Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah adet olmazsın canım. Aslanpençesi çayına devam ediyormusun?
Bende geçen hafta test yapmaya çok istekliydim şimdi bat yaklaştıkça hiç yapmak istemiyorum. Galiba negatif görmekten korkuyorum
Canim bu günlerde yapamiyorum ya ne yazik ki eve gideyim devam edecem ama bastan alacam
Sen ne durumdasin belirti vs..

Sen sadece aksam yapmissan o zaman normaldir ya kaldi ki 15. Gun koyu yani bence gunduzu kesin daha koyudur

E Emineylcnn canım burdan yazdım sana tekrar görebildin mi ? Sen yaz arkadaşlar da yardımcı olurlar. Hoşgeldin tekrar

Ya kızlar benim baya baya sarı akıntım olmaya başladı. Az önce de baktım bayağı olmuş. Idrar yaparken yanma falan da yok. Enfeksiyon olabilir mi

Insallah Yukakita'nin dedigi gibidir o zaman.Degerlendirdiyseniz yine de ❤

Femara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünkü
Sen isteme sonra azar yersin 7 aydır korunuyoruz olmuyor de adetimde düzensiz de dr zaten der takip yapalım diye cnm

Pkolu olduğunu da söyle canım ilaç ismi söyleyince cins birine denk geldin mi azarlamaya çalışıyorlar yada tavsiye al yakınındakilerden ilgili bi dr git
Inşallah iyi bir doktordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…