Çatladıktan sonra 24 saat tüpte canlı duruyo cnm ilişşki olsun inş tutarkızlar size birşey sorcam benim yumurtam çatladı hatta kanama gördüm az önce açık kırmızı renk .yumurta çatladıktan sonra ilşki olsa tutarmı çatlamadan öncemi öneriyolar çatladıktan sonramı ne olur diyin bana
Bende 27yim güyaa genç anne olcaktımmmben 29 oldum artık yaş ilerledikçe de kötü hepimiz icin
Valla bu akşam olursa tam isabet olur bence :)kızlar size birşey sorcam benim yumurtam çatladı hatta kanama gördüm az önce açık kırmızı renk .yumurta çatladıktan sonra ilşki olsa tutarmı çatlamadan öncemi öneriyolar çatladıktan sonramı ne olur diyin bana
32 günde bir döngüm benim bazen 30 oluyo bazen 34 ama normal hormon testlerımın hıc bırınde sorun yok adetlerımde sorun yok yumurtlamamda yok aslında ıkı doktor pko var dedı bu son doktorum sende pko falan yok dıo bnde anlamadımay cnm benim anladim o kan pihtilasmasi sen daha once adetlerin uzun mu olurdu
Bende 27yim güyaa genç anne olcaktımmm
çok sağol be canım kanamayı görünce ne olduma kaldım aklıma geldi hemen belim koptu sabahtan beriÇatladıktan sonra 24 saat tüpte canlı duruyo cnm ilişşki olsun inş tutar
bende çok istemiştim genç anne olmayı onunla büyümeyi ama kısmet olmadıBende 27yim güyaa genç anne olcaktımmm
belirsizikler insani cok yoruyor uzuyor verecek olan Rabbim tip da biter bi yerde ama umut iste insan sifa ariyorAynen bazen diyorumki olsa bişe biz onun tedavisini olsak evet şimdi kesin olur bebek desalar vee hemen olsaa
Bazen okadar kötü hissediyom ki bugünde onlardan biri ürtık eşimle çoçuk için ilişkiye giriyom hadi diyom doktor dedi diyomm oyyy yaaabende çok istemiştim genç anne olmayı onunla büyümeyi ama kısmet olmadı
Tez zamanda kavuşursun inşallah canım benimbende çok istemiştim genç anne olmayı onunla büyümeyi ama kısmet olmadı
ay canım çok sagol .valla bilemedim bende olurmu olursa tutarmı diye kanamayı gördüm bu sefer lekelenmede değil hemen ovulasyon testi yaptım silik :) heyecan bastı beni.canım hani biz kız istiyordukya bizim ilşki ayın 23ü sabah oldu bizim bunda etkisi olurmu dünden beri kocayı göremedim misafir var ilk giriyorumValla bu akşam olursa tam isabet olur bence :)
bide bisey sorcam elini bicak falan kestiginde kanin akmazmi senin yani pihtilasma kan donup kaliyor gibi algiliyorum ama32 günde bir döngüm benim bazen 30 oluyo bazen 34 ama normal hormon testlerımın hıc bırınde sorun yok adetlerımde sorun yok yumurtlamamda yok aslında ıkı doktor pko var dedı bu son doktorum sende pko falan yok dıo bnde anlamadım
Bugünkü ovulasyon testi nasıl çıkmıştı canım?kızlar size birşey sorcam benim yumurtam çatladı hatta kanama gördüm az önce açık kırmızı renk .yumurta çatladıktan sonra ilşki olsa tutarmı çatlamadan öncemi öneriyolar çatladıktan sonramı ne olur diyin bana
Hayrolsun sen yine değerlendir günleri yumurtlamaysa boş gecmesinAğrı oluyor ara ara ve sarı akıntı var. Enfeksiyon mu yumurtlama mı acaba
Eğer tutarsa haftaya doktora gitsem çıkar değil miHayrolsun sen yine değerlendir günleri yumurtlamaysa boş gecmesin
bugün sabah 10 da iki dakika tuvalete girip yaptım gece çok koyuydu sabah s,ilikleşmeye başladı gibi geldi o koyuluğu göremedim ama şimdi cidden silikBugünkü ovulasyon testi nasıl çıkmıştı canım?
Yani aslına bakarsan orda hazırdaki sipocanlar atlamış olmalı ama sen yine bu akşamı da değerlendir istersen. Eğer akşama kadar döllenmezse yumurtan, akşamki ilişkide erkek olasılığı fazla oluray canım çok sagol .valla bilemedim bende olurmu olursa tutarmı diye kanamayı gördüm bu sefer lekelenmede değil hemen ovulasyon testi yaptım silik :) heyecan bastı beni.canım hani biz kız istiyordukya bizim ilşki ayın 23ü sabah oldu bizim bunda etkisi olurmu dünden beri kocayı göremedim misafir var ilk giriyorum
Evet canım gece pik olmuş bugün çatlamış, vücut da sinyalini vermiş. Hayırlısı olsun inşallahbugün sabah 10 da iki dakika tuvalete girip yaptım gece çok koyuydu sabah s,ilikleşmeye başladı gibi geldi o koyuluğu göremedim ama şimdi cidden silik
napalım canım hayırlısı.ben kanı görünce çatlama olduğu gün tutmaz gibi geldi bana içim üzüldü dedim ya bu konuları bilmiyorum.ilişkide evelsi gün oldu bizim tren kaçtı dedim ama içimi serinlettiniz vallaYani aslına bakarsan orda hazırdaki sipocanlar atlamış olmalı ama sen yine bu akşamı da değerlendir istersen. Eğer akşama kadar döllenmezse yumurtan, akşamki ilişkide erkek olasılığı fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?