Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileysen bile çıkmamış olabilir cnm

Ay karıştırdım ya 22sinde kan vermişim, daha doğrusu tahlil için gittim gebeliğe de bakmışlar o arada. 16sında da kan vermişim. Canım sıkıldıkça kan veriyorum galiba yani 3 günde pozitif olacak hali yok hiç boşuna ümitlenmeyeyim. Basit bir akıntı herhalde hemen hayallere kapılmayayım

Saka bir yana benim esimde ilkin yok olmazsa olmasin ben gitmem dedi simdi de kendi sira almis bana sormadan bi sure gecsin oda gider
Inşallah canım. Rahim filmini çok istiyorum ben de

Kızlar 3 hamile arkadas olarak bi grup açtik merak ettiğiniz herşeyi cevapliyoruz buyrunnn ilk haftadan son haftaya hersey burdaa
gebelik hakkında herşey burda konusuluyor

Şu an bata 1 hafta 10 gün varsa 22sinde çıkması imkansız zaten. Varsa şu an bile çok yeni. Adet gününü bekle bence

Canım yumurtan 8 Ocak'ta çatladıysa 14 günü geçmiş oluyor senin 22 ocak gibi kırmızılar gelmiş olması gerekliydi şimdi günün geçmiş oluyor bence test yap

Şu an bata 1 hafta 10 gün varsa 22sinde çıkması imkansız zaten. Varsa şu an bile çok yeni. Adet gününü bekle bence
Öyle yapcam bende tahliller de temiz çıktı bir sorun yok. Doktor kasık ağrılarım için adet söktürücü yazdı ama henüz almadım kararsız kaldım bekleyeyim en iyisi 1 hafta 10 güne gelmezse alayım diyorum

Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi

Belki esiniz kendince hakli ama ben cocuk istendigi an gerekli testlerin yapilmasini dogru buluyorum. 'Biz yola cikalim, Allah ne zaman isterse yollar' şeklinde bakiyorsaniz eşiniz hakli. Ama deli gibi cocuk ozlemiyle yaniyorsaniz, hemen olsun istiyorsaniz bence testleri yaptirin derim ben.

Biz 6 ay ugrastik simdi ogrendik ki esimde sperm azligi ve hareketsizligi var. 6 ay once tedbir alsaydik simdi yine ccocugumuz olmasa da tedavi anlaminda yol almis olurduk belki diye dusunuyorum.

Eskiden olsa 1 sene beklemek dogru olabilir ama şu zamanda yediklerimizi ictiklerimizi dusununce baştan tedbir almak bana daha dogru geliyor. Birde olmadikca her ay daha cok stres yapiyorsunuz. Sorun olmadigini bilince rahatliyorsunuz, Allah hayirli zamanda verir diyerek kendinizi bir nebze daha rahatlatiyorsunuz. Sorun oldugunu bilince de rahatliyorsunuz bence. Cunku niye olmuyor diye dusunup durmaktansa olmama sebebini ogrenip o noktada sorunu cozmeye zaman harcamaya başliyorsunuz.

Ve evet sorun cikinca da yeni bir stres kapisindan iceri giriyorsunuz. Ee o da imtihan dunyasinda olmamizdan ötürü^_^ En kisa, en hayirli zamanda sorun yaşamadan bebisinize kavusmanizi dilerim

yuzde 85 i kacirmisim:))

Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Bir sorun varsa hemen hallolsun. Sonradan ah vah demek istemiyorum. 2 şubatta tam 7 aylık evli olacam. O gün de doktor randevum var. Doktora 1 senelik mı evliyim desem yoksa 7 deyip rahim filmi ve klomen ya da femara mı istiyorum desem

kiz bende cekinmek istiyorum neyse o filmden
5 dakika bile sürmüyormuş. Rahime ilaç salıp ilerleyişine bakıyorlarmış. Gerekli yerlerde çekim yapıyorlarmış. Tüplerde tıkanıklık var mı yok mu diye bakıyorlarmış. Ben de burada öğrendim :)

Ama cok korkuyom ya anne olamazsam diye bakıyom hemen hamle kalıyolar zaman bile ayarlıyolar ooooy oyyyy
Aynen ya. Deli gibi hasret duyuyorum ama picodan dolayı olmuyor. Bir de rahim filmi çektirsem tam rahatlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…