- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
inşallah cnm benım ınsallahhhhOlur gülüm merak etme, işin yarısı kafada bitiyor. Olacak diye düşün, asla aksini aklına getirme. Doğacağı tarih yazılı, o günü bekliyor kerata :)
Ya kızlar ben çok kötüyüm galiba hiç olmucak hiç anne olamıcam doktorada gidemedimisyan etmiyorum hayırlısı ama çok uzgunumm
Ya kızlar adetime daha çok var ilişkiden sonraki 10 gün dayanamadım test yaptım silik çıktı ne kadar doğru olur ki bu sonuç
Merhaba günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar ovulasyon testinde sabah yaptim bu sekilde cikti ne demek kac gunde bir tekraramam lazim yardimci olurmusunuz lütfen Eki Görüntüle 2100214
Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım
Hiç merak etme gülüm ben de oğluma tek ilişki ile hamile kaldım.. olacaksa tek de yetiyor biliyorsun
Ama giderken ne dualar ettim allah im iyi doktorla karşılaştır diye. Ama benim de aklıma takilmisti acaba doktor mu önemsemiyor diye sinir olmuştum. Ama baktım böyle de yipraniyorum, bu aydan itibaren hiç his dusunmemeye kararlıyım. Bir de bazı doktorları da hiç anlamıyorum yani o testleri yapmaları gerekiyor ki ona göre care bulunsun. Kendi demeleri gerekiyor şu testlere bakalım diye vs.
Sen yumurtlamadim diyince sasirdim hatta aksam yapmissin bildigin belirgin çıkmış daha silik ciksaydi da derdim belki gündüz koyudur diye ama senin belli cizgi. Bide belki gece pik yapti sen diger akşama test yaptin oda olabilir yumurtlamissin canim icini ferah tut bide bu kart tipinde ben hep boyle goruyorum t nin koyu haliniİnşallah öyledir kuzum ya inan dün testte tek çizgi görünce far görmüş tavşan gibi kaldım
Sabahları test yapmamam kötü oldu bundan sonra temkinli davranıp yanımda alet edavatla gelicem işe. Rahatladım valla siz öyle deyince sağolun canım
Yok ne ozuru hsyatta dilemez uzulmemek elde degilNeden öyle düşünüyosun canım gidersin doktora aklına getirme öyle şeyler. İster istemez “acaba çocuğum olmayacak mı “düşüncesi geliyor tabiki istemsizce ama pes etme
Kuzum silik milim çıkmış vallatebrik ederim inşallah daha da netleşir çizgin. Çok sevindim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Canım arkadaşların dediği doğru bir sabah birde akşam yap. Ben sabahları yapmadım mal gibi kafam karıştı. Sabah ilk idrarla yapma ve erken saatte olmasın. 2 saat önceden sıvı alımını azalt. İki çizgi tam koyulukta olunca genelde 1-2 gün sonra yumurtla çatlıyor zaten yumurta çatlayınca test silikleşiyorÇok karmaşık geliyor nedense bu testler inşallah faydasını görürsün canım.
Listede adın Bat tarihin geçtiği için silmiş olabilirim, 1-25 ocak arasını sildim hep kuzum yenisini ekledim.
Canım belkide bir anlık sinirli oluşuna geldi. Kavga esnasında sinirler gerilince ne dediğimizi bilmiyoruz kendimizi kaybediyoruz bazen. Geri dönüşü olmayan pişmanlık duyacağımız şeyler söyleyebiliyoruz. Eşin farkına varıp özür dilediyse affet. Hatasını farketmediyse de üzülme lütfen. Sen üzüldükçe çocuklarına da yansır önce kendini sonra onları düşün.
Yüreğime su serptin vosvosum inşallah zamanlamamız mükemmel olmuşturnasibimde varsa olur inşallah, belki bizimkide altın vuruş olmuştur
Kesinlikle öyle aşırı ilgisizler önce dinlemesi lazım sonra test istemesi lazım. Ben elimde yapılacak test listesinle gidiyorum haliyle işine karışmış gibi oluyorum onunda keyfini bekleyemem tabi bana test yapsın diye. İnan zar zor gidiyorum zaten işten kaytara kaytara işimi halledemeyince deliye dönüyorum. Gayette iyi izah ediyorum tatlı tatlı istiyorum ama kıl doktor oldumu nuh diyor peygamber demiyor. Şimdiden başladı bende yaparlar mu yapmazlar mı gerilmesi
Yakında seninde hamile haberini duyacaz gibi içimde bi his varseymaka ama ozaman bizi buraları bırakma
Canim lutfen uzme kendini. Onlar biz kadinlar kadar hassas dusunceli olmuyorlar ne yazik ki . agzina ne gelirse pat diye soyleyebiliyorlar insallah hatasini anlar da ozrunu diler.Yok ne ozuru hsyatta dilemez uzulmemek elde degil
Yok ne ozuru hsyatta dilemez uzulmemek elde degil
42.@Emineylcnn 14 subatHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @Nurr05
- @elsin1 25 Ocak
- @sezson 25 ocak
- @dennisgo 25 ocak
- @elemm27 25 ocak
- @Vuslat ne zaman 26 ocak
- @Efe2014 27 ocak
- @Feyzaaaaaaaa 27 ocak
- @1melegimolsun 27 ocak
- @Ecem-sefa 27-28 ocak
- @missadangel 29 ocak
- @meraalll 29 ocak
- @Arapzaza 29 ocak
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @Alya_sura88 31 Ocak
- @elif-sem 2 Şubat
- @arkeolog063 2 şubat
SEVDAM07 3 Şubat - @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @esmarslan 5 Şubat
- @R4bi4 5 Şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
- @gizemlii123 5 Şubat
- @nalyecetemtahin 6 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @eymenim54 7 Şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @Nurr 25 şubat
42.@Emineylcnn 14 subat
Aynen ya senen dolsun öyle gel dediklerinde sınır oluyorumhayır yumurtaları tam gelişmeyene ek olarak doktorlar genelde işte 1 sene bekleyin her zaman diyor ama zaman kaybetmek neden yani çok saçma değilmi ?
Gecikme 35 gune kadar normal oldugu icin eger olmazsam ben haftaya Persembe'ye kadar bile bekleyebilirim :)Aynen bende bugun yapmadim canım hatta cumartesi gununu bile bekleyebilirim yanii
Oo hodri meydan diyorsun yaniGecikme 35 gune kadar normal oldugu icin eger olmazsam ben haftaya Persembe'ye kadar bile bekleyebilirim :)
bennnnnnnnn deli gibi istiyorum cocuklugumdan berı hatta rabbım hayırlısını saglık sıhatlısını nasıp etsın tabıkı oncelıkle ama ıkız olsunKizlar ikiz isteyen var mi aranizda? Ben cok istiyorum Allah nasip ederse :)
Sonuc pozitif olacaksa 2 hafta daha bekleyelim, hic sorun degilOo hodri meydan diyorsun yanipazartesi gunune randevum olmasa bekleme yarisina girerdik
Ben de hep boyle dua ediyorumbennnnnnnnn deli gibi istiyorum cocuklugumdan berı hatta rabbım hayırlısını saglık sıhatlısını nasıp etsın tabıkı oncelıkle ama ıkız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?