Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)
Evet bende erkenden test yaptım pek emin değilim ama bu ay yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi aldım ona güveniyorum biraz inş doğru sonuç vermiştir test

Evet bende erkenden test yaptım pek emin değilim ama bu ay yumurtlama takibi ve ilaç tedavisi aldım ona güveniyorum biraz inş doğru sonuç vermiştir test
Insallah hamilesindir hayirlisiyla, ben erken test yapip olumsuz sonuc alanlari kastetmistim, yani belki de hamileler ama bos yere uzuluyorlar, demem odur ki testler olumsuz dahi gosterse regl olana kadar umidimizi kesmemeliyiz bence :)

Insallah hamilesindir hayirlisiyla, ben erken test yapip olumsuz sonuc alanlari kastetmistim, yani belki de hamileler ama bos yere uzuluyorlar, demem odur ki testler olumsuz dahi gosterse regl olana kadar umidimizi kesmemeliyiz bence :)
Aynen cnm hayırlısı

Ikinci idrarla yaptim canim

Aminnn cnm benim oğlum çok istiyor o alıştırdı 2 çocuk fikrine arada gelip karnımı öpüyor kardeşim gelmeyecekmi diye
Ahh bilmem mi benimki de durup durup kardeşimi özledim diyor, keşke bir kardeşim olsa diyor miniğim elimde olsa hemen versem kucağına.. içim gidiyor o öyle diyince. Daha 3 buçuk yaşında ama ne hayalleri var yavrumun. Birlikte neler yapacaklarını anlatıyor sen bir adım daha yaklaştın oğlunun hayaline inşallah, darısı bize

Cnm Allah’ın gücüne gitmesin eşim zaten bi tane yeter diyor omunda bahanesi oldu çok yıprandın Allah’a şükür bi tane var dedi.yeniden ne zaman ikna edebilirim yada ikna edebilirmiyim hiç bilmiyorum

İnşallah cnm aynı kelimeler bi ara daha çok takmıştı. Dediğin gibi özledim diyordu olmayan kardeşlerini nasıl özlüyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…