Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hep boyle dua ediyorum

Bende hep boyle dua ederdim ama simdi cocugum olmadikca şunu dusunmeye basladim. Esiminde benim de tarafimda ikiz yok. Tup bebek vs ikiz gebelik şansini daha cok artiran bir yontem. Bu duayla tup bebek yolunu mu aciyorum farkinda olmadan diye dusunmeye basladim. Bu yuzden dogal yoldan ikiz bebegim
Olsun diye dua etmek daha dogru saniyorum. Fazla ayrintili dusunmek belki ama farkinda etmeden ettigimiz dualari/ beddualari yasarken buluyorsak kendimizi, belki de ayrintili da da etmek gerekiyordur diye dusundum sizlerle paylasmak istedim.

Ben de eşime keciboynuzu kürünü yapıyorum :)

Biz iki gundur yapiyoruz iki gundur eşim afedersiniz coştu. Sadece iki gunde bu kadar etkili olabilir mi? Yoksa bizde mi birseyler ters gidiyor sormak istedim. Adet doneminde eşlerine baslamayi dusunenlere tavsiyem ovulasyon gununde baslayin

@Yukakita sizde de aşırı etki oldu mu? Enerji geldi ve utanarak yaziyorum ama musade etsem sabah aksam birseyler olcak. Sizce bir terslik mi var yoksa sizde de boyle oldu mu

Nasılmış bu kür spermleri mi hızlandırıyor

Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
Körün istedigi bir goz Allah verdi iki göz. bence iyi olmuş yerinde bir etki yapmış

Körün istedigi bir goz Allah verdi iki göz. bence iyi olmuş yerinde bir etki yapmış

Herkeste boyle oluyorsa demekki etkisi bu diycem. Ama bi bizde yaptiysa acaba hormonlarinda zaten yeteri kadar olan birseye fazlalik mi katiyoruz onu anlamaya calisiyorum. Cunku deger artircaz diye baska seyin degerini de etkilemek yine vucudun dengesini bozuyor

Esim keçiboynuzu ozu ve pekmezini ictigi ilk haftada boyle olmustu ayiptir soylemesi sonradan düzeldi

Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
Ben de yapim spermlere bayağı iyiymiş :)) Ay boşver inşallah tutar da minnak minnak bebişler olur

ağzımın tadı yok hiç bir şeyden tat almıyorum boğazlarım kupkuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…