- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Ay bana bildirim gelmez oldu burdan niyeyse. Haftaya cuma randevum canım. Illaki günüm geçti diye gebelik için kan alıyorlar zaten de imkansız artık benim için :)Bilemezsin canım adet olmadın sonuçta gittin mi hastaneye bu arada sen A AsyaaAyazz
Vallaha 3üz olsun oh miss acısını çıkarırız :)) razıyımmBende istiyorum ama kısmet. Benim anneannemin 2 tane ikiz dogumu var. Annemde ikiz olmuş. Umut var gibi geliyor
Günaydın kizlar size bir sorum olacak ben adetin 3 günü klomen kullanmaya baslamistim adet sonrası hemen çatladı akinti ve kasik bel ağrısından anlıyorum ben çatladığını yani 8 ocak gibi çatladi adetime 4 gün var suan normalden 1 hafta once çatladığı için varsada test yapsam cikar mi sizce yarin genel cerrahiyegidicem muhtemelen mr isteyecek
Biz iki gundur yapiyoruz iki gundur eşim afedersiniz coştu. Sadece iki gunde bu kadar etkili olabilir mi? Yoksa bizde mi birseyler ters gidiyor sormak istedim. Adet doneminde eşlerine baslamayi dusunenlere tavsiyem ovulasyon gununde baslayin
@Yukakita sizde de aşırı etki oldu mu? Enerji geldi ve utanarak yaziyorum ama musade etsem sabah aksam birseyler olcak. Sizce bir terslik mi var yoksa sizde de boyle oldu mu
ay güldüm yaa valla söyle söyliyim enerji geliyor evet baya faydası oluyorsa valla iyi. Sipocanlar da hızlansın oh tamamdir
Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dediVala faydasi olmus mu haftaya az cok belli olcak. Şimdi de enerjisi azmis gibi findik ceviz yiyor. İnsaallah hizlanirlar cunku bu yemeye icmeye bir degisiklik olmazsa eşim de uzulur, bu sefer enerji dibi boylar diye korkuyorum:/ sonuclara gore gelismeleri yazarim sizlere de faydasi olur belki
Adam hakli beyler :)Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi
Aynen ben de fındık ceviz incir yediriyorum aynı zamanda. InşaAllah faydası olur. Bir de esim diyor uzun vadeli düşünelim diye o zaman stres de olmaz rahat oluruz diyor. Ben de artij öyle düşünüyorum. Illa hemen bu ay faydası olsun diye düşünmeyin insaallah faydası olur ne zaman olursaVala faydasi olmus mu haftaya az cok belli olcak. Şimdi de enerjisi azmis gibi findik ceviz yiyor. İnsaallah hizlanirlar cunku bu yemeye icmeye bir degisiklik olmazsa eşim de uzulur, bu sefer enerji dibi boylar diye korkuyorum:/ sonuclara gore gelismeleri yazarim sizlere de faydasi olur belki
Benim de esim hep öyle der. Stres cidden hormonları bozuyor. Uzun vadede düşünerek ne zaman olacaksa olsun insaallah diye dusunelimBenim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallahAy bana bildirim gelmez oldu burdan niyeyse. Haftaya cuma randevum canım. Illaki günüm geçti diye gebelik için kan alıyorlar zaten de imkansız artık benim için :)
Artık saldım çayıra mevlam kayıraAdam hakli beyler :)
Amin canım inşallahRabbim gönlüne göre versin cnm inşallah
Doktor da olumlu olursa iyice rahatlacam :)Aynen ben de fındık ceviz incir yediriyorum aynı zamanda. InşaAllah faydası olur. Bir de esim diyor uzun vadeli düşünelim diye o zaman stres de olmaz rahat oluruz diyor. Ben de artij öyle düşünüyorum. Illa hemen bu ay faydası olsun diye düşünmeyin insaallah faydası olur ne zaman olursa
Benim de esim hep öyle der. Stres cidden hormonları bozuyor. Uzun vadede düşünerek ne zaman olacaksa olsun insaallah diye dusunelim
Saka bir yana benim esimde ilkin yok olmazsa olmasin ben gitmem dedi simdi de kendi sira almis bana sormadan bi sure gecsin oda giderArtık saldım çayıra mevlam kayırabakalım doktor ne diyecek
Insaallah canim. Sen dua et Allah iyi doktorlarla karsilastirsinDoktor da olumlu olursa iyice rahatlacam :)
Canım test yap varsa görünebilir ben 2 hamilelik geçirdim ilk bebeğimi kaybettim ama 2 sinde de adete 4-5 gün kala öğrendim belki seninde varsa idrara hemn geçmiş olabilirGünaydın kizlar size bir sorum olacak ben adetin 3 günü klomen kullanmaya baslamistim adet sonrası hemen çatladı akinti ve kasik bel ağrısından anlıyorum ben çatladığını yani 8 ocak gibi çatladi adetime 4 gün var suan normalden 1 hafta once çatladığı için varsada test yapsam cikar mi sizce yarin genel cerrahiyegidicem muhtemelen mr isteyecek
Belli olmaz dr o zmna kasar gelmezse tekrar test yapacaktırAy bana bildirim gelmez oldu burdan niyeyse. Haftaya cuma randevum canım. Illaki günüm geçti diye gebelik için kan alıyorlar zaten de imkansız artık benim için :)
Hamileysen bile çıkmamış olabilir cnmYumurtam geçen hafta çatladı doktorumun söylediğine göre ama hâlâ akıntım var, yumurta akı gibi uzayan bir akıntı. Hamileliğe ihtimal vermiyordum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba mı diye. Bu kadar kısa sürede ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? 16sınds kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı bu aradareglime 1 hafta 10 gün falan var tam bilemiyorum
Haklısın ama işte kan testi olunca sonuç kesin gibi geliyor bana. Bakalım yine de bekleyelim. Bugun durumlar nasıl? Var mı güzel haberlerinBende de hic belirti yok ama regl olana kadar umudumuzu kaybetmeyelim bence yine de, Allah'tan umit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?