Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:)))kıyamamm.Gününü atlatmak daha iyi aslında.Bende neye yenik düstüm acaba anlık fırladım yataktan sabah.

Cuma güzel haberlerini alalik insallah❤
Cok sevindim sana iyiki yapmışsın
Hayirlisiyla insallah cumaya kadar yine alalim 3 5 haber sevinelim yaa

Ya kızlar ben çok kötüyüm galiba hiç olmucak hiç anne olamıcam doktorada gidemedim isyan etmiyorum hayırlısı ama çok uzgunumm

Hic oyle dusunme, hakkinda hayirlisi ne zamansa o zaman olursun, bol bol dua etmemiz ve sabretmemiz gerekiyor sadece. Bence bunlar hep bizim icin sinav, olmadikca istegimiz artiyor, daha bir hevesli oluyoruz sanki, bu da anneligin degerini bilmemiz icin hazirlik sureci bence. Hazir oldugumuz zaman Allah hepimize nasip edecek insallah hayirlisiyla

In.. başlayan ovulasyon sa evet canım :) birisi en koyu halinin fotosunu çekmiş seninkiyle ayniydi. Demek ki o günlerde de yumurtlamis. Sen içini ferah tut. Benim de 8 şubatta progestero testi yapılacak.inşallah hayırlı haberler duyarız. Yani yumurtlar çatliyordur inşallah :)

Kızlar Meryem suresi listemize katılmak ister misiniz yine ben kusura bakmayın ama ihtiyacımız var

Kizlar adetim biteli 3 gun oldu yumurtlama testi bakar misiniz
Sabah ilk idrarla mj test yaptınız? Eger öyleyse 10 ila 11 arası yapsanız daha dogru sonuç verir. Koyulaşma var teste göre. Akşam iyice koyu olursa yarın diğer gün çatlar demek. Ama dedigim gibi bu saatlerde yapılan test doğru sonuç vermezmis

Merhaba günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar ovulasyon testinde sabah yaptim bu sekilde cikti ne demek kac gunde bir tekraramam lazim yardimci olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…