Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu günlerde yapamiyorum ya ne yazik ki eve gideyim devam edecem ama bastan alacam
Sen ne durumdasin belirti vs..
28 Ocak'ta 1 ay olacak ben kullanalı ama aralarda 2-3 er günlük boşluklarım oldu. Toplasam 10 gün içmemişimdir.
Belirti Yok canım yaa göğüsler aynı hiç ağrı sızı Yok kasıkta oluyor ama o her ay oluyor alıştım artık nedense benim 1 ay boyunca kasık ağrım geçmiyor. Sarı akıntım da var her adet öncesi gelir. Yani adet belirtilerim var diyebilirim. Cumartesi gününü bekliyorum bakalım saat kaçta teşrif edecek kırmızılar.

Gelmez beebis gelsiinnn bize kirmizi yanakli minisler lazim kirmizilar degil
Ben araliksiz ictim de iste bu günlerde icemedim bakalim nolacak

Gelmez beebis gelsiinnn bize kirmizi yanakli minisler lazim kirmizilar degil
Ben araliksiz ictim de iste bu günlerde icemedim bakalim nolacak
Ayyy ne güzel söyledin canım keşkeee gelseler de artık bizde rahat etsek. Üzerimde öyle bir yükki sanki hamile kalsam hayatımdaki bütün sorunlar bitecekmiş gibi geliyor

Ayyy ne güzel söyledin canım keşkeee gelseler de artık bizde rahat etsek. Üzerimde öyle bir yükki sanki hamile kalsam hayatımdaki bütün sorunlar bitecekmiş gibi geliyor
Aslinda insan neyi cok isterse o imtihani oluyor bu hayatta bekliyorsun uzuluyorsun sonunda bekledigin oluyor cook mutlu oluyorsun yoksa insan nasil mutlu olurdu ki biseyleri cok istemese

Ya kızlar benim baya baya sarı akıntım olmaya başladı. Az önce de baktım bayağı olmuş. Idrar yaparken yanma falan da yok. Enfeksiyon olabilir mi
Benim de sarı akıntım olmuştu test yapmadan cnm adet olucam sanmıştım ama gebelikten olmuş ve kesildi hiç bir akıntım yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…