- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Hamileysen bile çıkmamış olabilir cnm
Inşallah canım. Rahim filmini çok istiyorum ben deSaka bir yana benim esimde ilkin yok olmazsa olmasin ben gitmem dedi simdi de kendi sira almis bana sormadan bi sure gecsin oda gider
Aminn ınşallahh. Rahim filmi de istiyorum ama az daha mı beklesem diyorumInsaallah canim. Sen dua et Allah iyi doktorlarla karsilastirsin
Ah keşke sürpriz olsaBelli olmaz dr o zmna kasar gelmezse tekrar test yapacaktır
Şu an bata 1 hafta 10 gün varsa 22sinde çıkması imkansız zaten. Varsa şu an bile çok yeni. Adet gününü bekle benceAy karıştırdım ya 22sinde kan vermişim, daha doğrusu tahlil için gittim gebeliğe de bakmışlar o arada. 16sında da kan vermişim. Canım sıkıldıkça kan veriyorum galibayani 3 günde pozitif olacak hali yok hiç boşuna ümitlenmeyeyim. Basit bir akıntı herhalde hemen hayallere kapılmayayım
Canım yumurtan 8 Ocak'ta çatladıysa 14 günü geçmiş oluyor senin 22 ocak gibi kırmızılar gelmiş olması gerekliydi şimdi günün geçmiş oluyor bence test yapGünaydın kizlar size bir sorum olacak ben adetin 3 günü klomen kullanmaya baslamistim adet sonrası hemen çatladı akinti ve kasik bel ağrısından anlıyorum ben çatladığını yani 8 ocak gibi çatladi adetime 4 gün var suan normalden 1 hafta once çatladığı için varsada test yapsam cikar mi sizce yarin genel cerrahiyegidicem muhtemelen mr isteyecek
Hoşgeldin cankmistersen beklenen adet tarihini ilet seni de ekleyelim
benim bat 11 şubat ekleyebilir misin cnmHamişler ve hamiş adayları
Bat tarihlerini ekliyoruz ve takip ediyoruz canım
Öyle yapcam bende tahliller de temiz çıktı bir sorun yok. Doktor kasık ağrılarım için adet söktürücü yazdı ama henüz almadım kararsız kaldımŞu an bata 1 hafta 10 gün varsa 22sinde çıkması imkansız zaten. Varsa şu an bile çok yeni. Adet gününü bekle bence
Benim eşim sperm testini kabul etmedi. Rahim filmi dediğimde de kızdı. Yıllardır evliymissin gibi davranma. Stres yaptığın için olmuyor dedi
yuzde 85 i kacirmisim:))kızlar nette araştırdım, her ay %20-25 gibi hamilelik şansı olduğu düşünüldüğünde,
1.ay: %25
2.ay: %40
3.ay: %57
6.ay:%72
1.yıl:%85
2.yıl:%93
3.yıl:%95
olarak hamile kalma olasılıkları verilmiş..
Az daha olmazsa bende 95 i kacırcamyuzde 85 i kacirmisim:))
kiz bende cekinmek istiyorum neyse o filmdenInşallah canım. Rahim filmini çok istiyorum ben de
hayirlisii deyip icimize sus serpelim:)artik cocugum olmuyor die kumse sormadann ben soyluyorum herkes rahat kafa kirmiolar=DAz daha olmazsa bende 95 i kacırcam
Aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Bir sorun varsa hemen hallolsun. Sonradan ah vah demek istemiyorum. 2 şubatta tam 7 aylık evli olacam. O gün de doktor randevum var. Doktora 1 senelik mı evliyim desem yoksa 7 deyip rahim filmi ve klomen ya da femara mı istiyorum desemBelki esiniz kendince hakli ama ben cocuk istendigi an gerekli testlerin yapilmasini dogru buluyorum. 'Biz yola cikalim, Allah ne zaman isterse yollar' şeklinde bakiyorsaniz eşiniz hakli. Ama deli gibi cocuk ozlemiyle yaniyorsaniz, hemen olsun istiyorsaniz bence testleri yaptirin derim ben.
Biz 6 ay ugrastik simdi ogrendik ki esimde sperm azligi ve hareketsizligi var. 6 ay once tedbir alsaydik simdi yine ccocugumuz olmasa da tedavi anlaminda yol almis olurduk belki diye dusunuyorum.
Eskiden olsa 1 sene beklemek dogru olabilir ama şu zamanda yediklerimizi ictiklerimizi dusununce baştan tedbir almak bana daha dogru geliyor. Birde olmadikca her ay daha cok stres yapiyorsunuz. Sorun olmadigini bilince rahatliyorsunuz, Allah hayirli zamanda verir diyerek kendinizi bir nebze daha rahatlatiyorsunuz. Sorun oldugunu bilince de rahatliyorsunuz bence. Cunku niye olmuyor diye dusunup durmaktansa olmama sebebini ogrenip o noktada sorunu cozmeye zaman harcamaya başliyorsunuz.
Ve evet sorun cikinca da yeni bir stres kapisindan iceri giriyorsunuz. Ee o da imtihan dunyasinda olmamizdan ötürü^_^ En kisa, en hayirli zamanda sorun yaşamadan bebisinize kavusmanizi dilerim
5 dakika bile sürmüyormuş. Rahime ilaç salıp ilerleyişine bakıyorlarmış. Gerekli yerlerde çekim yapıyorlarmış. Tüplerde tıkanıklık var mı yok mu diye bakıyorlarmış. Ben de burada öğrendim :)kiz bende cekinmek istiyorum neyse o filmden
Aynen ya. Deli gibi hasret duyuyorum ama picodan dolayı olmuyor. Bir de rahim filmi çektirsem tam rahatlayacamAma cok korkuyom ya anne olamazsam diye bakıyom hemen hamle kalıyolar zaman bile ayarlıyolar ooooy oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?