Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi sene sonra yapılıyo galiba ama özele gidiyosan seve seve yaparlar para gelcek diye
1 sene desem istediğim ilaçları vermez. 7 ay desem de rahim filmi istemez. Ay inşallah iyi bir doktordur

Açtı tabi gece 10 dan sonra bişe yemedim 12 buçukta uyuttular 13 de uyandım adet bitiminden 5 gün içinde cekiyolar galiba cnm
bende randevu alip gideyim gittigim gun cekerler heralde insaalaah ac gideyim

Eşim 25 yaşında canım. Ya vallaha pico olmasa bende belki çocuk düşünmem bile. Ama daha erkenken her şeyi halletmek istiyorum ben
Canım eşinin de yaşı küçük bence hiç kafana takma biraz tadını çıkar evliliğin bu arada tedavini de ol yerinde olsam düşünmem bile bunu bu yaşta çocuk sorumluluğu zor gelebilir gez toz ileride illa ki olacak o sorumluluğu alacaksın zaten ben senin yaşında bırak çocuğu evlilik bile düşünmüyordum :)

simdi sen hamilemisin

ay bizim icimiz gecmis:)

Tedavimi olup Allaha bırakacam canım. Az önce kayınvalidem de aradı. Çocuk baskısı yoruyor beni. Resmen psikolojim bozuluyor

malesef rahim filmi çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ama kaybettim bebeği şimdi yeniden tedavi görüyorum
ay cnm cok gecmis olsun simdi nasil bir tedavi uyguluolar rahim filminde bise cikmismiydi ne kadar suredir deniyodunuz cok sordum cnm k.bkama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…