Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben çok kötüyüm galiba hiç olmucak hiç anne olamıcam doktorada gidemedim isyan etmiyorum hayırlısı ama çok uzgunumm

Neden öyle düşünüyosun canım gidersin doktora aklına getirme öyle şeyler. İster istemez “acaba çocuğum olmayacak mı “düşüncesi geliyor tabiki istemsizce ama pes etme

Ya kızlar adetime daha çok var ilişkiden sonraki 10 gün dayanamadım test yaptım silik çıktı ne kadar doğru olur ki bu sonuç

Kuzum silik milim çıkmış valla tebrik ederim inşallah daha da netleşir çizgin. Çok sevindim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Merhaba günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar ovulasyon testinde sabah yaptim bu sekilde cikti ne demek kac gunde bir tekraramam lazim yardimci olurmusunuz lütfen Eki Görüntüle 2100214

Canım arkadaşların dediği doğru bir sabah birde akşam yap. Ben sabahları yapmadım mal gibi kafam karıştı. Sabah ilk idrarla yapma ve erken saatte olmasın. 2 saat önceden sıvı alımını azalt. İki çizgi tam koyulukta olunca genelde 1-2 gün sonra yumurtla çatlıyor zaten yumurta çatlayınca test silikleşiyor Çok karmaşık geliyor nedense bu testler inşallah faydasını görürsün canım.

Listede adın Bat tarihin geçtiği için silmiş olabilirim, 1-25 ocak arasını sildim hep kuzum yenisini ekledim.

Canım belkide bir anlık sinirli oluşuna geldi. Kavga esnasında sinirler gerilince ne dediğimizi bilmiyoruz kendimizi kaybediyoruz bazen. Geri dönüşü olmayan pişmanlık duyacağımız şeyler söyleyebiliyoruz. Eşin farkına varıp özür dilediyse affet. Hatasını farketmediyse de üzülme lütfen. Sen üzüldükçe çocuklarına da yansır önce kendini sonra onları düşün.

Hiç merak etme gülüm ben de oğluma tek ilişki ile hamile kaldım.. olacaksa tek de yetiyor biliyorsun

Yüreğime su serptin vosvosum inşallah zamanlamamız mükemmel olmuştur nasibimde varsa olur inşallah, belki bizimkide altın vuruş olmuştur

Kesinlikle öyle aşırı ilgisizler önce dinlemesi lazım sonra test istemesi lazım. Ben elimde yapılacak test listesinle gidiyorum haliyle işine karışmış gibi oluyorum onunda keyfini bekleyemem tabi bana test yapsın diye. İnan zar zor gidiyorum zaten işten kaytara kaytara işimi halledemeyince deliye dönüyorum. Gayette iyi izah ediyorum tatlı tatlı istiyorum ama kıl doktor oldumu nuh diyor peygamber demiyor. Şimdiden başladı bende yaparlar mu yapmazlar mı gerilmesi

Sen yumurtlamadim diyince sasirdim hatta aksam yapmissin bildigin belirgin çıkmış daha silik ciksaydi da derdim belki gündüz koyudur diye ama senin belli cizgi. Bide belki gece pik yapti sen diger akşama test yaptin oda olabilir yumurtlamissin canim icini ferah tut bide bu kart tipinde ben hep boyle goruyorum t nin koyu halini

Yok ne ozuru hsyatta dilemez uzulmemek elde degil

Yakında seninde hamile haberini duyacaz gibi içimde bi his var seymaka ama ozaman bizi buraları bırakma

Ayy kuzuum Allah razı olsun, öperim o güzel hislerinden inşallah yavrucum.

Buranın desteği bana çok iyi geliyor başka bir yerde bunu yakalayamam yolumuza hamiş olarak burada devam edelim ben asla bırakmam ahanda yazıyorum buraya

Yok ne ozuru hsyatta dilemez uzulmemek elde degil

Haklısın canım kim olsa üzülür. Kaç yıllık evlisin ? İlgisisiz alakasız olabilir kimi erkekte ödün vermemek için pek göstermez duygularını hep mi böyle idi ilgisi ? Eşinin işinle ilgili yaşadığı tatsız bir süreci olabilir oturup konuşma fırsatınız oluyor mu ? Böyle şeyler ayak üstü bir hamleyle sölenecek şeyler değil oturup konuşmanız lazım önce

Ayrıca bebek olayını asla bu duruma bağlama. Allah istedikten sonra ne olursa olsun olur.

42.@Emineylcnn 14 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…