- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
tmdır cnm tekrar teşekkür ederimRica ederim :)
Evet bugün 9.günse çok normal böyle çıkması canım. Sen koyulaşana kadar devam et yapmaya. Koyulaşınca çalışmaları başlat. Silikleşince yumurtan çatlamış demek
Evet bende erkenden test yaptım pek emin değilim ama bu ay yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi aldım ona güveniyorum biraz inş doğru sonuç vermiştir testBAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)
İnşlallah değerlendir cnm o zamanBenimki gebelik değildir ama. Yumurtlamada olabilir demişti vosvos abla. Inşallah oyledir
aminnnn güzel duan için teşekkür ederiz sağ salim kucağına almayıda nasip etsin allahım :Evet cnm tedırgınlık ve delıce mutluluk allah herkese tatyırsın dogumlarımıza da gostersın
İnşallah tüm isteyenlere versin rabbimİyi günler kızlar bende konuyu yeni takip etmeye başladım. 9 yaşında bir kızım var. Artık 2. Çocuğu istiyoruz. Bu ay çalışmalara başladık. Allah isteyen herkese en kisa zamanda versin inşallah
Tebriklerrr canım hamilesinnn :))Yaptım şimdi elim ayağım titriyor
Amin kuzum ınsaminnnn güzel duan için teşekkür ederiz sağ salim kucağına almayıda nasip etsin allahım :
Tebriklerrr canım hamilesinnn :))Yaptım şimdi elim ayağım titriyor
Aminnn cnm benim oğlum çok istiyor o alıştırdı 2 çocuk fikrine arada gelip karnımı öpüyor kardeşim gelmeyecekmi diyeEvet cnm tedırgınlık ve delıce mutluluk allah herkese tatyırsın dogumlarımıza da gostersın
Insallah hamilesindir hayirlisiyla, ben erken test yapip olumsuz sonuc alanlari kastetmistim, yani belki de hamileler ama bos yere uzuluyorlar, demem odur ki testler olumsuz dahi gosterse regl olana kadar umidimizi kesmemeliyiz bence :)Evet bende erkenden test yaptım pek emin değilim ama bu ay yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi aldım ona güveniyorum biraz inş doğru sonuç vermiştir test
Aynen cnm hayırlısıInsallah hamilesindir hayirlisiyla, ben erken test yapip olumsuz sonuc alanlari kastetmistim, yani belki de hamileler ama bos yere uzuluyorlar, demem odur ki testler olumsuz dahi gosterse regl olana kadar umidimizi kesmemeliyiz bence :)
Ya kızlar adetime daha çok var ilişkiden sonraki 10 gün dayanamadım test yaptım silik çıktı ne kadar doğru olur ki bu sonuç
Ikinci idrarla yaptim canimSabah ilk idrarla mj test yaptınız? Eger öyleyse 10 ila 11 arası yapsanız daha dogru sonuç verir. Koyulaşma var teste göre. Akşam iyice koyu olursa yarın diğer gün çatlar demek. Ama dedigim gibi bu saatlerde yapılan test doğru sonuç vermezmis
2numaralar pek nazlı çıktı valla ahahaSağlık olsun gülüm gençsin daha elbet olacaktır.. ben denemeye devam ediyorum.. bakalım ne zaman gelecek bu nazlı iki numara...
Ahh bilmem mi benimki de durup durup kardeşimi özledim diyor, keşke bir kardeşim olsa diyor miniğimAminnn cnm benim oğlum çok istiyor o alıştırdı 2 çocuk fikrine arada gelip karnımı öpüyor kardeşim gelmeyecekmi diye
İnşallah cnm tşk ederimGözünaydınn :) insallah iyi haberler olur devaminda da
Tesekkir ederiimm
Öyle oldular kuzum2numaralar pek nazlı çıktı valla ahaha
Cnm Allah’ın gücüne gitmesin eşim zaten bi tane yeter diyor omunda bahanesi oldu çok yıprandın Allah’a şükür bi tane var dedi.yeniden ne zaman ikna edebilirim yada ikna edebilirmiyim hiç bilmiyorumNiye erteleyip korunmaya basladiniz ki?korunmayıp beklentiye girmeden yaşamaniz daha iyi degil mi? Cunku bi muddet sonra korunmayi birakinca tekrar her ay bir umit bekleyip, tekrar yipranma durumu olabilir. Korunmayinca her ay umutlaniyorsunuz sizi cok iyi anliyorum ama dedigim gibi tam kendinizi birkac ay toplayip, tekrar korunmasiz iliskiye gectiginizde yeniden yipranabilirsiniz:/
İnşallah cnm aynı kelimeler bi ara daha çok takmıştı. Dediğin gibi özledim diyordu olmayan kardeşlerini nasıl özlüyorlarsaAhh bilmem mi benimki de durup durup kardeşimi özledim diyor, keşke bir kardeşim olsa diyor miniğimelimde olsa hemen versem kucağına.. içim gidiyor o öyle diyince. Daha 3 buçuk yaşında ama ne hayalleri var yavrumun. Birlikte neler yapacaklarını anlatıyor sen bir adım daha yaklaştın oğlunun hayaline inşallah, darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?