Olabilir biz isim bile koyduk herkese benim kardeşim elif diyor 2 gün önce babama hitmiş demiş annem hamile elif kardeşim gelecek demişMelek kız onlar :)) malum oluyor galiba :)) belki Rabbim gösteriyor onlara gelecekteki kardeşini
Hiç merak etme gülüm ben de oğluma tek ilişki ile hamile kaldım.. olacaksa tek de yetiyor biliyorsunİnşallah kuzumbu ay çok verimli olmadı açıkçası adet biter bitmez kaçırmamak için gün aşırı yapardık ama bu kez sadece 2 kere olabildi ayıptır sölemedi, eşim şehir dışındaydı malesef umarım zamanlama denk gelmiştir
allah biri versin bana ben ikinci için bu dediklerinin hepsine canı gönülden katlanacağım lutfennnnn çocuk gercekten cok guzel baska bısey rabbım ana baba olabıleceklere nasıp etsın ınsallahBir yandan haklısın evladım var ama öbür yandan da zorluğu şöyle; bütün enerji ve zamanını ona ayırmak gerekiyor. Doktora gitmeliyim gidemiyorum, hormon testi askıda kaldı. Aktara gidilecek hava soğuk üşümesin.. Ovulasyon tarihi gelir, çalışma yapmak gerek, uyumazsa yapamıyorsun.. daha tonla örnek :) yani biz daha zor şartlarda 'çalışıyoruz' iki numara için :)
Ama giderken ne dualar ettim allah im iyi doktorla karşılaştır diye. Ama benim de aklıma takilmisti acaba doktor mu önemsemiyor diye sinir olmuştum. Ama baktım böyle de yipraniyorum, bu aydan itibaren hiç his dusunmemeye kararlıyım. Bir de bazı doktorları da hiç anlamıyorum yani o testleri yapmaları gerekiyor ki ona göre care bulunsun. Kendi demeleri gerekiyor şu testlere bakalım diye vs.Ay ne iyi doktormuş maşallah ben test isterken ter döküyorum resmen
Yumurtlama gunu tek ilişkiyle mi kaldiniz acabaHiç merak etme gülüm ben de oğluma tek ilişki ile hamile kaldım.. olacaksa tek de yetiyor biliyorsun
Tüylerim diken diken oldu ayy inşallah gönlündeki olur kuzucuğunOlabilir biz isim bile koyduk herkese benim kardeşim elif diyor 2 gün önce babama hitmiş demiş annem hamile elif kardeşim gelecek demişçok utandım
Insallah en yakn zamanda bebisiniz sizinle olur. Ben dua ederken once hic olmayanlara sonra bana nasip et ediyorum zaten canimallah biri versin bana ben ikinci için bu dediklerinin hepsine canı gönülden katlanacağım lutfennnnn çocuk gercekten cok guzel baska bısey rabbım ana baba olabıleceklere nasıp etsın ınsallah
Evet canım öyle denk geldi. Eğer çift çizgi görüp de o gece değerlendiririsen en yüksek ihtimal o olur zatenYumurtlama gunu tek ilişkiyle mi kaldiniz acababende pko olunca tek ilişkiyle hamile.kalmak zor gibi geliyorda
Sabah doğru sonuç vermez diye düşünüyorum ama nette de çok arastirmistim. Genelde sabah 10 ile 11 arası uygun. Ama öğlen 14 ila 15 te yapan da var. Akşam da 8 den önce yapın diyor test kagitlarinda. Ama 9 10 gibi yapsan yine doğru sonuç verir tahminle.Canim ben diyetteyim cok su iciyorum da testi gece yapsam olur mu yada yine yarin sabah mi yapayim
Anladim canım cok saol insallah bizimde olur cok ugrasmadanEvet canım öyle denk geldi. Eğer çift çizgi görüp de o gece değerlendiririsen en yüksek ihtimal o olur zaten
aminn inşallah çok sağolun bu siteye bayılıyorum yakınlarına anlatamıyorsun bııle cogu seyı ama burda herkes bırbırıne destek tanımadan gormeden gönülden sadece allah hepimizin gönlüne göre versin aminnnInsallah en yakn zamanda bebisiniz sizinle olur. Ben dua ederken once hic olmayanlara sonra bana nasip et ediyorum zaten canim
Olur gülüm merak etme, işin yarısı kafada bitiyor. Olacak diye düşün, asla aksini aklına getirme. Doğacağı tarih yazılı, o günü bekliyor kerata :)allah biri versin bana ben ikinci için bu dediklerinin hepsine canı gönülden katlanacağım lutfennnnn çocuk gercekten cok guzel baska bısey rabbım ana baba olabıleceklere nasıp etsın ınsallah
Cnm Allah’ın gücüne gitmesin eşim zaten bi tane yeter diyor omunda bahanesi oldu çok yıprandın Allah’a şükür bi tane var dedi.yeniden ne zaman ikna edebilirim yada ikna edebilirmiyim hiç bilmiyorum
Sabah doğru sonuç vermez diye düşünüyorum ama nette de çok arastirmistim. Genelde sabah 10 ile 11 arası uygun. Ama öğlen 14 ila 15 te yapan da var. Akşam da 8 den önce yapın diyor test kagitlarinda. Ama 9 10 gibi yapsan yine doğru sonuç verir tahminle.
Canim ben o saate kadar tek 1 bardak su icip saat 10 gibi yapsam doğru sonuc verir miSabah doğru sonuç vermez diye düşünüyorum ama nette de çok arastirmistim. Genelde sabah 10 ile 11 arası uygun. Ama öğlen 14 ila 15 te yapan da var. Akşam da 8 den önce yapın diyor test kagitlarinda. Ama 9 10 gibi yapsan yine doğru sonuç verir tahminle.
Aynen canim. Amin insallahaminn inşallah çok sağolun bu siteye bayılıyorum yakınlarına anlatamıyorsun bııle cogu seyı ama burda herkes bırbırıne destek tanımadan gormeden gönülden sadece allah hepimizin gönlüne göre versin aminnn
Aynen bende bugun yapmadim canım hatta cumartesi gununu bile bekleyebilirim yaniiBAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)
Canim masallah bebis cok yeni bir selam cakmis sana kalp atislarini da duyarsin insallahYapsana canım test
Tabi ki olur canim. :) Zaten bir bardak çay ya da bir bardak su çok etkilemez. Ben de öyle bi kaç sefer yapmıştım.Canim ben o saate kadar tek 1 bardak su icip saat 10 gibi yapsam doğru sonuc verir mi
Tamam canim ozaman ben yarin tekrar yapayim tesekkurler:)Tabi ki olur canim. :) Zaten bir bardak çay ya da bir bardak su çok etkilemez. Ben de öyle bi kaç sefer yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?