ben dun ovulasyon testi yaptim kalbim kadar beyaz =D silik cizgiyi ovulasyonda bile gormedimBen de olmuyirummmm. Ilaç verir adet oluruz en fazla
Pko mu var sizde canlarBen de olmuyirummmm. Ilaç verir adet oluruz en fazla
Canım yumurtan 8 Ocak'ta çatladıysa 14 günü geçmiş oluyor senin 22 ocak gibi kırmızılar gelmiş olması gerekliydi şimdi günün geçmiş oluyor bence test yap
valla insallah cnm bi an bende oyle sandim:)tez vakitte kavusursun insaalhinşallah allah söyletmiştir tekrar okudum yorumunu :)))
Zaten bu çevre yüzünden insanlarin psikolojileri bozuluyor bı kendi hayatlarına bakıp insanları rahat biraksalar soyle ki yaşım küçük benim bu yaşta çocuk düşünmüyorum benim yaşım 26 hala sorduklarında düşünmüyorum diyorum kime ne ya herkes kendi işine baksın kendini kötü hissetmeTedavimi olup Allaha bırakacam canım. Az önce kayınvalidem de aradı. Çocuk baskısı yoruyor beni. Resmen psikolojim bozuluyor
Tavuk bizden daha iyi yumurtluyorben dun ovulasyon testi yaptim kalbim kadar beyaz =D silik cizgiyi ovulasyonda bile gormedim
Neden canım anlamadımay bizim icimiz gecmis:)
Ben de düşünmüyorum dedim. Olur mu kızım zamanı geldi gibi laflar ediyor. Onu da komşular sorguya çekiyormuş hepZaten bu çevre yüzünden insanlarin psikolojileri bozuluyor bı kendi hayatlarına bakıp insanları rahat biraksalar soyle ki yaşım küçük benim bu yaşta çocuk düşünmüyorum benim yaşım 26 hala sorduklarında düşünmüyorum diyorum kime ne ya herkes kendi işine baksın kendini kötü hissetme
bende ne var bilmiyorum ki cnm ah bilsemPko mu var sizde canlar
Ben de var maaleseffPko mu var sizde canlar
yok olur mu ne kusuru burda dertlesmek yardımcı olmak ıcın bulunuyoruz sonucta. benım 3 kaybım rahım fılmımde hormonlarda hıc bısey cıkmadı sımdıye kadar pko var dendı ama yok aslında en sonuncu kaybımda genetık test yapıldı ve c677t homozigot olduğum tespit edildi bunu da ilk defa duymuştum kan pıhtılaşması demekmiş şimdi klomen folık asıt kan sulandırıcı bıde balık yagı @10 dıe bı ılac kullanıorum mayıs ayında en son hamıle kalmıstım 1 yıl olacak nerde ıse hıc korunmadım ama olmuyoay cnm cok gecmis olsun simdi nasil bir tedavi uyguluolar rahim filminde bise cikmismiydi ne kadar suredir deniyodunuz cok sordum cnm k.bkama
o yaslar daha boyle hop hop geciyor ya simdi vakit gectikce insan tedirgin oluyor:)Neden canım anlamadım
bndeeeeeee :)) hatta sabah resmini atmıştım bı bak ıstersenben dun ovulasyon testi yaptim kalbim kadar beyaz =D silik cizgiyi ovulasyonda bile gormedim
Aynen bazen diyorumki olsa bişe biz onun tedavisini olsak evet şimdi kesin olur bebek desalar vee hemen olsaabende ne var bilmiyorum ki cnm ah bilsem
inşallah kuzum hepimiz bir an evvel bebişlerimizi kucakalarız amınvalla insallah cnm bi an bende oyle sandim:)tez vakitte kavusursun insaalh
Valla canım benim eşim de benimle aynı yaşta 26 o yüzden o kadar umursamiyor um ama gelecek için korkuyoruz işte ya yaş ilerledikçe olmazsa diyeo yaslar daha boyle hop hop geciyor ya simdi vakit gectikce insan tedirgin oluyor:)
ay cnm benim anladim o kan pihtilasmasi sen daha once adetlerin uzun mu olurduyok olur mu ne kusuru burda dertlesmek yardımcı olmak ıcın bulunuyoruz sonucta. benım 3 kaybım rahım fılmımde hormonlarda hıc bısey cıkmadı sımdıye kadar pko var dendı ama yok aslında en sonuncu kaybımda genetık test yapıldı ve c677t homozigot olduğum tespit edildi bunu da ilk defa duymuştum kan pıhtılaşması demekmiş şimdi klomen folık asıt kan sulandırıcı bıde balık yagı @10 dıe bı ılac kullanıorum mayıs ayında en son hamıle kalmıstım 1 yıl olacak nerde ıse hıc korunmadım ama olmuyo
ben 29 oldum artık yaş ilerledikçe de kötü hepimiz icino yaslar daha boyle hop hop geciyor ya simdi vakit gectikce insan tedirgin oluyor:)
ay erkek 50 yasinda olsada sorun olmuomus onemli olan kadinmisValla canım benim eşim de benimle aynı yaşta 26 o yüzden o kadar umursamiyor um ama gelecek için korkuyoruz işte ya yaş ilerledikçe olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?