Ben de hep boyle dua ediyorum
Ben de eşime keciboynuzu kürünü yapıyorum :)Hanımlar eşi keçiboynuzu kürü kullananlar kimlerdi
He kiz aynen ama bakalim sen normalde gününde mi olursunSonuc pozitif olacaksa 2 hafta daha bekleyelim, hic sorun degil
Ben de eşime keciboynuzu kürünü yapıyorum :)
Nasılmış bu kürBiz iki gundur yapiyoruz iki gundur eşim afedersiniz coştu. Sadece iki gunde bu kadar etkili olabilir mi? Yoksa bizde mi birseyler ters gidiyor sormak istedim. Adet doneminde eşlerine baslamayi dusunenlere tavsiyem ovulasyon gununde baslayin
@Yukakita sizde de aşırı etki oldu mu? Enerji geldi ve utanarak yaziyorum ama musade etsem sabah aksam birseyler olcak. Sizce bir terslik mi var yoksa sizde de boyle oldu mu
Nasılmış bu kürspermleri mi hızlandırıyor
Körün istedigi bir goz Allah verdi iki göz.Kürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
Körün istedigi bir goz Allah verdi iki göz.bence iyi olmuş yerinde bir etki yapmış
Esim keçiboynuzu ozu ve pekmezini ictigi ilk haftada boyle olmustu ayiptir soylemesi sonradan düzeldiHerkeste boyle oluyorsa demekki etkisi bu diycem. Ama bi bizde yaptiysa acaba hormonlarinda zaten yeteri kadar olan birseye fazlalik mi katiyoruz onu anlamaya calisiyorum. Cunku deger artircaz diye baska seyin degerini de etkilemek yine vucudun dengesini bozuyor
Ben de yapim spermlere bayağı iyiymiş :)) Ay boşver inşallah tutar da minnak minnak bebişler olurKürün etkisi sperm sayisi ve hizini artirmak. Ama bizde enerji tavan oldu. Afedersiniz gece uyurken bile rahat durmadi sabaha karsi yine ayni. 2 gunde boyle olduysak bugun icirmesem mi diye dusunmeye basladim guler misin aglar misin
Esim keçiboynuzu ozu ve pekmezini ictigi ilk haftada boyle olmustu ayiptir soylemesi sonradan düzeldi
Bilemezsin canım adet olmadın sonuçta gittin mi hastaneye bu arada sen A AsyaaAyazzİnşlallah değerlendir cnm o zaman
Canım sen dr gittin mi hicBilemezsin canım adet olmadın sonuçta gittin mi hastaneye bu arada sen A AsyaaAyazz
Evet canım salı günü gittimCanım sen dr gittin mi hic
ne dedi kese gorundumuEvet canım salı günü gittim
İlaç vermedi 15 gün sonra gel dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi karnımdan baktı kese görünmedi çok küçük diye alttan baktı o zaman göründü canımne dedi kese gorundumu
Bende istiyorum ama kısmet. Benim anneannemin 2 tane ikiz dogumu var. Annemde ikiz olmuş. Umut var gibi geliyorKizlar ikiz isteyen var mi aranizda? Ben cok istiyorum Allah nasip ederse :)
Vallaha biz de pekmezini alıp içelim. Kan yaparSuan bu yorumunuzu okutmak nasil rahatlatti bilemezsiniz
A AsyaaAyazz kendim de mi icsem diye dusunmedim degil. 60 yasinda teyze gibi icim gecmis vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?