2numaralar pek nazlı çıktı valla ahaha
ikinci çocuk isteyenler şanslı aslında biz daha bir için mücadele ederken yoruluyoruz sabır haklısın bu konudaÖyle oldular kuzumama anneler de sabırlıdır bekleriz icabında
Bizim babamız kırmızı kartı gösterdi ne yazıkki sanırım ikinci çocuk annesi olma duygusunu tadamıyacagımÖyle oldular kuzumama anneler de sabırlıdır bekleriz icabında
İnşallah cnm aynı kelimeler bi ara daha çok takmıştı. Dediğin gibi özledim diyordu olmayan kardeşlerini nasıl özlüyorlarsa
Ahahaha yakışır vallaa :) bende kız olursa meyra yada Zeynep Asya koyacaktımBu arada kız bebek yakalarsam ismini Nazlı koymaya kararlıyım
Sen üzülme diye yapmıştır canım geçer merak etme. Sen biraz güçlen, baharla birlikte coşar gönüllerBizim babamız kırmızı kartı gösterdi ne yazıkki sanırım ikinci çocuk annesi olma duygusunu tadamıyacagım
Ahahaha hadi inş bahara Doğum yapayım derken eşimi ikna etsem göbecik atacam vallaSen üzülme diye yapmıştır canım geçer merak etme. Sen biraz güçlen, baharla birlikte coşar gönüller
Sen yaparsın hocam merak etme.. şöyle Mayıs gibi havalar miss, ağaçlar çiçek açmış, kuşlar ötüşüyor.. gidin bir pikniğe bol çocuklu eğlenceli bir yere.. orda minik kız çocukları olur.. onları göster eşineAhahaha hadi inş bahara Doğum yapayım derken eşimi ikna etsem göbecik atacam valla
Kuzenimizin kızı var nasılda tatlı kendide çok seviyor gecen gün beraberdik bi sevdi bi oynadı görmen lazım ama hiçte heveslenmediSen yaparsın hocam merak etme.. şöyle Mayıs gibi havalar miss, ağaçlar çiçek açmış, kuşlar ötüşüyor.. gidin bir pikniğe bol çocuklu eğlenceli bir yere.. orda minik kız çocukları olur.. onları göster eşinealttan alttan işle adamı
Sabah erken paylasmistiniz ya ondan öyle düşünmüştüm. O zaman akşam testte ya da yarinkinde koyulaşır büyük ihtimalIkinci idrarla yaptim canim
In.. başlayan ovulasyon sa evet canım :) birisi en koyu halinin fotosunu çekmiş seninkiyle ayniydi. Demek ki o günlerde de yumurtlamis. Sen içini ferah tut. Benim de 8 şubatta progestero testi yapılacak.inşallah hayırlı haberler duyarız. Yani yumurtlar çatliyordur inşallah :)
Canım suan gordum çok tesekkur ederım cok sagol kuzum :))
Canim ben diyetteyim cok su iciyorum da testi gece yapsam olur mu yada yine yarin sabah mi yapayimSabah erken paylasmistiniz ya ondan öyle düşünmüştüm. O zaman akşam testte ya da yarinkinde koyulaşır büyük ihtimal
Keyifisz olma ama sen güçlü durdukca rahat oldukça her şey yolunda gider. Evet devlete gittim. Önce kan tahlilleri yapmıştı hatta normal dedi doktor fsh yüksek deil filan dedi. Şaşırdım açıkçası. Sonra 8 şubatta gel hormon tahlili yapalım dedi. Ben hangi test yapacağını netten araştırınca öğrendim :)İnşallah canım inan dün akşamdan beri keyifsizim aklım allah bullak yine dikkat konsantrasyon heves gitti. 21. Gün mü gidiyorsun yaptırmaya ? Birde canım devlette mi yaptırıyosun özelde mi ? İsteyince yaparlar mı bu testi devlette bilmiyorum
Bir yandan haklısın evladım var ama öbür yandan da zorluğu şöyle; bütün enerji ve zamanını ona ayırmak gerekiyor. Doktora gitmeliyim gidemiyorum, hormon testi askıda kaldı. Aktara gidilecek hava soğuk üşümesin.. Ovulasyon tarihi gelir, çalışma yapmak gerek, uyumazsa yapamıyorsun.. daha tonla örnek :) yani biz daha zor şartlarda 'çalışıyoruz' iki numara için :)ikinci çocuk isteyenler şanslı aslında biz daha bir için mücadele ederken yoruluyoruz sabır haklısın bu konuda
Insallah Yukakita'nin dedigi gibidir o zaman.Degerlendirdiyseniz yine de ❤
Keyifisz olma ama sen güçlü durdukca rahat oldukça her şey yolunda gider. Evet devlete gittim. Önce kan tahlilleri yapmıştı hatta normal dedi doktor fsh yüksek deil filan dedi. Şaşırdım açıkçası. Sonra 8 şubatta gel hormon tahlili yapalım dedi. Ben hangi test yapacağını netten araştırınca öğrendim :)
Sen sadece aksam yapmissan o zaman normaldir ya kaldi ki 15. Gun koyu yani bence gunduzu kesin daha koyudur
Biraz kolaycı galiba enişte :) başkası doğursun baksın, biz sevelim havasında neyse zaman herşeyin ilacıdır.. fikri değişir inşallahKuzenimizin kızı var nasılda tatlı kendide çok seviyor gecen gün beraberdik bi sevdi bi oynadı görmen lazım ama hiçte heveslenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?