- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bende yaptırmadm daha salı godıcem cnö bat tarıhım buhun bılac gunu atlatalım sıkıca tutunsunlarBilmeme ki ne kadar doğru bu testler haftaya gidip kan tahlili yaptırayım en iyisi
tebrikler canımYa kızlar adetime daha çok var ilişkiden sonraki 10 gün dayanamadım test yaptım silik çıktı ne kadar doğru olur ki bu sonuç
Olduğunu bilmek ne kadar mutlu ediyor demi ben oğluma söyleyeceğim anı hayal ediyorum sürekliBende yaptırmadm daha salı godıcem cnö bat tarıhım buhun bılac gunu atlatalım sıkıca tutunsunlar
Tşk ederim cnm inşallah test yanıltmaztebrikler canım
her gün, koyulaşınca ilişkiye başlayınMerhaba günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar ovulasyon testinde sabah yaptim bu sekilde cikti ne demek kac gunde bir tekraramam lazim yardimci olurmusunuz lütfen Eki Görüntüle 2100214
bugün 9. gün ama normal mi acaba bu şekilde çıkması sağol bu arada cvp yazdığın için bilmediği şeyleri insan burda öğreniyor çok güzel bişey inanınher gün, koyulaşınca ilişkiye başlayın
İlk idrarla yapmamak gerekiyor canım bilgin olsun. Ayrıca sabah akşam yaparsan daha net görürsün farkı. T çizgisi en az C kadar koyu olduğunda yumurta çatlamaya hazır demektir. Kolay gelsinbugün 9. gün ama normal mi acaba bu şekilde çıkması sağol bu arada cvp yazdığın için bilmediği şeyleri insan burda öğreniyor çok güzel bişey inanın
Rica ederim :)bugün 9. gün ama normal mi acaba bu şekilde çıkması sağol bu arada cvp yazdığın için bilmediği şeyleri insan burda öğreniyor çok güzel bişey inanın
Hayalet çizgi çıkmış :) iki gün sonra tekrar et kesinleşsin canım. Hayırlı olsun :)Ya kızlar adetime daha çok var ilişkiden sonraki 10 gün dayanamadım test yaptım silik çıktı ne kadar doğru olur ki bu sonuç
Hayalet çizgi çıkmış :) iki gün sonra tekrar et kesinleşsin canım. Hayırlı olsun :)
Yapsana canım testBAT'i bu hafta olup da henuz test yapmayan tek ben miyim acaba
BAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)Yapsana canım test
çok teşekkür ederim ilk defa kullanıyorum yalnış bişey yapmak istemiyorumİlk idrarla yapmamak gerekiyor canım bilgin olsun. Ayrıca sabah akşam yaparsan daha net görürsün farkı. T çizgisi en az C kadar koyu olduğunda yumurta çatlamaya hazır demektir. Kolay gelsin
Evet cnm tedırgınlık ve delıce mutluluk allah herkese tatyırsın dogumlarımıza da gostersınOlduğunu bilmek ne kadar mutlu ediyor demi ben oğluma söyleyeceğim anı hayal ediyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?