Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün 9. gün ama normal mi acaba bu şekilde çıkması sağol bu arada cvp yazdığın için bilmediği şeyleri insan burda öğreniyor çok güzel bişey inanın
İlk idrarla yapmamak gerekiyor canım bilgin olsun. Ayrıca sabah akşam yaparsan daha net görürsün farkı. T çizgisi en az C kadar koyu olduğunda yumurta çatlamaya hazır demektir. Kolay gelsin

bugün 9. gün ama normal mi acaba bu şekilde çıkması sağol bu arada cvp yazdığın için bilmediği şeyleri insan burda öğreniyor çok güzel bişey inanın
Rica ederim :)

Evet bugün 9.günse çok normal böyle çıkması canım. Sen koyulaşana kadar devam et yapmaya. Koyulaşınca çalışmaları başlat. Silikleşince yumurtan çatlamış demek

Yapsana canım test
BAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)

İlk idrarla yapmamak gerekiyor canım bilgin olsun. Ayrıca sabah akşam yaparsan daha net görürsün farkı. T çizgisi en az C kadar koyu olduğunda yumurta çatlamaya hazır demektir. Kolay gelsin
çok teşekkür ederim ilk defa kullanıyorum yalnış bişey yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…