Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavimi olup Allaha bırakacam canım. Az önce kayınvalidem de aradı. Çocuk baskısı yoruyor beni. Resmen psikolojim bozuluyor
Zaten bu çevre yüzünden insanlarin psikolojileri bozuluyor bı kendi hayatlarına bakıp insanları rahat biraksalar soyle ki yaşım küçük benim bu yaşta çocuk düşünmüyorum benim yaşım 26 hala sorduklarında düşünmüyorum diyorum kime ne ya herkes kendi işine baksın kendini kötü hissetme

ben dun ovulasyon testi yaptim kalbim kadar beyaz =D silik cizgiyi ovulasyonda bile gormedim
Tavuk bizden daha iyi yumurtluyor bende bence kist oldu. Arada gelirler gelmez olasıcalar. O kahverengi akıntım da ondan olmuştur. Şimdi de sarı akıntım arttı niyeyse

Ben de düşünmüyorum dedim. Olur mu kızım zamanı geldi gibi laflar ediyor. Onu da komşular sorguya çekiyormuş hep

ay cnm cok gecmis olsun simdi nasil bir tedavi uyguluolar rahim filminde bise cikmismiydi ne kadar suredir deniyodunuz cok sordum cnm k.bkama
yok olur mu ne kusuru burda dertlesmek yardımcı olmak ıcın bulunuyoruz sonucta. benım 3 kaybım rahım fılmımde hormonlarda hıc bısey cıkmadı sımdıye kadar pko var dendı ama yok aslında en sonuncu kaybımda genetık test yapıldı ve c677t homozigot olduğum tespit edildi bunu da ilk defa duymuştum kan pıhtılaşması demekmiş şimdi klomen folık asıt kan sulandırıcı bıde balık yagı @10 dıe bı ılac kullanıorum mayıs ayında en son hamıle kalmıstım 1 yıl olacak nerde ıse hıc korunmadım ama olmuyo

kızlar size birşey sorcam benim yumurtam çatladı hatta kanama gördüm az önce açık kırmızı renk .yumurta çatladıktan sonra ilşki olsa tutarmı çatlamadan öncemi öneriyolar çatladıktan sonramı ne olur diyin bana

ay cnm benim anladim o kan pihtilasmasi sen daha once adetlerin uzun mu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…