- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
siz kaç yaşındasınız kızlar :))Aynen gençlermiş biz yaşlandık artıkkkk
1 sene desem istediğim ilaçları vermez. 7 ay desem de rahim filmi istemez. Ay inşallah iyi bir doktordurBi sene sonra yapılıyo galiba ama özele gidiyosan seve seve yaparlar para gelcek diye
İnş en kısa zamanda hamile kalırsın cnmÖyle :) ama ikimiz de çocuk hastasıyızz
bende randevu alip gideyim gittigim gun cekerler heralde insaalaah ac gideyimAçtı tabi gece 10 dan sonra bişe yemedim 12 buçukta uyuttular 13 de uyandım adet bitiminden 5 gün içinde cekiyolar galiba cnm
malesef devlet yapmıoooTamam canım. Devlette yaptıracam. Inşallah doktor kabul eder ve hemen sıra bulabilirim
Özele mi gitcen devlete mi1 sene desem istediğim ilaçları vermez. 7 ay desem de rahim filmi istemez. Ay inşallah iyi bir doktordur
sen 1 sene de gitsin herseye bakarlar en azindan1 sene desem istediğim ilaçları vermez. 7 ay desem de rahim filmi istemez. Ay inşallah iyi bir doktordur
Canım eşinin de yaşı küçük bence hiç kafana takma biraz tadını çıkar evliliğin bu arada tedavini de ol yerinde olsam düşünmem bile bunu bu yaşta çocuk sorumluluğu zor gelebilir gez toz ileride illa ki olacak o sorumluluğu alacaksın zaten ben senin yaşında bırak çocuğu evlilik bile düşünmüyordum :)Eşim 25 yaşında canım. Ya vallaha pico olmasa bende belki çocuk düşünmem bile. Ama daha erkenken her şeyi halletmek istiyorum ben
simdi sen hamilemisintabiki kalkabiliyorsun hem tüplerinde ufak bi tıkanıklık varsa bile o verilen sıvı ile açılabiliyor ben özelde uyanık yaptırdım çoka ğrım olmadı benim bi an adet sancısı ggibi geldi geçti çok sükür korkup strese ne kadar girerseniz o kadar zarar
Randevunu adet olduğun zaman veriyo cnm öle gideyim hadi çek olmuyobende randevu alip gideyim gittigim gun cekerler heralde insaalaah ac gideyim
Aminnn. Hepimiz en kısa zamanda kavuşalımİnş en kısa zamanda hamile kalırsın cnm
ay bizim icimiz gecmis:)Canım eşinin de yaşı küçük bence hiç kafana takma biraz tadını çıkar evliliğin bu arada tedavini de ol yerinde olsam düşünmem bile bunu bu yaşta çocuk sorumluluğu zor gelebilir gez toz ileride illa ki olacak o sorumluluğu alacaksın zaten ben senin yaşında bırak çocuğu evlilik bile düşünmüyordum :)
malesef rahim filmi çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ama kaybettim bebeği şimdi yeniden tedavi görüyorumsimdi sen hamilemisin
Tedavimi olup Allaha bırakacam canım. Az önce kayınvalidem de aradı. Çocuk baskısı yoruyor beni. Resmen psikolojim bozuluyorCanım eşinin de yaşı küçük bence hiç kafana takma biraz tadını çıkar evliliğin bu arada tedavini de ol yerinde olsam düşünmem bile bunu bu yaşta çocuk sorumluluğu zor gelebilir gez toz ileride illa ki olacak o sorumluluğu alacaksın zaten ben senin yaşında bırak çocuğu evlilik bile düşünmüyordum :)
olamiyorumki bende:/Randevunu adet olduğun zaman veriyo cnm öle gideyim hadi çek olmuyo
23 canımA AsyaaAyazz kaç yaşındasın ki sen
Ben de olmuyirummmm. Ilaç verir adet oluruz en fazlaolamiyorumki bende:/
ay cnm cok gecmis olsun simdi nasil bir tedavi uyguluolar rahim filminde bise cikmismiydi ne kadar suredir deniyodunuz cok sordum cnm k.bkamamalesef rahim filmi çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ama kaybettim bebeği şimdi yeniden tedavi görüyorum
inşallah allah söyletmiştir tekrar okudum yorumunu :)))simdi sen hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?