Ben cekildim cnm onuuuAynen ya. Deli gibi hasret duyuyorum ama picodan dolayı olmuyor. Bir de rahim filmi çektirsem tam rahatlayacam
nasil cektiler ben cok korkuyorum ya icine biseymi koyuyolar cok acik sordum cnmBen cekildim cnm onuuu
ay ben muane olmaya bile korkuyorum nasil odlegim ya cocukta istiyorum yarin aile doktoruna idip soylicem yonlendirsin beni iyi bi kadin doguma5 dakika bile sürmüyormuş. Rahime ilaç salıp ilerleyişine bakıyorlarmış. Gerekli yerlerde çekim yapıyorlarmış. Tüplerde tıkanıklık var mı yok mu diye bakıyorlarmış. Ben de burada öğrendim :)
Sen erkek istemediğim için özelde anestazili çektirdim uyuyup uyanmam 30 dakka falandı uyandığımda karnım cok ağrıdı yaklaşık 2 saat adet ağrısı gibi doğru düzgün yürüyemedim bile düşün yaninasil cektiler ben cok korkuyorum ya icine biseymi koyuyolar cok acik sordum cnm
Çok şükür temiz cıktı tüplerde bi sorun yoktu sende yaptır cnm soru işareti olmasınSen erkek istemediğim için özelde anestazili çektirdim uyuyup uyanmam 30 dakka falandı uyandığımda karnım cok ağrıdı yaklaşık 2 saat adet ağrısı gibi doğru düzgün yürüyemedim bile düşün yani
ayy ya anastezi yapmazlarsa daha zor olur demiSen erkek istemediğim için özelde anestazili çektirdim uyuyup uyanmam 30 dakka falandı uyandığımda karnım cok ağrıdı yaklaşık 2 saat adet ağrısı gibi doğru düzgün yürüyemedim bile düşün yani
Canım sen neden bu kadar acele ediyorsun ya yaşın daha çok küçük yeni de evlisin eşin in yaşı kaç bilmiyorum ama bence bu kadar acele Edip kendini üzme biraz oluruna bırakAynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. Bir sorun varsa hemen hallolsun. Sonradan ah vah demek istemiyorum. 2 şubatta tam 7 aylık evli olacam. O gün de doktor randevum var. Doktora 1 senelik mı evliyim desem yoksa 7 deyip rahim filmi ve klomen ya da femara mı istiyorum desem
Hemen kalkabiliyorsun değil mi ? Bir de ben 7 aylık evliyim istesem yaparlar değil miBen cekildim cnm onuuu
ac mi gidiliyor adet ten sonrami once mi fark edermi kiÇok şükür temiz cıktı tüplerde bi sorun yoktu sende yaptır cnm soru işareti olmasın
Kimisi hiç ağrımıyomuş devlette uyanık çekiliyomusayy ya anastezi yapmazlarsa daha zor olur demi
Eşim 25 yaşında canım. Ya vallaha pico olmasa bende belki çocuk düşünmem bile. Ama daha erkenken her şeyi halletmek istiyorum benCanım sen neden bu kadar acele ediyorsun ya yaşın daha çok küçük yeni de evlisin eşin in yaşı kaç bilmiyorum ama bence bu kadar acele Edip kendini üzme biraz oluruna bırak
Ben de 2 şubatta gidip isteyecem film. Inşallah kabul eder doktoray ben muane olmaya bile korkuyorum nasil odlegim ya cocukta istiyorum yarin aile doktoruna idip soylicem yonlendirsin beni iyi bi kadin doguma
kiz esinde pek kucukmus daha:)genc ciftlerEşim 25 yaşında canım. Ya vallaha pico olmasa bende belki çocuk düşünmem bile. Ama daha erkenken her şeyi halletmek istiyorum ben
Açtı tabi gece 10 dan sonra bişe yemedim 12 buçukta uyuttular 13 de uyandım adet bitiminden 5 gün içinde cekiyolar galiba cnmac mi gidiliyor adet ten sonrami once mi fark edermi ki
Aynen gençlermiş biz yaşlandık artıkkkkkiz esinde pek kucukmus daha:)genc ciftler
Öyle :) ama ikimiz de çocuk hastasıyızzkiz esinde pek kucukmus daha:)genc ciftler
tabiki kalkabiliyorsun hem tüplerinde ufak bi tıkanıklık varsa bile o verilen sıvı ile açılabiliyor ben özelde uyanık yaptırdım çoka ğrım olmadı benim bi an adet sancısı ggibi geldi geçti çok sükür korkup strese ne kadar girerseniz o kadar zararHemen kalkabiliyorsun değil mi ? Bir de ben 7 aylık evliyim istesem yaparlar değil mi
Bi sene sonra yapılıyo galiba ama özele gidiyosan seve seve yaparlar para gelcek diyeHemen kalkabiliyorsun değil mi ? Bir de ben 7 aylık evliyim istesem yaparlar değil mi
Tamam canım. Devlette yaptıracam. Inşallah doktor kabul eder ve hemen sıra bulabilirimtabiki kalkabiliyorsun hem tüplerinde ufak bi tıkanıklık varsa bile o verilen sıvı ile açılabiliyor ben özelde uyanık yaptırdım çoka ğrım olmadı benim bi an adet sancısı ggibi geldi geçti çok sükür korkup strese ne kadar girerseniz o kadar zarar
CANIM beni de eklermisim bat 14 şubatEkledim kuzum senideşanslı gelir inşallah bu sayfa uğurludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?