- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
İlk transfer de herhangi bi sorun yoksa tek transfer yapılıyor ki bnmde öyleydiKaç yıllık evlisin ki cnm
Bilmiyorum canim zaten bir haftadir iliski de olmadıAdeti bekleme gelmesin canim mumkunse dunmu yaptin testi bekleyelim belki gec dollenmedir bizim☺
Aminnncanımm aminnnİnşallah canm nasip olur
Hayirlisi neyse o olsun bizim icin ☺Bilmiyorum canim zaten bir haftadir iliski de olmadı
Test pozıtıf cıktı cnmSen hamilesin dimi canim
Benimkide şoklanmıştı kekelemeye başladı bir gün sonra kendine geldi :))O hala soktq tepkı veremedı pek soka gırdı
Aminn canimHayirlisi neyse o olsun bizim icin ☺
Dunmu yaptin canim testi normal testmiydi bat gecmismiydiTest pozıtıf cıktı cnm
Hala progestan kullndm ılçtan cıkmış olmadn cızgı dıyo haaaajhhaaggjjBenimkide şoklanmıştı kekelemeye başladı bir gün sonra kendine geldi :))
Dun cok sılık bugun bellydı bat yarn atm cnmDunmu yaptin canim testi normal testmiydi bat gecmismiydi
seymaka beni listeye eklememişsin :dil:
Ayy hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah ☺Dun cok sılık bugun bellydı bat yarn atm cnm
Predictoru yapsam cikar mi deyince bende predictor sanmistim oyle yazmistim :)
Siliklikten sonra tekrar koyulasma ihtimali yok di mi?
Ilginc
Peki suan doktora gitsen iyi olmaz mi?
Bende yapyin mi diye soramamistim
Hayırlı olsun diyelim :)
Beklerik dersen haftaya bugunlerde doktora gidebilirsin aslinda
İnşallah adet olmazsın canım. Aslanpençesi çayına devam ediyormusun?Canım dun zor sartlar altinda yaptim normal testi negatifti o yuzden bugun yarin yapmam bekliyorum adeti
seymaka canım bu oovulasyon testini arastirmistim. En koyu hali senin testte ki gibi oluyormus. Ve o kişi hamile kalmış. Sen hafif koyulastigi günleri degerlendiysen gerisini Allah a emanet et. InşaAllah catlamistir. Aslında doktora da gidebilirsin belki çatlama üzere vs. Doktor anlar. Ama dedigim gibi kk sitesinde bu ovulasyon testiyle böyle yazmış.
Kuzum benimki kafay yedi:)
Ne listesi bu acabaEklemiştim canım ama metrodaydım bağlantıda sıkıntı oldu heralde ekledim şimdi
Hala progestan kullndm ılçtan cıkmış olmadn cızgı dıyo haaaajhhaaggjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?