Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben muane olmaya bile korkuyorum nasil odlegim ya cocukta istiyorum yarin aile doktoruna idip soylicem yonlendirsin beni iyi bi kadin doguma

nasil cektiler ben cok korkuyorum ya icine biseymi koyuyolar cok acik sordum cnm
Sen erkek istemediğim için özelde anestazili çektirdim uyuyup uyanmam 30 dakka falandı uyandığımda karnım cok ağrıdı yaklaşık 2 saat adet ağrısı gibi doğru düzgün yürüyemedim bile düşün yani

Çok şükür temiz cıktı tüplerde bi sorun yoktu sende yaptır cnm soru işareti olmasın

ayy ya anastezi yapmazlarsa daha zor olur demi

Canım sen neden bu kadar acele ediyorsun ya yaşın daha çok küçük yeni de evlisin eşin in yaşı kaç bilmiyorum ama bence bu kadar acele Edip kendini üzme biraz oluruna bırak

Canım sen neden bu kadar acele ediyorsun ya yaşın daha çok küçük yeni de evlisin eşin in yaşı kaç bilmiyorum ama bence bu kadar acele Edip kendini üzme biraz oluruna bırak
Eşim 25 yaşında canım. Ya vallaha pico olmasa bende belki çocuk düşünmem bile. Ama daha erkenken her şeyi halletmek istiyorum ben

Hemen kalkabiliyorsun değil mi ? Bir de ben 7 aylık evliyim istesem yaparlar değil mi
tabiki kalkabiliyorsun hem tüplerinde ufak bi tıkanıklık varsa bile o verilen sıvı ile açılabiliyor ben özelde uyanık yaptırdım çoka ğrım olmadı benim bi an adet sancısı ggibi geldi geçti çok sükür korkup strese ne kadar girerseniz o kadar zarar

Tamam canım. Devlette yaptıracam. Inşallah doktor kabul eder ve hemen sıra bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…