erdirsin inş.cnm gerçekte çok sevindim eşine söyledin miRuyamda da gormustum ıkıgun once test yap cıft cızgı cokcak dıyodu bırı ruyamda
Öyle yapcam artıkDayan canim yapacaksanda erken gebelik olsun
E hamissin insallah yarin normal test yap cuma yada pazartesi kan ver canimKizlar ben adet olmadim bugun adet olmam lazimdi 2 gun once erken testlerden yaptim.hayalet cizgi dedikleri cizgi vardi kasik agrim var birde karnimin alti agriyo ara sira ne yapim sizce ☺
İnşallah canm nasip olurBende istiyorum yavrusunu kaybetmiş bi insan olarak
O hala soktq tepkı veremedı pek soka gırdıAllah işte ya ne güzel malum olmuş rabbim tamamını erdirsin inş.cnm gerçekte çok sevindim eşine söyledin mi
Canim benim aslında dundu yanlis yazildi ama yumurtlama da ona gore oldu adeti bekliyorum test yaptim dun negatiff
Imsallah hamileyimdir canim cok heycanliyim ya ☺E hamissin insallah yarin normal test yap cuma yada pazartesi kan ver canim
Hakkin canim tabi heyecanlan insallah vardir o cizgiyi deli gibi test üstünde arayanlariz bizzImsallah hamileyimdir canim cok heycanliyim ya ☺
Sorma canim gecen yaptigim.erken testte bisey yok gibiydi hayalet cizgi ddikleri belirti vardi testin icini disina cikardim daha yakindan goreyim diye ☺Hakkin canim tabi heyecanlan insallah vardir o cizgiyi deli gibi test üstünde arayanlariz bizz
Oyle canim adamlar uretirken bile o kadar incelememislerdirSorma canim gecen yaptigim.erken testte bisey yok gibiydi hayalet cizgi ddikleri belirti vardi testin icini disina cikardim daha yakindan goreyim diye ☺
Valla ya sanki biz uretiyoruz dedigin gibi senin bat ne zaman canimOyle canim adamlar uretirken bile o kadar incelememislerdir
Dun bende aynısını yaptm testı yaptm baktm negatıf attm kenara 4 saarçt sonra bı baktm hayaler cızgı ınceledım ısık tuttum ahahahSorma canim gecen yaptigim.erken testte bisey yok gibiydi hayalet cizgi ddikleri belirti vardi testin icini disina cikardim daha yakindan goreyim diye ☺
Bat dundu canım normal testte negatifi gordum bekliyorum adetiValla ya sanki biz uretiyoruz dedigin gibi senin bat ne zaman canim
Sen hamilesin dimi canimDun bende aynısını yaptm testı yaptm baktm negatıf attm kenara 4 saarçt sonra bı baktm hayaler cızgı ınceledım ısık tuttum ahahah
Ben 6500e yaptrmıştım cnmKızlar embrıyo transferi yaptıranlar ne kadara nerede yaptırdınız
Adeti bekleme gelmesin canim mumkunse dunmu yaptin testi bekleyelim belki gec dollenmedir bizim☺Bat dundu canım normal testte negatifi gordum bekliyorum adeti
Kaç yıllık evlisin ki cnmBen 6500e yaptrmıştım cnm
Ikı adet embrıyo transferımıBen 6500e yaptrmıştım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?