Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha hadi inş bahara Doğum yapayım derken eşimi ikna etsem göbecik atacam valla
Sen yaparsın hocam merak etme.. şöyle Mayıs gibi havalar miss, ağaçlar çiçek açmış, kuşlar ötüşüyor.. gidin bir pikniğe bol çocuklu eğlenceli bir yere.. orda minik kız çocukları olur.. onları göster eşine alttan alttan işle adamı

Kuzenimizin kızı var nasılda tatlı kendide çok seviyor gecen gün beraberdik bi sevdi bi oynadı görmen lazım ama hiçte heveslenmedi

İnşallah canım inan dün akşamdan beri keyifsizim aklım allah bullak yine dikkat konsantrasyon heves gitti. 21. Gün mü gidiyorsun yaptırmaya ? Birde canım devlette mi yaptırıyosun özelde mi ? İsteyince yaparlar mı bu testi devlette bilmiyorum

Keyifisz olma ama sen güçlü durdukca rahat oldukça her şey yolunda gider. Evet devlete gittim. Önce kan tahlilleri yapmıştı hatta normal dedi doktor fsh yüksek deil filan dedi. Şaşırdım açıkçası. Sonra 8 şubatta gel hormon tahlili yapalım dedi. Ben hangi test yapacağını netten araştırınca öğrendim :)

ikinci çocuk isteyenler şanslı aslında biz daha bir için mücadele ederken yoruluyoruz sabır haklısın bu konuda
Bir yandan haklısın evladım var ama öbür yandan da zorluğu şöyle; bütün enerji ve zamanını ona ayırmak gerekiyor. Doktora gitmeliyim gidemiyorum, hormon testi askıda kaldı. Aktara gidilecek hava soğuk üşümesin.. Ovulasyon tarihi gelir, çalışma yapmak gerek, uyumazsa yapamıyorsun.. daha tonla örnek :) yani biz daha zor şartlarda 'çalışıyoruz' iki numara için :)

Insallah Yukakita'nin dedigi gibidir o zaman.Degerlendirdiyseniz yine de ❤

İnşallah kuzum bu ay çok verimli olmadı açıkçası adet biter bitmez kaçırmamak için gün aşırı yapardık ama bu kez sadece 2 kere olabildi ayıptır sölemedi, eşim şehir dışındaydı malesef umarım zamanlama denk gelmiştir

Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım

Ay ne iyi doktormuş maşallah ben test isterken ter döküyorum resmen

Sen sadece aksam yapmissan o zaman normaldir ya kaldi ki 15. Gun koyu yani bence gunduzu kesin daha koyudur

İnşallah öyledir kuzum ya inan dün testte tek çizgi görünce far görmüş tavşan gibi kaldım
Sabahları test yapmamam kötü oldu bundan sonra temkinli davranıp yanımda alet edavatla gelicem işe. Rahatladım valla siz öyle deyince sağolun canım

Kuzenimizin kızı var nasılda tatlı kendide çok seviyor gecen gün beraberdik bi sevdi bi oynadı görmen lazım ama hiçte heveslenmedi
Biraz kolaycı galiba enişte :) başkası doğursun baksın, biz sevelim havasında neyse zaman herşeyin ilacıdır.. fikri değişir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…