Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç merak etme gülüm ben de oğluma tek ilişki ile hamile kaldım.. olacaksa tek de yetiyor biliyorsun

allah biri versin bana ben ikinci için bu dediklerinin hepsine canı gönülden katlanacağım lutfennnnn çocuk gercekten cok guzel baska bısey rabbım ana baba olabıleceklere nasıp etsın ınsallah

Ay ne iyi doktormuş maşallah ben test isterken ter döküyorum resmen
Ama giderken ne dualar ettim allah im iyi doktorla karşılaştır diye. Ama benim de aklıma takilmisti acaba doktor mu önemsemiyor diye sinir olmuştum. Ama baktım böyle de yipraniyorum, bu aydan itibaren hiç his dusunmemeye kararlıyım. Bir de bazı doktorları da hiç anlamıyorum yani o testleri yapmaları gerekiyor ki ona göre care bulunsun. Kendi demeleri gerekiyor şu testlere bakalım diye vs.

Olabilir biz isim bile koyduk herkese benim kardeşim elif diyor 2 gün önce babama hitmiş demiş annem hamile elif kardeşim gelecek demiş çok utandım
Tüylerim diken diken oldu ayy inşallah gönlündeki olur kuzucuğun benim oğlan da Elif ismini çok sayıklıyor ama arkadaşımın kızı var, yazın misafirliğe gelmişlerdi, onun etkisi olabilir

allah biri versin bana ben ikinci için bu dediklerinin hepsine canı gönülden katlanacağım lutfennnnn çocuk gercekten cok guzel baska bısey rabbım ana baba olabıleceklere nasıp etsın ınsallah
Insallah en yakn zamanda bebisiniz sizinle olur. Ben dua ederken once hic olmayanlara sonra bana nasip et ediyorum zaten canim

Canim ben diyetteyim cok su iciyorum da testi gece yapsam olur mu yada yine yarin sabah mi yapayim
Sabah doğru sonuç vermez diye düşünüyorum ama nette de çok arastirmistim. Genelde sabah 10 ile 11 arası uygun. Ama öğlen 14 ila 15 te yapan da var. Akşam da 8 den önce yapın diyor test kagitlarinda. Ama 9 10 gibi yapsan yine doğru sonuç verir tahminle.

Insallah en yakn zamanda bebisiniz sizinle olur. Ben dua ederken once hic olmayanlara sonra bana nasip et ediyorum zaten canim
aminn inşallah çok sağolun bu siteye bayılıyorum yakınlarına anlatamıyorsun bııle cogu seyı ama burda herkes bırbırıne destek tanımadan gormeden gönülden sadece allah hepimizin gönlüne göre versin aminnn

Olur gülüm merak etme, işin yarısı kafada bitiyor. Olacak diye düşün, asla aksini aklına getirme. Doğacağı tarih yazılı, o günü bekliyor kerata :)

Cnm Allah’ın gücüne gitmesin eşim zaten bi tane yeter diyor omunda bahanesi oldu çok yıprandın Allah’a şükür bi tane var dedi.yeniden ne zaman ikna edebilirim yada ikna edebilirmiyim hiç bilmiyorum

Eşinizin kardesleri varsa hele bir de guzel bir iliskileri varsa ikna etmek icin tam başlangic noktasi:):) yine de Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin, gonlunuze gore versin

Canim ben o saate kadar tek 1 bardak su icip saat 10 gibi yapsam doğru sonuc verir mi

BAT bugun benim, zamani gecmeden yapmayayim dedim, sabirla bekliyorum. Oncesinde yapan arkadaslar olumsuz sonuc alinca uzuluyorlar, oysa belki de hamileler, sadece hakli olarak sabirsizlar :) Dolayisiyla ben de umitle beklemeyi tercih edenlerdenim :)
Aynen bende bugun yapmadim canım hatta cumartesi gununu bile bekleyebilirim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…