Canim bu günlerde yapamiyorum ya ne yazik ki eve gideyim devam edecem ama bastan alacamİnşallah adet olmazsın canım. Aslanpençesi çayına devam ediyormusun?
Bende geçen hafta test yapmaya çok istekliydim şimdi bat yaklaştıkça hiç yapmak istemiyorum. Galiba negatif görmekten korkuyorum
Ne listesi bu acaba
Hayırlı olsun canımmmKızlarrrr
Sen sadece aksam yapmissan o zaman normaldir ya kaldi ki 15. Gun koyu yani bence gunduzu kesin daha koyudurBu marka ovulasyon testi mi kuzum ? En koyu hali bu muş mu ?dahada koyulaşır bence ya nebileyim bu pek tutmuyo gibi bilemiyorum ooofff çok tedirginim
Ptesi progesteron testi yaptırıcam önümüzdeki ay doktor randevum var kırmızılar gelirse gidicem artık bunaldım
Bende yapayım yarın ya seni görünce umutlandım ilişkiden sonraki 10 gün olacakBat gunum yarın ılıskıden 11 gectı
Tekrar koyulaşma ihtimali yok sanırım kuzum amaVosVos35 dediğine göre ben sadece akşamları yaptım bu testi ayın 15 inde sabahtan tamamen koyulaşıp akşama doğru silinmeye başlamış olabilir ben yakalayamadım sanırım
Ptesi progesteron testi yaptıracağım bakalım çatlamış mı diye, önümüzdeki ayda zaten kırmızıları görürsem doktor tedavisinle devam edicem kafayı kırcam yoksa
Tekrar yumurtlamış olabilirsin canım. Kaçırma bu fırsatı :)Ya kızlar benim baya baya sarı akıntım olmaya başladı. Az önce de baktım bayağı olmuş. Idrar yaparken yanma falan da yok. Enfeksiyon olabilir mi
Kafalar çok karışık cnm ne kiYa kızlar benim baya baya sarı akıntım olmaya başladı. Az önce de baktım bayağı olmuş. Idrar yaparken yanma falan da yok. Enfeksiyon olabilir mi
Sen isteme sonra azar yersin 7 aydır korunuyoruz olmuyor de adetimde düzensiz de dr zaten der takip yapalım diye cnmFemara için meme kanseri diyor da. O zaman femara isteyim verirse. Yumurtlama olmuyor demek ki bende. Âdetlerim düzensiz çünkü
Ay vallaha mı tamammmTekrar yumurtlamış olabilirsin canım. Kaçırma bu fırsatı :)
Bilmiyorum kiKafalar çok karışık cnm ne ki
Vallaha 1 sene dedim yine yapmadılarSen isteme sonra azar yersin 7 aydır korunuyoruz olmuyor de adetimde düzensiz de dr zaten der takip yapalım diye cnm
Benide eklermisin bat 2 şubatHamişler ve hamiş adayları
Bat tarihlerini ekliyoruz ve takip ediyoruz canım
Pkolu olduğunu da söyle canım ilaç ismi söyleyince cins birine denk geldin mi azarlamaya çalışıyorlar yada tavsiye al yakınındakilerden ilgili bi dr gitVallaha 1 sene dedim yine yapmadılar
Inşallah iyi bir doktordurPkolu olduğunu da söyle canım ilaç ismi söyleyince cins birine denk geldin mi azarlamaya çalışıyorlar yada tavsiye al yakınındakilerden ilgili bi dr git
Canım suan gordum çok tesekkur ederım cok sagol kuzum :))E Emineylcnn canım burdan yazdım sana tekrar görebildin mi ? Sen yaz arkadaşlar da yardımcı olurlar. Hoşgeldin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?