Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatladıktan sonra 24 saat tüpte canlı duruyo cnm ilişşki olsun inş tutar

ay cnm benim anladim o kan pihtilasmasi sen daha once adetlerin uzun mu olurdu
32 günde bir döngüm benim bazen 30 oluyo bazen 34 ama normal hormon testlerımın hıc bırınde sorun yok adetlerımde sorun yok yumurtlamamda yok aslında ıkı doktor pko var dedı bu son doktorum sende pko falan yok dıo bnde anlamadım

Ağrı oluyor ara ara ve sarı akıntı var. Enfeksiyon mu yumurtlama mı acaba

Valla bu akşam olursa tam isabet olur bence :)
ay canım çok sagol .valla bilemedim bende olurmu olursa tutarmı diye kanamayı gördüm bu sefer lekelenmede değil hemen ovulasyon testi yaptım silik :) heyecan bastı beni.canım hani biz kız istiyordukya bizim ilşki ayın 23ü sabah oldu bizim bunda etkisi olurmu dünden beri kocayı göremedim misafir var ilk giriyorum

bide bisey sorcam elini bicak falan kestiginde kanin akmazmi senin yani pihtilasma kan donup kaliyor gibi algiliyorum ama

Yani aslına bakarsan orda hazırdaki sipocanlar atlamış olmalı ama sen yine bu akşamı da değerlendir istersen. Eğer akşama kadar döllenmezse yumurtan, akşamki ilişkide erkek olasılığı fazla olur

Yani aslına bakarsan orda hazırdaki sipocanlar atlamış olmalı ama sen yine bu akşamı da değerlendir istersen. Eğer akşama kadar döllenmezse yumurtan, akşamki ilişkide erkek olasılığı fazla olur
napalım canım hayırlısı.ben kanı görünce çatlama olduğu gün tutmaz gibi geldi bana içim üzüldü dedim ya bu konuları bilmiyorum.ilişkide evelsi gün oldu bizim tren kaçtı dedim ama içimi serinlettiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…