Yok canim ya,ama yanlış hesaplamışım galiba daha 2 gün varmışcnm regl oldun mu
28 Ocak'ta 1 ay olacak ben kullanalı ama aralarda 2-3 er günlük boşluklarım oldu. Toplasam 10 gün içmemişimdir.Canim bu günlerde yapamiyorum ya ne yazik ki eve gideyim devam edecem ama bastan alacam
Sen ne durumdasin belirti vs..
Gelmez beebis gelsiinnn bize kirmizi yanakli minisler lazim kirmizilar degil28 Ocak'ta 1 ay olacak ben kullanalı ama aralarda 2-3 er günlük boşluklarım oldu. Toplasam 10 gün içmemişimdir.
Belirti Yok canım yaa göğüsler aynı hiç ağrı sızı Yok kasıkta oluyor ama o her ay oluyor alıştım artık nedense benim 1 ay boyunca kasık ağrım geçmiyor. Sarı akıntım da var her adet öncesi gelir. Yani adet belirtilerim var diyebilirim. Cumartesi gününü bekliyorum bakalım saat kaçta teşrif edecek kırmızılar.
Ayyy ne güzel söyledin canım keşkeee gelseler de artık bizde rahat etsek. Üzerimde öyle bir yükki sanki hamile kalsam hayatımdaki bütün sorunlar bitecekmiş gibi geliyorGelmez beebis gelsiinnn bize kirmizi yanakli minisler lazim kirmizilar degil
Ben araliksiz ictim de iste bu günlerde icemedim bakalim nolacak
Banada oyle geliyorAyyy ne güzel söyledin canım keşkeee gelseler de artık bizde rahat etsek. Üzerimde öyle bir yükki sanki hamile kalsam hayatımdaki bütün sorunlar bitecekmiş gibi geliyor
Aslinda insan neyi cok isterse o imtihani oluyor bu hayatta bekliyorsun uzuluyorsun sonunda bekledigin oluyor cook mutlu oluyorsun yoksa insan nasil mutlu olurdu ki biseyleri cok istemeseAyyy ne güzel söyledin canım keşkeee gelseler de artık bizde rahat etsek. Üzerimde öyle bir yükki sanki hamile kalsam hayatımdaki bütün sorunlar bitecekmiş gibi geliyor
Olacak insallahhBanada oyle geliyor
Olacak insallahh
benimde bat 7 subatBenide eklermisin bat 2 şubat
Bende de hic belirti yok ama regl olana kadar umudumuzu kaybetmeyelim bence yine de, Allah'tan umit kesilmez.Canım bende bir belirti yok ama bence bu olacağımı bilmenin rahatlığı. Sende durumlar nasıl. Kan testim negatif olduğu için umudum yok ama umarım sizlerden güzel haberler gelir
Aynen canım aminnnAslında herşey zamanını bekliyorda biz tez canlıyız belki hayatımızda düzeltmemiz gereken birkaç şey vardırAllah hayırlısıyla versin inşaşlah hepimize
Inşallah cnmOlacak insallahh
Regl olana kadar umitli bekleyise devam :)Canim benim aslında dundu yanlis yazildi ama yumurtlama da ona gore oldu adeti bekliyorum test yaptim dun negatiff
Aynen canimm sen ne durumdasinRegl olana kadar umitli bekleyise devam :)
Regl olmadigimiza gore hala umit var demektir :)Kuzum benimki kafay yedi:)
Hicbir belirti yok bende de, bekleyise devam, ya herro ya merro :)Aynen canimm sen ne durumdasin
Herro diyelim o zaman devam olsun bebis gelsin benim belirtiler tavan yapti yarin patlak verecekHicbir belirti yok bende de, bekleyise devam, ya herro ya merro :)
Herro diyelim o zaman devam olsun bebis gelsin benim belirtiler tavan yapti yarin patlak verecek
Benim de sarı akıntım olmuştu test yapmadan cnm adet olucam sanmıştım ama gebelikten olmuş ve kesildi hiç bir akıntım yok şuanYa kızlar benim baya baya sarı akıntım olmaya başladı. Az önce de baktım bayağı olmuş. Idrar yaparken yanma falan da yok. Enfeksiyon olabilir mi
Ayy bilmiyorum obur gun yapayim diyorum heyecan yaptim sen soruncaYapacak mısın test? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?